Так зручніше може людині, ну один з вияв хікікоморі у людини, не тисніть ви так.leif: ↑ 16.09.2026 14:23тут так не роблять на форумі, якщо ви не помітили.CnC_General: ↑ 16.09.2026 14:21а вам то що? важко натиснути та прочитати комент про поточну новину?
я цікавлюсь причину, чому ви вирішили писати саме так? ви щось хочете цим сказати? є якийсь задум за цим?
Новини
Останні статті і огляди
Micron готується до запуску виробництва перших у світі 512-гігабайтних модулів DDR5 RDIMM
-
Аціо
Member
-
lw_007
Member
Я з leif буваю й не згоден, та тут він абсолютно правий.CnC_General: ↑ 16.09.2026 14:21leif: ↑ 16.09.2026 14:18 CnC_General
друже в чому прикол писати повідмлення під спойлером? що це за оригінальний стиль такий?![]()
![]()
![]()
- спойлер
- друже, а вам то що? важко натиснути та прочитати комент про поточну новину? хто хоче розібратись та прочитати, той читає підряд. усі інші на роботі читають попрек сторінки, швидко ознайомитись що нового на форумі.
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
О, цікаво. це типу в 2 канала по 1 2ранг плашці?Аціо: ↑ 16.09.2026 14:46Ну якщо краса саме у об'ємі то так пане, але АМД любить саме 2rank і швидкодія у іграх до 15%+ саме від 2rank особисто проводив досліди. Так що - так, але ні.CnC_General: ↑ 16.09.2026 14:13 Яка краса!!! Мммм....!!!! Запретний плод!)))
- спойлер
- двох ярусні дворангові плашки пам'яті. ммммммм яка няшка.
Тобто мікрон може в будья-кий момент розпочати виготовлення одноранкових одностронніх 128Гб типових планок пам'яті швидкістю 9200 для споживачів.
А при оверклокінгу десктопного х-вого проца АМ5 типу 7800х/9900х вона точно не буде зайвою та стримувати розгін і тюнінг.
по 2 в канал не пробували? цікаво як тоді
-
leif
Member
а вам потрібен лікар? що ж, це не до мене. одужуйте!CnC_General: ↑ 16.09.2026 14:36у вас лікарська ліцензія є?
-
CnC_General
Member
Аціо: ↑ 16.09.2026 14:46Ну якщо краса саме у об'ємі то так пане, але АМД любить саме 2rank і швидкодія у іграх до 15%+ саме від 2rank особисто проводив досліди. Так що - так, але ні.CnC_General: ↑ 16.09.2026 14:13 Яка краса!!! Мммм....!!!! Запретний плод!)))
- спойлер
- двох ярусні дворангові плашки пам'яті. ммммммм яка няшка.
Тобто мікрон може в будья-кий момент розпочати виготовлення одноранкових одностронніх 128Гб типових планок пам'яті швидкістю 9200 для споживачів.
А при оверклокінгу десктопного х-вого проца АМ5 типу 7800х/9900х вона точно не буде зайвою та стримувати розгін і тюнінг.
- спойлер
- можна і так. напевно у вас дві планки дворанк? гарний вибір.
я віддаю перевагу дві плашки одноранк. потім з часом додати ще дві плашки для збільшення об'єму. оперативки багато ніколи не буває.
на сьогодні 32Гб оперативки вже мінімум треба для ігор. два роки тому 16Гб ДДР4+ було впритірку. зараз 32Гб ще не вперлось, але бажано більше для останніх тайтлів розміром 2.5к та більше.
чотири планки одноранк проц вивезе із розгоном, а чотрири планки дворанк кожна - не думаю. У мне так вийшло, а у вас можуть бути інші результати.
-
Keyser Soze
Member
-
Барбарис
Member
ДядяСаша,
маєтсья на увазі, що потрібна буде менша кількість самих серверів для такого об'єму пам'яті та й продуктивність збільшиться. Мова за весь сервер чи проект.
-
vmsolver
Member
Но ёмкость будет в 4 раза больше, а именно это и важно: можно набрать ту же ёмкость меньшим количеством планок и меньшим суммарным потреблением или набрать просто больше объема ОЗУ.ДядяСаша: ↑ 16.09.2026 14:46Отже, якщо поставити 24 модулі по 11 Ват споживання сумарно буде 264 Ват. А якщо ставитим 24 модулі по 16 Ват - буде 384 Вати!
Бутьте уважні
-
yariksom
Member
В епоху ШІ це можна зробити в стрічці баузера, воно тобі щей суму за кліком скопіює щоб не парився з калькулятором.
Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
з одної сторони правильно, з другої сторони зараз помічають, що деякі діти через гіперопіку не здатні самі шнурки зав'язати і покакати піти.Аціо: ↑ 16.09.2026 14:49Так зручніше може людині, ну один з вияв хікікоморі у людини, не тисніть ви так.
-
Etra
Member
leif
У мене є підозра
, що цей CnC_General наркоман (ну тобто чимось упоровся), інакше я не можу пояснити його дії.
У мене є підозра
-
CnC_General
Member
Etra: ↑ 16.09.2026 16:53 У мене є підозра, що цей CnC_General наркоман (ну тобто чимось упоровся), інакше я не можу пояснити його дії.
leif: ↑ 16.09.2026 14:55 а вам потрібен лікар? що ж, це не до мене. одужуйте!
-
yariksom
Member
Так і буде, але тут рахується співвідношення ват/Гбайт.ДядяСаша: ↑ 16.09.2026 14:46 Знову Вас маркетологи надурили, яка там економія, навпаки, буде збільшене споживання.
4 модулі споживають 44 Ват, тобто 1 модуль споживає 11 Ват.
У серверної плати 24 роз'єми. Навряд хтось буде залишати слоти пустими в епоху Ші буму!
Отже, якщо поставити 24 модулі по 11 Ват споживання сумарно буде 264 Ват. А якщо ставитим 24 модулі по 16 Ват - буде 384 Вати!
Бутьте уважні![]()
-
Сidonix
Member
Не вистачило бyariksom: ↑ 16.09.2026 12:30 Предлагаю обсудить Micron готується до запуску виробництва перших у світі 512-гігабайтних модулів DDR5 RDIMM
Були б в мене гроші на чавунний міст з привареним крилом боїнга, то можливо б розглянув пропозицію![]()