Розробники шутера StarCraft роблять ставку на сюжет без елементів гри-сервісу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Розробники шутера StarCraft роблять ставку на сюжет без елементів гри-сервісу
Зрозуміли в кінці кінців, що сервіси приносять більше геморою чим грошей і дууууже часто прогорають. :rotate:
enRo
Junior

Повідомлення

Надіюсь що це буде не черговий скайрім у космосі
StreetFIGHTER2000
Member

Повідомлення

В ролику Протосів забули показати та їх славнозвісні "батони"
Artem_M
Member

Повідомлення

2030 року чекати... ех.
Цікаво, чи потягне поточне покоління заліза з нинішнім темпом розвитку технологій.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Який суворий піхотинець в трейлері :-/
Kashtan
Member

Повідомлення

RTS-спадщину
Тобто ртс - це вже під грифом спадщина, тобто минуле.
Все з ними ясно.
Старкрафт шутер як протистояння землян проти жуків - це зоряна піхота Верховена та Хайнлайна, а чи зуміє дотягти до їх рівня - питання. Старкрафт - це епічна та еталонна ртс передусім. І з жуками перестрілюватись є кому.
rizakrko
Member

Повідомлення

StreetFIGHTER2000
Не забули.
In the trailer shown at the opening ceremony, the Protoss were not conspicuously visible. Was their presence intentionally hidden, or will the Protoss not appear in this story?

Dan Hay: We didn't hide them. The Protoss are there. Take another look at the scene where the soldier is deployed onto the battlefield, the door opens, and Mutalisks fly past. If you look closely at the background terrain and architecture, there is a structure that is neither Terran nor Zerg. It's a Protoss structure. The screen was very bright and the shot passed by quickly, so it might have been hard to spot, but it is definitely there.
1:58 - 2:00 у відео з новини.
Kullerok
Member

Повідомлення

Куплю если будет соло шутер в такое я бы сыграл. Если это очедной овервотч или чёт такое. То накой оно сдалось. Пускай играют фанаты :gigi:
Hagen
Junior

Повідомлення

Kashtan: 14.09.2026 16:41 RTS-спадщину
Тобто ртс - це вже під грифом спадщина, тобто минуле.
Все з ними ясно.
Старкрафт шутер як протистояння землян проти жуків - це зоряна піхота Верховена та Хайнлайна, а чи зуміє дотягти до їх рівня - питання. Старкрафт - це епічна та еталонна ртс передусім. І з жуками перестрілюватись є кому.
Старкрафт 2 вийшов в 2010році. Коли вийде ця гра то буде уже 20 років різниці. Таки спадщина.
denizen
Member

Повідомлення

Геральт: 14.09.2026 16:39 Який суворий піхотинець в трейлері :-/
мені на постері здалося, що це жінка

Зображення
MqM
Member

Повідомлення

denizen: 14.09.2026 17:29
Геральт: 14.09.2026 16:39 Який суворий піхотинець в трейлері :-/

Зображення
Проте це типовий іспанець, чи латинос :shuffle: Гугл в поміч
nochnik89
Member

Повідомлення

Как иронично, героизм, значки, романтизация войны и конце концов ты просто кусок мяса. Трейлер неспроста зашел с такой стороны сюжета. Посмотрим конечно что там получится у них.
IC9517
ATI&Vmod_fan

Повідомлення

Если и я доживу, и игра все-таки выйдет, и окажется именно тем что обещают, то я впервые сыграю в Старкрафт. Условий "если" тут, конечно же, много. :)
EvhenS
Member

Повідомлення

І хто аутсорсер?
FastBullet
Member

Повідомлення

nochnik89: 14.09.2026 18:42 Как иронично, героизм, значки, романтизация войны и конце концов ты просто кусок мяса. Трейлер неспроста зашел с такой стороны сюжета. Посмотрим конечно что там получится у них.
Потмоу что во времена Старкрафт , ты был Генералом хотя бы в игре, а теперь тебя понизили до пехотинца :laugh:
Kashtan
Member

Повідомлення

MqM: 14.09.2026 17:31
denizen: 14.09.2026 17:29

Зображення
Проте це типовий іспанець, чи латинос :shuffle: Гугл в поміч
А в сусідніх коментарях затято переконують що це у слов‘ян така типова інфантильна (эвфемізм бо тут гірше слово) зовнішність.
lw_007
Member

Повідомлення

FastBullet: 14.09.2026 20:52
nochnik89: 14.09.2026 18:42 Как иронично, героизм, значки, романтизация войны и конце концов ты просто кусок мяса. Трейлер неспроста зашел с такой стороны сюжета. Посмотрим конечно что там получится у них.
Потмоу что во времена Старкрафт , ты был Генералом хотя бы в игре, а теперь тебя понизили до пехотинца :laugh:
Якщо згадати сюжет, то там з шерифа, наче, починали)
vsx
Member

Повідомлення

Blizzard просто трусы которые не хотят развивать свой же собственный жанр? Или жанр действительно мертв и ничто и никак не сможет его оживить?

Отправлено спустя 6 минут 40 секунд:
IC9517: 14.09.2026 20:37 Если и я доживу, и игра все-таки выйдет, и окажется именно тем что обещают, то я впервые сыграю в Старкрафт. Условий "если" тут, конечно же, много. :)
У близардов синематики всегда на высшем уровне, цепляет. Игра скорее вего будет чем-то вроде последнего вархаммера, т.е. шутером от 3 лица но в открытом мире.
lw_007
Member

Повідомлення

vsx: 15.09.2026 11:31 Blizzard просто трусы которые не хотят развивать свой же собственный жанр? Или жанр действительно мертв и ничто и никак не сможет его оживить?

Отправлено спустя 6 минут 40 секунд:
IC9517: 14.09.2026 20:37 Если и я доживу, и игра все-таки выйдет, и окажется именно тем что обещают, то я впервые сыграю в Старкрафт. Условий "если" тут, конечно же, много. :)
У близардов синематики всегда на высшем уровне, цепляет. Игра скорее вего будет чем-то вроде последнего вархаммера, т.е. шутером от 3 лица но в открытом мире.
не знаю стосовно жанру, та старкрафт десь з 2000 був кіберспортивною дисципліною.
І останнє десятиліття, наскльки знаю, залученість глядачів сильно просіла.
Це відчувається і на ладдері.
kairo
Member

Повідомлення

yariksom: 14.09.2026 16:09Зрозуміли в кінці кінців, що сервіси приносять більше геморою чим грошей і дууууже часто прогорають.
"За 12 місяців Diablo Immortal принесла Activision Blizzard вже $525 млн. Вже через місяць після релізу з’явилася інформація, що Diablo Immortal заробляє понад $1 млн на добу, попри негативні відгуки, але схоже, ці цифри лише зросли."
Відповісти