я з Гуанджоу менше плачу за доставкуQwerty1987: ↑ 13.09.2026 22:58В том смысле что еще за нп шопинг или мист надо 50$ за доставку в Украину заплатить.
Новини
Останні статті і огляди
Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)
-
Hotspur
Member
-
1985god
Member
Qwerty1987
Так в будь- якому магазині закордонному так , ну ок aliexpress інколи включає доставку в ціну , тему не рахуєм за 150 з доставкою супер пропозиція єдине що певно без блютузу (
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Так в будь- якому магазині закордонному так , ну ок aliexpress інколи включає доставку в ціну , тему не рахуєм за 150 з доставкою супер пропозиція єдине що певно без блютузу (
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Стань бізнесменом продавай курси - як купувати в китаї на китайських внутрішніх площадкахHotspur: ↑ 13.09.2026 23:04я з Гуанджоу менше плачу за доставкуQwerty1987: ↑ 13.09.2026 22:58В том смысле что еще за нп шопинг или мист надо 50$ за доставку в Украину заплатить.![]()
-
fludimir
Member
_clawfinger_
спасибо, я уж думал у меня что-то заглючило после того как я первый раз пробовал обновить прошивку не отключив роутер от марстека, и он вырубил себе инет в процессе установки. Значит ждем исправления
Qwerty1987
а можно ссылку на эти "хамсиенки"? даже с доставкой нп ~35евро получается отличная цена за 100ач
спасибо, я уж думал у меня что-то заглючило после того как я первый раз пробовал обновить прошивку не отключив роутер от марстека, и он вырубил себе инет в процессе установки. Значит ждем исправления
Qwerty1987
а можно ссылку на эти "хамсиенки"? даже с доставкой нп ~35евро получается отличная цена за 100ач
-
Qwerty1987
Member
Вчера были, сегодня пока ничего не видно, видать из-за очереного сейла все поменялось.
-
_clawfinger_
Member
fludimir
Я почитав що пишуть інші користувачі закордоном.
Ми це оновлення можемо пропустити. Там для нас нічого корисного немає, це більше для європейців. Та й саме оновлення криве, люди потім через техпідтримку даугрейдять.
Ця 148, норм працює, тож я на теперішній лишусь, поки.
Я почитав що пишуть інші користувачі закордоном.
Ми це оновлення можемо пропустити. Там для нас нічого корисного немає, це більше для європейців. Та й саме оновлення криве, люди потім через техпідтримку даугрейдять.
Ця 148, норм працює, тож я на теперішній лишусь, поки.
-
fludimir
Member
_clawfinger_
Дякую за інформацію, чекаемо наступну версію тоді. Із 148 в мене зарядка з мережі відображаеться як зарядка від сонця, думав вони це пофіксили. Власне краще б вони взагалі нічого не оновлювали щоб все просто працювало стабільно, але в сучасному світі ніхто так не робить
Дякую за інформацію, чекаемо наступну версію тоді. Із 148 в мене зарядка з мережі відображаеться як зарядка від сонця, думав вони це пофіксили. Власне краще б вони взагалі нічого не оновлювали щоб все просто працювало стабільно, але в сучасному світі ніхто так не робить
- спойлер
-
_clawfinger_
Member
fludimir
У Вас зараз йде розряд від станції, це споживання всього, що підключено до порту backup. Тобто Марстек зараз не підключений до міста.
Коли жовтим, то розряд, як зараз. Коли заряджається, тоді зеленим кольором.
У Вас зараз йде розряд від станції, це споживання всього, що підключено до порту backup. Тобто Марстек зараз не підключений до міста.
Коли жовтим, то розряд, як зараз. Коли заряджається, тоді зеленим кольором.
-
fludimir
Member
_clawfinger_
Я про Charged 1.33kWh Solar вместо Grid. Еще недавно отображалось правильно, потом обновили приложение и стало вот так.
Я про Charged 1.33kWh Solar вместо Grid. Еще недавно отображалось правильно, потом обновили приложение и стало вот так.
-
_clawfinger_
Member
fludimir
Зрозуміло, а зарядка була через порт backup? У мене через цей порт заряджається, тож й пише що від панелей.
А з такою погодою від 1квт, там кіт наплакав.
Зрозуміло, а зарядка була через порт backup? У мене через цей порт заряджається, тож й пише що від панелей.
А з такою погодою від 1квт, там кіт наплакав.
-
fludimir
Member
_clawfinger_
У меня нет микроинвертора , только сам венус, и заряжается он исключительно от городской электросети (ночью)
Кстати, а в вашем случае если просто включить микроинвертор в бекап порт , без умного счетчика - что происходит?
У меня нет микроинвертора , только сам венус, и заряжается он исключительно от городской электросети (ночью)
Кстати, а в вашем случае если просто включить микроинвертор в бекап порт , без умного счетчика - что происходит?
-
_clawfinger_
Member
Не знаю, я не пробував, але думаю що буде працювати, от тільки як буде станція заряджена, а зарядка буде йти, то станція піде в захист.
Коли є розумний лічильник, то він вказує скільки віддавати в мережу й яке споживання. Коли станція заряджена, а сонце генерує більше ніж споживає будинок. Розумний лічильник вимикає мікроінвертор й будинок живиться від станції.Розрядиться 4-5%, тоді вмикається сонце й заряджається, поки сонця не буде зовсім.
Коли є розумний лічильник, то він вказує скільки віддавати в мережу й яке споживання. Коли станція заряджена, а сонце генерує більше ніж споживає будинок. Розумний лічильник вимикає мікроінвертор й будинок живиться від станції.Розрядиться 4-5%, тоді вмикається сонце й заряджається, поки сонця не буде зовсім.
-
BorisBrejcha
Member
батареи PowMr со склада в Польше
https://www.aliexpress.com/item/1005009732624012.html
9130 грн за 100ач
9130 грн за 100ач
-
_VlaD_
Member
BorisBrejcha: ↑ 16.09.2026 10:52 батареи PowMr со склада в Польше
9130 грн за 100ач
А в какую область Украины доставляют?
Вот у меня Львовская.
-
dimus8210
Member
на адресу НП чи міст у Польші_VlaD_: ↑ 16.09.2026 13:23BorisBrejcha: ↑ 16.09.2026 10:52 батареи PowMr со склада в Польше
9130 грн за 100ач
А в какую область Украины доставляют?
Вот у меня Львовская.
-
_VlaD_
Member
А, ясно.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Неинтересно. Али это про купоны, монеты и прочее, которыми цена сбивается.BorisBrejcha: ↑ 16.09.2026 10:529130 грн за 100ач
Было но закончилось на nkon их "фирменные": 150+8,4 EUR или ~8250 грн.
Есть (пока что на складе Europe) Dumfume 12V 100Ah Mini https://dumfume.cn/products/dumfume-12v ... 1625601260
137 EUR*0,95*52,08 (курс)=6780 грн, это доставка на склад ЕС / адрес кума (Польша или по вкусу).
- спойлер
- На Амазоне 157 USD = 7040 грн.
-
Hotspur
Member
це дуже бюджетні без додаткового металевого корпусуacm_fan: ↑ 16.09.2026 16:09базовая цена китай-батареи 100 А*ч (1 шт) прямо на сейчас +- 8125 грн / 182 USD / 156 EUR.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Конечно, без ничего, базовый банк энергии для котла, освещения, интернетов, сигнализации, подставить по вкусу (минимальные потребности). Кому тот корпус нужен вообще? Чтобы что? Вопрос риторический. 0.1С-0.2C разряд = комнатная температура.
Smart BMS тоже нет, потому что надо доплатить. Шунт в помощь (для страждущих).
Smart BMS тоже нет, потому что надо доплатить. Шунт в помощь (для страждущих).
-
Hotspur
Member
для довговічності це обовязкова штукаacm_fan: ↑ 16.09.2026 20:49Кому тот корпус нужен вообще? Чтобы что?
-
OverPow
Member
СмішнийHotspur: ↑ 16.09.2026 23:53для довговічності це обовязкова штукаacm_fan: ↑ 16.09.2026 20:49Кому тот корпус нужен вообще? Чтобы что?