Новини
Останні статті і огляди
[Запоріжжя] 7900xt
-
Devianne
Member
Куплю відеокарту 7900xt(можливо 7900xtx). Бажано Запоріжжя/Дніпро, в ідеалі на гарантії. Безпроблемну.
-
Vasyanya1
Member
Карту 3-річної давнини на гарантії знайти буде непросто. Не говорячи вже про температури, у зв'язку з чим треба шукати небюджетне виконання.
Я би радив додати до свого списку 9070 non xt. Там можна брати навіть найдешевші виконання, і знайти гарантійну карту буде нескладно.
Я би радив додати до свого списку 9070 non xt. Там можна брати навіть найдешевші виконання, і знайти гарантійну карту буде нескладно.
-
Devianne
Member
Хочу саме 7900xt/x , я вже заради нової карти узяв новий бп 850 goldVasyanya1: ↑ 14.09.2026 09:41 Карту 3-річної давнини на гарантії знайти буде непросто. Не говорячи вже про температури, у зв'язку з чим треба шукати небюджетне виконання.
-
Vasyanya1
Member
Ці моделі почали випускати наприкінці 2022 року. Знайти екземпляр з діючою гарантією, реально, але непросто. І ситуацію ускладнює TDP у 300/350 Ватт, і тому треба шукати виконання на зразок TUF/Aorus/Nitro+. А це вже чималий бюджет.Хочу саме 7900xt/x
Простіше взяти 9070 у найгіршому виконанні, бо там TDP усього навсього 200-220 Ватт. І знайти варіант на гарантії буде нескладно. До того ж у 9070 є FP8-блоки, і тому тут точно буде підтримка майбутнього FSR 5.
-
Graveworm
Member
Останній раз піднімалось Devianne на 15.09.2026 08:09.