Процес йде
Новини
Останні статті і огляди
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав великий патч 2.0.5: понад 200 виправлень
-
warp37
Member
Скорей бы уже Ray Reconstruction и Neural Rendering добавили. 
-
Afit
Member
Це було би найкраще що вони могли зробили в візуальному плані. Бо цей програмний люмен просто убожищеwarp37: ↑ 11.09.2026 14:55 Предлагаю обсудить S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав великий патч 2.0.5: понад 200 виправлень
Скорей бы уже Ray Reconstruction и Neural Rendering добавили.![]()
-
alex_sul
Advanced Member
Пропоную обговорити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав великий патч 2.0.5: понад 200 виправлень
І найкраще тут те, що ці помилки не завадили мені пройти за Мавку, за Зулуса, і потім закрити всю карту.
Що це означає? Помилки взагалі не впливали на якість гри. Тож можливо треба відноситись до цього патчу як до чергового. А до помилок - як до явища яке виникло у ДЕЯКИХ людей.
Задоволення я отримав, і бажаю вам теж!
І найкраще тут те, що ці помилки не завадили мені пройти за Мавку, за Зулуса, і потім закрити всю карту.
Що це означає? Помилки взагалі не впливали на якість гри. Тож можливо треба відноситись до цього патчу як до чергового. А до помилок - як до явища яке виникло у ДЕЯКИХ людей.
Задоволення я отримав, і бажаю вам теж!
-
MAKKACIN
Member
От трясця.... Думав ввечері далі длс проходити. Тепер який обєм і за скільки встановиться... Ой леле.... 
-
Nutbar
Member
Це ж самому можна все налаштувати. Я якраз допройшов доповнення вже з 4.5RR. А от NR в сталкері паршивенько виглядає, може хіба якщо зовсім трохи накинути, але "дешевшим" він від цього не стає, тож нема сенсу.
-
Prescott
Member
Господи, когда этот долгострой уже закончат 
-
Барбарис
Member
Чому патчі в одних іграх викликають у «деяких» відчуття виконаної роботи та підтримки гравців розробниками, а в українських іграх та Сталкері, зокрема, відчуття недоробленості, браку, сором або думку, що їх кинули і т. д.? І подібні зовсім не задумуються.
-
Vladys77
Member
Так ще трохи почекаю і патч 3.0 вийде 
-
Zaelot
Member
з 15го у відпустку, ото пограю 
-
denizen
Member
бо тут це скоріше імітація роботи, багато хто вже давно пройшов, та забув.Чому патчі в одних іграх викликають у «деяких» відчуття виконаної роботи та підтримки гравців розробниками, а в українських іграх та Сталкері, зокрема, відчуття недоробленості, браку, сором або думку, що їх кинули і т. д.? І подібні зовсім не задумуються.
по факту покращення ніякого немає, обіцяного AI як не було, так і не буде.
тому і виникає відчуття недоробленості
Востаннє редагувалось 11.09.2026 15:42 користувачем denizen, всього редагувалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
Є різниця між контентною підтримкою з фіксами і намаганнями хочаб дотягнутись до предрелізних обіцянок якими гру продавали 2 роки назад.Барбарис: ↑ 11.09.2026 15:33 Чому патчі в одних іграх викликають у «деяких» відчуття виконаної роботи та підтримки гравців розробниками, а в українських іграх та Сталкері, зокрема, відчуття недоробленості, браку, сором або думку, що їх кинули і т. д.? І подібні зовсім не задумуються.
Типу я що маю радіти біноклю через 2 роки з релізу, чи тому що нпс не спавнятся за спиною в 10 метрах? Це сиквел майже 20 річної серії ігор. Більше цікавлять диваки, якім подобається сирий полуфабрікат, який готується ще 2 роки за фулпрайс
-
Prescott
Member
Игра S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вышла 20 ноября 2024 годаБарбарис: ↑ 11.09.2026 15:33Чому патчі в одних іграх викликають у «деяких» відчуття виконаної роботи та підтримки гравців розробниками, а в українських іграх та Сталкері, зокрема, відчуття недоробленості, браку, сором або думку, що їх кинули і т. д.? І подібні зовсім не задумуються.
Почти 2 года игра в беда-альфа-конструкторском режиме
-
1234waltz
Member
Дивлячись про кого мова йде.Барбарис: ↑ 11.09.2026 15:33 Чому патчі в одних іграх викликають у «деяких» відчуття виконаної роботи та підтримки гравців розробниками, а в українських іграх та Сталкері, зокрема, відчуття недоробленості, браку, сором або думку, що їх кинули і т. д.? І подібні зовсім не задумуються.
4А Геймс чи ФрогВейрс такого відчуття не викликають. Може тому що їх ігри на релізах грабельні і мають мінімум багів?
А ГСЦ, ну що ГСЦ. Роками допилюють те що наобіцяли до релізу і досі все ніяк не дороблять.
-
Rucha
Member
А потім виявиться, що там баг на базі сидить, та багом паганяє. Доведеться чекати патч 4.0. І так по безкінечному колу. А скільки пафосу-то було...
-
MAKKACIN
Member
Ну не така гра і неіграбильна. Да згоден, А-лайф в Поклик припяті не то шо просто є а він реально в рази кращий, але я гру пройшов на самих перших патчах,в реліз відразу без софтлоків (це чудо бо інші рази як проходив були прикольчики "аномалії"
)
Гра далека до ідеалу, АЛЕ сама гра для того щоб пройти всі історії і поринути в сюжет - можна сміло рекомендувати!
З серією метро порівнювати некоректно БО то коридорні ігри і не такого масштабу зовсім! Там можна кожну локацію і квест вилизати аж, світ в рази менший і повторюсь коридорний, краще можна оптимізувати і менше потрібно ресурсів щоб то прогрузити!
Гра далека до ідеалу, АЛЕ сама гра для того щоб пройти всі історії і поринути в сюжет - можна сміло рекомендувати!
З серією метро порівнювати некоректно БО то коридорні ігри і не такого масштабу зовсім! Там можна кожну локацію і квест вилизати аж, світ в рази менший і повторюсь коридорний, краще можна оптимізувати і менше потрібно ресурсів щоб то прогрузити!
-
CnC_General
Member
Барбарис: ↑ 11.09.2026 15:33 Чому патчі в одних іграх викликають у «деяких» відчуття виконаної роботи та підтримки гравців розробниками, а в українських іграх та Сталкері, зокрема, відчуття недоробленості, браку, сором або думку, що їх кинули і т. д.? І подібні зовсім не задумуються.
- спойлер
- дуже просто - хто як робить, те і очікує від інших.
Чому в радянський час колбасники (хто працював на колбасних цехах) ніколи не купували ковбасу місцевих заводів?
так само ті хто робив квашені огірки/помідори/капусту в державних магазинах..... (пізніше вони перейшли працювати в сільпо та АТБ та передали таку культуру далі)
коли ти працював на совість, зробив свою частку роботи, і дивишся на ті гроші що прийшли на картку. мало але твої рідні.
а є твої колеги, які можуть отримувати більше тебе утричі більше, та ще й казати як вони важко працюють.
це риторичне питання. я купив гру, потім апгрейднув до ультімейт. так багато гривень, по ціні одної закупки продуктів в магазині на тиждень. І відношення в мене своє.
А як часто інші люди, хто хаяє та знецінює таку гру, цю гру купували? Бо не знають ціни грошам. Бо не знають ціни тому що мають.
-
Барбарис
Member
1234waltz, з релізу в мене було 4 баги. На 2.0 ще декілька. Що мені має завадити пограти? Відсутність бінокля, яким я не користувався в ТЧ або аддонах?
В інших іграх набагато більше бувало.
CnC_General, я купив по передзамовленню. Не дивився розбори, не пробував злиту та не мав значних очікувань. За 1600 грн. там провів безліч часу, вигідніше мені була лише BattleTech або Скайрім. Як на мене, там продовжується совкова мантра, що українське має бути лише ідеальним(і стояти на полиці), а для повсякдень не варто, тому всі недоліки одразу смертний гріх. Типу мантри, що раз українською гарно не вмію розмовляти, то буду язиком(постійно таке від старших чути було).
denizen, щось завадило її пройти чи награти безліч годин? Недоробленість це якби вона взагалі непридатна була.
В інших іграх набагато більше бувало.
CnC_General, я купив по передзамовленню. Не дивився розбори, не пробував злиту та не мав значних очікувань. За 1600 грн. там провів безліч часу, вигідніше мені була лише BattleTech або Скайрім. Як на мене, там продовжується совкова мантра, що українське має бути лише ідеальним(і стояти на полиці), а для повсякдень не варто, тому всі недоліки одразу смертний гріх. Типу мантри, що раз українською гарно не вмію розмовляти, то буду язиком(постійно таке від старших чути було).
denizen, щось завадило її пройти чи награти безліч годин? Недоробленість це якби вона взагалі непридатна була.
-
nutman
Member
Категорически не рекомендую игру в этих целях. Очевидно, что эта игра нейрослопный нейрослоп с участием человека. Это чувствуется по геймплею, в процессе понимаешь, что игра не от людей и не для людей. Да, конечно, какие-то люди в процессе разработки участие принимали, но они чихали на игру и её идею, они просто зарабатывали деньги, делали работу, а им платили. Я на 2.0.4 два десятка модов поставил просто чтоб убрать невыносимые геймплейные недоработки. Разрабы в эту игру сами не играли, так что они о них не знают да и знать не хотят.MAKKACIN: ↑ 11.09.2026 15:52 сама гра для того щоб пройти всі історії і поринути в сюжет - можна сміло рекомендувати!
Сравнивая по геймплею с гамма аномали создается ощущение, что эта игра вообще никогда не будет в сколь-нибудь приличном виде просто потому, что это уже невыгодно. Работы как на целую новую игру, а денег это уже столько не принесет. Тем более, что довольно многим людям, судя по комментам, уровня 2.0.4 вполне достаточно даже что бы восхищаться. То есть потребности пересiчного удовлетворены. Но если сесть и начать перечислять отсутствующие игровые механики, которые есть в гамме (впрочем, разрабы и к этому не имеют отношения, то сделано руками васянов, модов, сообщества), то до конца недели не закончим. Да и цели, опять же, сделать хорошую игру не было, а с заработком денег они успешно справились, или здесь они тоже не преуспели?
- спойлер
-
Барбарис
Member
«Непересічні» хочуть безліч механік, які навіть в гаммі не всі використовують?
Чомусь в англомовному ютубі гру нормально сприймають: насолоджуються атмосферою чи запрошують власника мезею зброї, щоб порівняти зразки, звук, тощо, лякаються скрімерів чи мутантів, або просто грають. Загалом сприймають на рівні з іншими іграми- просто як гру. А в деяких тут прямо бажання зачмирити гру та звести до якогось примітиву.
Так ігри загалом, на думку багатьох людей та старших зокрема, це непотріб, марна трата часу і безглузддя.
Ну і прив'язувати засіб відволіктися(гру) до якоїсь пересічності чи високої культури - це з розряду відсутності розвитку. Звісно ж це не театр та розраховано насамперед на масового користувача.
Чомусь в англомовному ютубі гру нормально сприймають: насолоджуються атмосферою чи запрошують власника мезею зброї, щоб порівняти зразки, звук, тощо, лякаються скрімерів чи мутантів, або просто грають. Загалом сприймають на рівні з іншими іграми- просто як гру. А в деяких тут прямо бажання зачмирити гру та звести до якогось примітиву.
Так ігри загалом, на думку багатьох людей та старших зокрема, це непотріб, марна трата часу і безглузддя.
Ну і прив'язувати засіб відволіктися(гру) до якоїсь пересічності чи високої культури - це з розряду відсутності розвитку. Звісно ж це не театр та розраховано насамперед на масового користувача.