Єдина гра серії, в яку я дійсно грав і час від часу ставив щоб підживити ностальгію
В бібліотеці стіма є, цікаво від якої суми будуть ті 75%
Там ще власникам оригіналу віддали безкоштовно усі длцFoX_UA: ↑ 16.09.2026 10:54 Пропоную обговорити Стратегія Total War: Shogun 2 отримає перевидання Complete Edition із покращеною графікою
Єдина гра серії, в яку я дійсно грав і час від часу ставив щоб підживити ностальгію![]()
Дійсно, або вони в мене вже були. Тільки один длс не дали - Blood packMqM: ↑ 16.09.2026 10:57Там ще власникам оригіналу віддали безкоштовно усі длцFoX_UA: ↑ 16.09.2026 10:54 Пропоную обговорити Стратегія Total War: Shogun 2 отримає перевидання Complete Edition із покращеною графікою
Єдина гра серії, в яку я дійсно грав і час від часу ставив щоб підживити ностальгію![]()
For existing owners, nothing will change. The game will remain playable, and all current Steam owners of Total War: SHOGUN 2 will be granted any DLC they do not already own, for free.Prescott: ↑ 16.09.2026 11:26Стоп.
Нова версія гри вийде 13 жовтня і замінить старе видання. Власники оригінальної версії Total War: Shogun 2 зможуть оновитися до Complete Edition зі знижкою 75%.
Мне нужно будет доплачивать за апдейт? А если я не захочу, мне в оригинальную дадут поиграть?
Власники старої версії можуть отримати усі DLC безкоштовно та придбати нову версію із -75% по бажанню.den888: ↑ 16.09.2026 15:57 Все рівно не зрозумів нічого. В мене був сьогун2 і длс до нього, здається без другого про вогнепальну зброю, а може й з ним, не важливо. Для власників знижка 75% до 12 чи 13 жовтня, на що? Якщо в мене гра вже є, що я купую за 25%?
Перший день в Стімі? Всі оригінали ігор зберігаються в Стімі, інколи бувають хіба бувають проблеми з онлайн частиною, але навіть це може бути пофікшено фанатамиPrescott: ↑ 16.09.2026 11:26 Стоп.
Нова версія гри вийде 13 жовтня і замінить старе видання. Власники оригінальної версії Total War: Shogun 2 зможуть оновитися до Complete Edition зі знижкою 75%.
Мне нужно будет доплачивать за апдейт? А если я не захочу, мне в оригинальную дадут поиграть?