Новини
Останні статті і огляди
Forza Horizon 6
-
MSiAventador
Member
DLSS 5 на GeForce 4070 з Фрейм Геймчиком
-
arkadiilem0n
Member
@MSiAventador дякую, шо заморочився, вставновив та записав відосік. З відоса поки шо для себе зрозумів, шо саме в цій грі мені він не потрібен)
Забагато ФПСіків жере, як на мене. Я розумію, шо мають ще допілити його, і, можливо, буде все краще, але станом на зараз - тіки відоси подивиться він ентузіастів.
В гоночки кататись без хоча б чесних 60+ кадрів особисто мені боляче. Мені з відоса здалось, шо інпут лаг там ойойой, а в гоночках таке не треба, але може то через відос тіки так здається.
Забагато ФПСіків жере, як на мене. Я розумію, шо мають ще допілити його, і, можливо, буде все краще, але станом на зараз - тіки відоси подивиться він ентузіастів.
В гоночки кататись без хоча б чесних 60+ кадрів особисто мені боляче. Мені з відоса здалось, шо інпут лаг там ойойой, а в гоночках таке не треба, але може то через відос тіки так здається.
-
Feras
Member
На відео, у ютубі, все виглядає все ефектно у Форзі (там ще ж решейди різні накладено і "поліпшення"). Однак, навіть з фрейм-геном х 2 (якщо нема справжніх 60-75 фпс) воно все у якийсь кисіль перетворюється. Особливо коли їдеш Голіаф на машинах R-класу. Дуже різкі зменшення швидкості і потім знову підйом за 300 км/година і не справляється ДЛСС 5 з цим. Але коли нема динаміки чи стоїш десь і дивишся на машину чи навколишній світ виглядає майже як фото, оброблене фотошопом, зняте у реальному житті. Надіюсь вони виправлять проблеми з гостінгом, шимерінгом, втратою фокусу і головне, підвищать швидкодію ще, хоча б на 20 відсотків. Тобі будемо дивитись далі.