А от я ще не грав, не у всіх є час/бажання жерти все підряд на пелізі.xIIImaL: ↑ 15.09.2026 15:13 Выкатили , когда уже все прошли и забылитемболее далеко не та игра , которую хочется перепроходить еще раз
Новини
Останні статті і огляди
007 First Light отримав трасування шляху та оновлені системні вимоги
-
Vpupkin
Member
-
yariksom
Member
Не переживай, тепер гра підтримує трасування шляху - нафіг оптимізацію!Gelonyrum: ↑ 15.09.2026 15:45Я на 4060 проходив на 2к моніторі, там цілком адекватна оптимізація по сучасних мірках (вище середнього)
-
Kullerok
Member
Конечно готов.leif: ↑ 15.09.2026 15:09а навіщо йому, якщо і 5090 по 5кілоєвро і вище беруть 1р і 8 місяців після релізу?Kullerok: ↑ 15.09.2026 15:07Ну так выпускай 6090 я готов нести Хуанг
думаю тобі доведеться ще нормально почекати. а скільки готовий нести? якщо ті ж 5к буде і там +30-40% приросту до 5090, готовий?
-
leif
Member
Kullerok
Тю так брав би 5090, потім продав би і купив 6090, а то сидиш чекаєш без потужності, хто знає скільки ще чекати з тим що навколо коїться. Уяви, якщо тобі ще рік чекати, скільки б вже іграшок на 5090 пройшов би за цей час! А рік це ще оптимістично. А якщо півтора?
Тю так брав би 5090, потім продав би і купив 6090, а то сидиш чекаєш без потужності, хто знає скільки ще чекати з тим що навколо коїться. Уяви, якщо тобі ще рік чекати, скільки б вже іграшок на 5090 пройшов би за цей час! А рік це ще оптимістично. А якщо півтора?
-
Panasi
Member
Трасування шляху а цій грі ділить фпс на 3. Це просто жесть.
-
vsx
Member
какой ужасPanasi: ↑ 15.09.2026 18:28 Трасування шляху а цій грі ділить фпс на 3. Це просто жесть.
в других играх максимум на 10% меньше было
-
yariksom
Member
на 10% це мабуть на 5090
-
warp37
Member
Как-то очень потужно, до тройной потери на RTX 5090, а в особых случаях просадки до 25 FPS. А сверху ведь ещё Neural Rendering теперь надевается.

- спойлер
-
S0N1C
Member
-
Kullerok
Member
Давно уже взял 5090. Мне мало фпсleif: ↑ 15.09.2026 18:18 Kullerok
Тю так брав би 5090, потім продав би і купив 6090, а то сидиш чекаєш без потужності, хто знає скільки ще чекати з тим що навколо коїться. Уяви, якщо тобі ще рік чекати, скільки б вже іграшок на 5090 пройшов би за цей час! А рік це ще оптимістично. А якщо півтора?![]()
-
Shepard1985
Member
Цікаво, а що горе-розробники ігор пропонують консольним геймерам окрім високих цін?
На мою думку, якби розробники були б зацікавлені у тому, щоб їх продукт виглядав гарно на всіх платформах, то вони б могли б це зробити, але коли куртка всюди заносить бабоси, то для чого паритись про якесь бидло. Я б на місті АМД та Інтел віддав би ігровий ринок Нвідіа і нехай куртка дере останню шкіру з плебсу. Для чого взагалі вкладатися в те, що не приносить жодної користі і фінансової вигоди? Я більш ніж впевнений, що якби завтра Інтел, чи АМД зробили б в 2 рази дешевше відеокарти рівня куртки з усіма плюшками, то частка Нвідіа все рівно складала б 90%. Це на жаль вже не змінити. Ми живемо в світі, де кожен другий - це якийсь трамп.
На мою думку, якби розробники були б зацікавлені у тому, щоб їх продукт виглядав гарно на всіх платформах, то вони б могли б це зробити, але коли куртка всюди заносить бабоси, то для чого паритись про якесь бидло. Я б на місті АМД та Інтел віддав би ігровий ринок Нвідіа і нехай куртка дере останню шкіру з плебсу. Для чого взагалі вкладатися в те, що не приносить жодної користі і фінансової вигоди? Я більш ніж впевнений, що якби завтра Інтел, чи АМД зробили б в 2 рази дешевше відеокарти рівня куртки з усіма плюшками, то частка Нвідіа все рівно складала б 90%. Це на жаль вже не змінити. Ми живемо в світі, де кожен другий - це якийсь трамп.
-
stakanctl
Member
А что AMD предлагает самим консолям, среди которых у них монополия, чтобы "горе-розробники ігор" смогли предоставить аналогичное качество?Shepard1985: ↑ 15.09.2026 20:38 Цікаво, а що горе-розробники ігор пропонують консольним геймерам окрім високих цін?
Відправлено через 4 хвилини 26 секунд:
Як би в бабки був би піструн, вона була б дідом.Shepard1985: ↑ 15.09.2026 20:38 Я більш ніж впевнений, що якби завтра Інтел, чи АМД зробили б в 2 рази дешевше відеокарти рівня куртки з усіма плюшками, то частка Нвідіа все рівно складала б 90%.
-
kairo
Member
Тим часом...Shepard1985: ↑ 15.09.2026 20:38Я більш ніж впевнений, що якби завтра Інтел, чи АМД зробили б в 2 рази дешевше відеокарти рівня куртки з усіма плюшками, то частка Нвідіа все рівно складала б 90%. Це на жаль вже не змінити. Ми живемо в світі, де кожен другий - це якийсь трамп.
- спойлер
-
warp37
Member
Так то ж ринок ЦП. Зараз навіть інтелобої купують Ryzen.kairo: ↑ 15.09.2026 21:37Тим часом...Shepard1985: ↑ 15.09.2026 20:38Я більш ніж впевнений, що якби завтра Інтел, чи АМД зробили б в 2 рази дешевше відеокарти рівня куртки з усіма плюшками, то частка Нвідіа все рівно складала б 90%. Це на жаль вже не змінити. Ми живемо в світі, де кожен другий - це якийсь трамп.
- спойлер
- Screenshot 2026-09-15 213611.png
-
Enjthesilence
Member
достатньо зробити безкомпромісний продукт і люди почнуть його брати, от тільки потім ціни стають неадекватними, привіт х3д процесори
-
stakanctl
Member
Отакої, marketing slaves как всегда ведутся на ненужные хуанговские фокусы. А ведь разницы не видно, просто ленивым разработчикам лень запекать источники света!1!
- спойлер
-

-
kairo
Member
Виявляється, якщо випускати класні продукти, люди будуть їх купувати навіть без "в 2 рази дешевше" ціни. Більше того, X3D оверпрайс, а люди все одно їх купують.warp37: ↑ 15.09.2026 21:41Так то ж ринок ЦП. Зараз навіть інтелобої купують Ryzen.
-
Nutbar
Member
Трохи пограв сьогодні. Прийшов до висновку, що високий фпс, а скоріше навіть супер висока швидкість відгуку, в бонді ні до чого, а от красивіша картинка хай буде. Трохи генерації кадрів накинути і норм, це ж не шутер, принаймні більшу частину часу не шутер. Розробників в жодному разі не виправдовую, я такої "гарної" оптимізація променів ще в жодній грі не бачив. Сподіваюсь, що допрацюють і хочаб +50% дадуть.FirstTDM: ↑ 15.09.2026 16:52 зачем в Бонде навороченные лучи/пути не совсем понятно...
-
Vladimir
Junior
Старі новини.leif: ↑ 15.09.2026 15:09а навіщо йому, якщо і 5090 по 5кілоєвро і вище беруть 1р і 8 місяців після релізу?Kullerok: ↑ 15.09.2026 15:07Ну так выпускай 6090 я готов нести Хуанг
думаю тобі доведеться ще нормально почекати. а скільки готовий нести? якщо ті ж 5к буде і там +30-40% приросту до 5090, готовий?
На нових яйцях тільки комбо >10к