Всім доброго дня
проблема з китайською батареєю, власне не заряджається
підкажіть будь ласка чи можна відремонтувати і якщо можна то і майстра чи сервіс(бажано Харків) який зможе це зробити
Всім наперед вдячний за допомогу
Новини
Останні статті і огляди
проблеми з батареєю ноутбука fujitsu lifebook U7510
-
sirifil
Junior
-
Shpoker
Member
sirifil
есть вероятность, что проблема в зарядке (да-да, работает, но не заряжает). попробуй другую
Отправлено спустя 2 минуты 58 секунд:
и еще, если выключить(!) ноут и поставить потом на зарядку на часик, ничего ли не изменится? а то там есть алгоритмы которые блокируют заряд батареи, если в основном работаешь от сети (вот только не помню, на уровне биоса или операционки, или вместе).
сейчас на руках такого ноута нет, к сожалению, что б проверить что где
есть вероятность, что проблема в зарядке (да-да, работает, но не заряжает). попробуй другую
Отправлено спустя 2 минуты 58 секунд:
и еще, если выключить(!) ноут и поставить потом на зарядку на часик, ничего ли не изменится? а то там есть алгоритмы которые блокируют заряд батареи, если в основном работаешь от сети (вот только не помню, на уровне биоса или операционки, или вместе).
сейчас на руках такого ноута нет, к сожалению, что б проверить что где
-
sirifil
Junior
Shpoker
Дякую буду пробувати
Відправлено через 2 години 57 хвилин 6 секунд:
заряджався вимкненим годину нульовий результат
пробував заряджати блоком тайп с 45w оригінальним від самсунга у виключеному стані теж без результату
Дякую буду пробувати
Відправлено через 2 години 57 хвилин 6 секунд:
заряджався вимкненим годину нульовий результат
пробував заряджати блоком тайп с 45w оригінальним від самсунга у виключеному стані теж без результату
-
Shpoker
Member
sirifil
тогда я б еще попробовал биос в дефолт свалить. если нет - реально искать ремонт =(
тогда я б еще попробовал биос в дефолт свалить. если нет - реально искать ремонт =(
-
Klon
CG graphikos fan
можливо там кривий "юзб С" якому потрібно повер делівері 3 = а це 20В , а це зарядні від маків та щось на 65+Ваттів, і на 45Вт у вас не буде заряджатись.sirifil: ↑ 16.09.2026 17:36пробував заряджати блоком тайп с 45w оригінальним від самсунга у виключеному стані теж без результату
Ще така штука = від зарядки ноут працює? Показує що підключен к зарядці?
В цілому здати в сервіс = пускай дивляться. протестять аккум (краще сдати і со старим), бо можливо воно щось в контроллері перед аккумом глюкануло.