S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав великий патч 2.0.5: понад 200 виправлень

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

AlexWest, я не знаю де відлетіла, але останні на ЧАЕС по 3 гауса, а в Лиманську 4. Псевд на ЧАЕС 4, а на цементному під долгом 3 по 3. З дохлою не дуже й втечеш, коли щось є, то можна. Просто поки не напали, то можна втекти із зони агру - все як в попередніх частинах.
AlexWest
Member

Повідомлення

Барбарис: 16.09.2026 22:12 AlexWest, я не знаю де відлетіла, але останні на ЧАЕС по 3 гауса, а в Лиманську 4. Псевд на ЧАЕС 4, а на цементному під долгом 3 по 3. З дохлою не дуже й втечеш, коли щось є, то можна. Просто поки не напали, то можна втекти із зони агру - все як в попередніх частинах.
На химеру строго один Гаус. На псевдича 2. Валив у голову. Рівень - майстер.
Дохла в сенсі, що сама механіка витривалості робить Скіфа дохляком.
Коротше, мутанти надзвичайно хиленькі стали, але багів і вильотів майже не лишилося.
Барбарис
Member

Повідомлення

AlexWest, на майстрі так багато не награв до гауса(не було часу після патчу), хіба збігати в Прип'ять. Псевда на ЧАЕС і двох під долгом валив в лице. 3 з червоного туману вилетів, то там вже тікав і вибігав з дверей. За 2 не ліг жоден. Химери на ЧАЕС в гаражі Видри мене застали(я зайшов і просто не розібрав шо то не купи мотлоху, а химери), тому теж стріляв в лице. З першого пострілу не померла жодна, тому доводилось тікати за машини, перезаряджатись, вибігати і знову в лице. Може це на майстрі якийсь баг чи в експедиції якісь налаштування не такі?
Я свіій сейв нв майстрі починав без вибору, але в якомусь патчі ж додали опції до майстра.
AlexWest
Member

Повідомлення

Барбарис, я стартанув нову гру на майстер-експедиція. Тут або в експедиції їм зрізали життя, або в сюжеті DLC в них якісь нестандартні хп.
Відповісти