DDR5 продовжує дорожчати: ціни в Європі досягли рекордних 544% від торішнього рівня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MoNiTeam
Junior

Повідомлення

В червні 2025 брав свій набір за 245 євро, зараз 1280..
Який же я радий що зважився вкинути трохи грошів в комп
shnok
Member

Повідомлення

Ну все друзі, може досить писати хто за що купив? Від цього легше нікому не буде
kyon
Member

Повідомлення

Я думаю года через 3 уже никто эту клоунаду с ИИ не вспомнит, построят новые фабрики и будут выпускать больше памяти, либо пузырь лопнет, а может просто изобретут новые технологии позволяющие уменьшить потребности в памяти.
Li
Member

Повідомлення

proos: 16.09.2026 13:42 kyon
Я ещё успел купить 32гб 6400 за 6300 грн)
Я урвал свой комплект 32гб 6000cl30 (Хайникс А дай) за 3200грн в декабре 2024. :D
Брал на розетке, с доставкой из Польши.
Минус только в том, что PMIC залочен, выше VDD 1.43в не поднять, но оно и не надо, и так берёт 6400cl30 при 1.39в.
Барбарис
Member

Повідомлення

Тим часом, виявляється, що чат не сам давав відповіді, а наймані х'юмани переглядали та вирішували який варіант краще; сам чат вкрав конфіденційні дані з кодексаі.
Загалом вся дурня з гальмуванням аі схоже на те, що вони зайшли в глухий кут та хочуть скинути відповідальність, бо далі галюциногени розвиваються лише в бік дурки.
NST1983
Member

Повідомлення

Socket AM3 виробники ще не додумались поновити у випуску :insane: ?
big_bang
Member

Повідомлення

kyon: 17.09.2026 01:17 Я думаю года через 3 уже никто эту клоунаду с ИИ не вспомнит
АХАХАХАХАХАХА

:laugh: :lol: :facepalm:
щось подібне про крипту писали)))
Firebrand
Member

Повідомлення

FirstTDM: 16.09.2026 12:09но многолетний опыт работы в IT просто кричит - тут что-то не так...
ну , корпорашки стали просто показывать свое настоящее лицо.
Buldozer.
Member

Повідомлення

shnok: 16.09.2026 23:31 Ну все друзі, може досить писати хто за що купив? Від цього легше нікому не буде
Не, давай как всегда ругать всех и вся как и принято))
Prescott
Member

Повідомлення

big_bang: 17.09.2026 08:34АХАХАХАХАХАХА

и пузырь из мамкиных майнеров лопнул, поток карт был просто лютый на всех барахолках
Zaelot
Member

Повідомлення

а можна було і так)), потім продав за 12 та за 16 купив профільну :super: це тупо свезло мені
Вкладення
Знімок екрана 2026-09-17 101321.png
pelia
Member

Повідомлення

big_bang: 17.09.2026 08:34
kyon: 17.09.2026 01:17 Я думаю года через 3 уже никто эту клоунаду с ИИ не вспомнит
АХАХАХАХАХАХА

Так і сильно про неї не згадують більше, раніше було на кожному кроці "КРИПТА, БЛОКЧЕЙН", зараз майже немає
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Dilfin: 16.09.2026 20:13 Давайте будемо прогнозувати, доки буде продовжуватись ця істерія, хто якдумає, до якого року це буде? Бачу у продаванів вже є комплекти ddr4 з роком гарантії від виробника, невже, ніхто не бере?
2035 примерно, потом, возможно, все будут сидеть на тонких клиентах и виртмашинах Амазона и платить ежемесячно бабосики друзьям Трампа, для этого всё и затевается, чтобы отобрать у всех локальные вычислительные возможности по-максимуму. Проблема в том, что происходящее - сплав технофашистов, коррупционеров и олигархов, а они от власти в США теперь не уйдут никогда. А раз так - то просто постепенно либо мир привыкнет к новым условиям, либо всё закончится развалом мировой экономики и разводом всех по разным углам.
Rucha
Member

Повідомлення

pelia: 17.09.2026 10:19
big_bang: 17.09.2026 08:34

АХАХАХАХАХАХА

Так і сильно про неї не згадують більше, раніше було на кожному кроці "КРИПТА, БЛОКЧЕЙН", зараз майже немає
Бо біль-менш адекватні люди вже зрозуміли, що воно може не тільки вгору.
Відповісти