Valve активно працює над підтримкою відеокарт GeForce у SteamOS

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Valve активно працює над підтримкою відеокарт GeForce у SteamOS

Не зрозуміло тільки кому потрібна SteamOS як основна система на своєму ПК.
inquisition
Member

Повідомлення

yariksom: 17.09.2026 09:17 Предлагаю обсудить Valve активно працює над підтримкою відеокарт GeForce у SteamOS

Не зрозуміло тільки кому потрібна SteamOS як основна система на своєму ПК.
Далёкому от Линукса такое не объяснить, не понять.
Васильович
Member

Повідомлення

yariksom: 17.09.2026 09:17Не зрозуміло тільки кому потрібна SteamOS як основна система на своєму ПК.
Очевидно, що тим, кому не потрібна "вінда" :dontknow:
yariksom
Member

Повідомлення

Васильович: 17.09.2026 09:35Очевидно, що тим, кому не потрібна "вінда"
Крім вінди є ще багато чого більш універсального.
Ortyomko
Member

Повідомлення

yariksom: 17.09.2026 09:38
Васильович: 17.09.2026 09:35Очевидно, що тим, кому не потрібна "вінда"
багато чого
наприклад?
yariksom
Member

Повідомлення

Ortyomko: 17.09.2026 09:54наприклад?
Убнту, мінт тощо.
Dolor
Junior

Повідомлення

габен отримає незалежність від віндовс, а куртка руками інженерів валв збереже частку на китайському ринку, який теж випилює віндовс пу пу пу схоже іновації редмонда пішли не в той напрямок :shuffle:
Васильович
Member

Повідомлення

yariksom: 17.09.2026 10:08Убнту, мінт тощо.
Так в тому й прикол, що принципова різниця між SteamOS та іншими дистрибутивами Лінукс відсутня :shuffle:
На сабжі є, наприклад, KDE - можна користуватися як звичайним ПК.
erkins007
Member

Повідомлення

yariksom: 17.09.2026 09:17Не зрозуміло тільки кому потрібна SteamOS як основна система на своєму ПК.
Детишкам. Я студентом тоже баловался с линуксом на ПК и ноуте. Ну типа не как у всех винда, круто же.
Как становишся постарше нужда в подобном отпадает и Линукс уходит туда где он и задумывался - в сервера.
MVE
Member

Повідомлення

erkins007: 17.09.2026 10:32Детишкам. Я студентом тоже баловался с линуксом на ПК и ноуте. Ну типа не как у всех винда, круто же.
Как становишся постарше нужда в подобном отпадает и Линукс уходит туда где он и задумывался - в сервера.
Коли стаєш дорослим - купуєш собі мак і консоль, а діти і далі продовжують мазати термопасту на інтимні місця. :teacher:
Zaelot
Member

Повідомлення

yariksom: 17.09.2026 09:17 Не зрозуміло тільки кому потрібна SteamOS як основна система на своєму ПК.
мені потрібна, бо цей мєлкософт мене вже дістав, тілко викатять драйвер, я з двох ніг вибиваю двері в валв та ставлю роскладушку посеред офісу :D

Отправлено спустя 1 минуту 58 секунд:
erkins007: 17.09.2026 10:32 Коли стаєш дорослим
на скільки дорослим? може я ще не дорослислий, я просто не січу в цій темі :shuffle:
phobosse
Member

Повідомлення

у мене є окремий пк конкретно під ігри і там стоїть SteamOS. я ним дуже задоволений. якщо драйвери для Nvidia допилять, залюбки перейду на них.
erkins007
Member

Повідомлення

Zaelot: 17.09.2026 11:13на скільки дорослим? може я ще не дорослислий, я просто не січу в цій темі
Как дети в среднюю школу пойдут)
yurius_r
Member

Повідомлення

Якщо зелені не можуть, може Гейб потягне їх карти в Linux.
l-m
Member

Повідомлення

yurius_r: 17.09.2026 12:30 Якщо зелені не можуть, може Гейб потягне їх карти в Linux.
зелені це дуже бідна компанія, в них вже не вистачає грошей навіть на якісні драйвери під віндовс, куди їм ще лінукс :shuffle:
tornadox
Member

Повідомлення

MVE: 17.09.2026 11:09 Коли стаєш дорослим - купуєш собі мак і консоль, а діти і далі продовжують мазати термопасту на інтимні місця. :teacher:
За дитину вирішують батьки.
За ідіотів, маркетологи.
MVE
Member

Повідомлення

tornadox: 17.09.2026 13:19 За дитину вирішують батьки.
За ідіотів, маркетологи.
За гоїв з оверів - психіатри :D
warp37
Member

Повідомлення

Главное, чтобы все технологии работали. Ну и был плагин от комьюнити для интеграции DLSS 5.
tornadox
Member

Повідомлення

warp37: 17.09.2026 13:27Главное, чтобы все технологии работали. Ну и был плагин от комьюнити для интеграции DLSS 5.
Так все і так вже працює на лінуксі, питання в дистрибуції драйвера та сумісності з апдейтами СтімОС.
Відповісти