Стратегія Total War: Shogun 2 отримає перевидання Complete Edition із покращеною графікою

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
FoX_UA
HWBOT OC Team

Повідомлення

Пропоную обговорити Стратегія Total War: Shogun 2 отримає перевидання Complete Edition із покращеною графікою

Єдина гра серії, в яку я дійсно грав і час від часу ставив щоб підживити ностальгію :D
В бібліотеці стіма є, цікаво від якої суми будуть ті 75%
MqM
Member

Повідомлення

FoX_UA: 16.09.2026 10:54 Пропоную обговорити Стратегія Total War: Shogun 2 отримає перевидання Complete Edition із покращеною графікою

Єдина гра серії, в яку я дійсно грав і час від часу ставив щоб підживити ностальгію :D
Там ще власникам оригіналу віддали безкоштовно усі длц
FoX_UA
HWBOT OC Team

Повідомлення

MqM: 16.09.2026 10:57
FoX_UA: 16.09.2026 10:54 Пропоную обговорити Стратегія Total War: Shogun 2 отримає перевидання Complete Edition із покращеною графікою

Там ще власникам оригіналу віддали безкоштовно усі длц
Дійсно, або вони в мене вже були. Тільки один длс не дали - Blood pack :gigi:
kairo
Member

Повідомлення

Головне, щоб це не був лінивий ремастер із натягнутими ШІ текстурами. А так, чекаю. Одна із найулюбленіших частин.
Prescott
Member

Повідомлення

Стоп.
Нова версія гри вийде 13 жовтня і замінить старе видання. Власники оригінальної версії Total War: Shogun 2 зможуть оновитися до Complete Edition зі знижкою 75%.

Мне нужно будет доплачивать за апдейт? А если я не захочу, мне в оригинальную дадут поиграть?
Барбарис
Member

Повідомлення

Як на мене найгірша частина серії: забагато тупої дипломатії, нелогічний ші, ще більше читерства стало в ботів, обмеження будівництва слотами та їжею, генерали, які стали ще більше значити(не 2 рим, але все ж). Загалом взяли фішки з ідей спільноти/модів, але реалізації занадто обмежила свободу. Ну і далі це все стало поглиблюватись. 1 рим чи 2 мед - найкращі.
kairo
Member

Повідомлення

Prescott: 16.09.2026 11:26Стоп.
Нова версія гри вийде 13 жовтня і замінить старе видання. Власники оригінальної версії Total War: Shogun 2 зможуть оновитися до Complete Edition зі знижкою 75%.
Мне нужно будет доплачивать за апдейт? А если я не захочу, мне в оригинальную дадут поиграть?
For existing owners, nothing will change. The game will remain playable, and all current Steam owners of Total War: SHOGUN 2 will be granted any DLC they do not already own, for free.
yariksom
Member

Повідомлення

Добре, що згадують дійсно хороші ігри і дають їм друге дихання.
mecger
Member

Повідомлення

Вот бы когда-то перевыпустили Empire Total War...
Georgin
Member

Повідомлення

Вау, оце гарний хід "...all current Steam owners of Total War: SHOGUN 2 will be granted any DLC they do not already own, for free."
Хоча шанувальники вже давно скупили всі DLC прямо на момент їх виходу або потім відразу придбали якийсь Complete Edition.
den888
Member

Повідомлення

Все рівно не зрозумів нічого. В мене був сьогун2 і длс до нього, здається без другого про вогнепальну зброю, а може й з ним, не важливо. Для власників знижка 75% до 12 чи 13 жовтня, на що? Якщо в мене гра вже є, що я купую за 25%?
kairo
Member

Повідомлення

den888: 16.09.2026 15:57 Все рівно не зрозумів нічого. В мене був сьогун2 і длс до нього, здається без другого про вогнепальну зброю, а може й з ним, не важливо. Для власників знижка 75% до 12 чи 13 жовтня, на що? Якщо в мене гра вже є, що я купую за 25%?
Власники старої версії можуть отримати усі DLC безкоштовно та придбати нову версію із -75% по бажанню.
MqM
Member

Повідомлення

Prescott: 16.09.2026 11:26 Стоп.

Перший день в Стімі? Всі оригінали ігор зберігаються в Стімі, інколи бувають хіба бувають проблеми з онлайн частиною, але навіть це може бути пофікшено фанатами
Відповісти