Користувач прискорив Resident Evil 7 на 50% на 4‑річному смартфоні за допомогою ШІ DeepSeek

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Active Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Користувач прискорив Resident Evil 7 на 50% на 4‑річному смартфоні за допомогою ШІ DeepSeek
Крім того, він увімкнув функцію масштабування Snapdragon Game Super Resolution (SGSR)
от і вся магія
vamic
Junior

Повідомлення

Він суттєво пришвидшив гру
А насправді зменшив роздільну здатність текстур і рендеру.
Якийсь симулятор порад з Реддіта виходить. Такими методами штучний ідіот не потрібен, природніх цілком вистачає
D_ad
Member

Повідомлення

OMG.. він відкрив для себе.. Графічні налаштування! :eek:

:rolleyes: я дещо схоже (але інше) із 3-м "Відьмаком" робив, коли потрібно було його запустити на ноуті з gt410m із 1 ГБ відеопам'яті: власноруч у конфіг-файлі гри переписував різним параметрам Shadow значення поділені на 2.... 3... 4 відносно мінімальних.

І так, low rez texture packs як метод модінгу існують.. ще бог зна з коли.

Anyway, якщо нейронка сама це запропонувала (погугливши "методи прискорення ігор"), а потім ще й зробила (стиснувши текстури), це.. навіть якийсь прогрес.
1234waltz
Member

Повідомлення

Ого, знадобився цілий ШІ-агент, щоб допомогти розумово-відсталому увімкнути SGSR та залізти в налаштування й змінити налаштування стиснення текстур. І як люди на ПК усілякі складніші трюки правкою конфіг файлів та файлів гри робили напротязі 25 років до цього :lol:
warp37
Member

Повідомлення

Учитывая, что это не просто "снизить настройки", а копание в конфиге, редактирование файлов (сжатие текстур), то результат впечатляющий.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

"за допомогою ШІ DeepSeek" :lol: - який просто узагальнив статті на редіті і форумах :laugh:
Оце супермозок! :lol: Відкрив для себе цікавий світ правильних запитів в пошувик :-/
1234waltz
Member

Повідомлення

warp37: 16.09.2026 09:33 Учитывая, что это не просто "снизить настройки", а копание в конфиге, редактирование файлов (сжатие текстур), то результат впечатляющий.
Ще раз. Він не стискав текстури, в сенсі взагалі. Чим, як він стискав текстури? Про що ви взагалі кажете. Він видалив з файлів гри хайрез контент (нафіга воно треба було, йому що місця не вистачало на мобілці), поправив re7_config.ini та ставив MESA_SHADER_MAX_SIZE у розмірі 512 МБ та 1024 МБ. Я на момент виходу РЕ7 все це на ПК робив, бо в мене був офісний ПК з затичкою GT 710 :lol:
Хайпожерище використав цілий ДікПік, щоб знайти тред в реддіті по запуску на "пердоляторах" https://www.reddit.com/r/AynThor/commen ... nt_evil_7/ та скачати готовий чужий файлик re7_config.ini

DynamicShadowEnable=false
ShadowCacheEnable=false
TransparentBufferQuality=NONE
MeshQuality=LOW
TextureQuality=LOWEST
StreamingTextureLoadLevelBias=1
AOSetting=NONE
SSRSetting=OFF
BloomEnable=false
LensFlareEnable=false
ChromaticAberration=false
MESA_SHADER_CACHE_DISABLE=false
MESA_SHADER_MAX_SIZE 512
yariksom
Member

Повідомлення

От заради такої фігні ми і терпимо здорожчання на все залізо :lol:
а міг просто на форумі запитати як порізати графіку "щоб літало" :rotate:
mythorns
Junior

Повідомлення

А обязательно было про DeepDeek говорить?) я думаю сегодня бы любая нейронка справилась с такой задачей.. По сути новость выглядит как просто нахваливание конкретно дипсика)
Відповісти