Он воно що, ну хай служить
Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
feniks_tm
Member
-
leif
Member
що тільки в hmx не вигадають. але прикольно, щось пробують, не стоять на місці
https://divinikey.com/collections/new-a ... r-switches
місяць-два тому вже бачив згадки про цей світч і навіть якийсь тайпінг тест послухав на юутбі (нічого не зрозумів), але тоді пропустив, що боттом аут майданчик-піптик зроблений з pei також. цікаво
не те що б я дуже сильно останні роки півтора слідкував за Hmx, але це перший світч з подвійним матеріалом боттом хаузінгу від них який трапився
Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
а в цьому зробили:
ceramic-reinforced POM stem for a refined scratchiness
https://divinikey.com/collections/linea ... r-switches
народ відгукується добре, нарешті щось справді шершаве від hmx, в sonja та sonja HC (у мене обидва є) вони вже намагались, але тоді без кераміки вийшло скоріше трохи шершавеньке, ніж справді скретчі
Відправлено через 4 хвилини 13 секунд:
прикольно, що спочатку зробити sonja, позиціонували як омаж черрі, і і все таке. і народ такий "ну так а де скретч власне?" там він дуже слабо присутній. і чуваки в hmx такі "ви хочете скретчу? ось вам sonja HC, де HC stands for ні що інше як HARDCORE" але любителі скретчу не були вражені, і я теж не був
хоча змінився пітч і світч доволі сильно відрізняється від ванільної sonja
і ось довелось чекати ще рік чи навіть більше поки hmx навчились робити ceramic-reinforced POM stem і ось зараз вже справа пішла і любителі шурхотіння залишились задоволені. але я вже пас на цей раз
Відправлено через 2 години 41 хвилину 32 секунди:
у мене, звичайно, залишався запасний варіант встигнути на обло: *про всяк нагадую що це ціна на скріні без податків, дешевше ніж 150євро не буде + доставка
але і там вже залишилось всього 5 цих сетів, а ще кілька днів тому було 13 шт.
утім моя посилка з НК проскочила успішно
там хайвізи розпродали ще в кінці 20х чисел серпня
Відправлено через 32 хвилини 45 секунд:
> стояв на глейрі крімзон кадет: > здавалось би доволі яскравий сет
> ...
> little did I know
традиційно зазначу, що фотографії передають кольори гмк доволі приблизно, вживу куди потужніше виглядає
https://divinikey.com/collections/new-a ... r-switches
місяць-два тому вже бачив згадки про цей світч і навіть якийсь тайпінг тест послухав на юутбі (нічого не зрозумів), але тоді пропустив, що боттом аут майданчик-піптик зроблений з pei також. цікаво
не те що б я дуже сильно останні роки півтора слідкував за Hmx, але це перший світч з подвійним матеріалом боттом хаузінгу від них який трапився
Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
а в цьому зробили:
ceramic-reinforced POM stem for a refined scratchiness
https://divinikey.com/collections/linea ... r-switches
народ відгукується добре, нарешті щось справді шершаве від hmx, в sonja та sonja HC (у мене обидва є) вони вже намагались, але тоді без кераміки вийшло скоріше трохи шершавеньке, ніж справді скретчі
Відправлено через 4 хвилини 13 секунд:
прикольно, що спочатку зробити sonja, позиціонували як омаж черрі, і і все таке. і народ такий "ну так а де скретч власне?" там він дуже слабо присутній. і чуваки в hmx такі "ви хочете скретчу? ось вам sonja HC, де HC stands for ні що інше як HARDCORE" але любителі скретчу не були вражені, і я теж не був
і ось довелось чекати ще рік чи навіть більше поки hmx навчились робити ceramic-reinforced POM stem і ось зараз вже справа пішла і любителі шурхотіння залишились задоволені. але я вже пас на цей раз
Відправлено через 2 години 41 хвилину 32 секунди:
у мене, звичайно, залишався запасний варіант встигнути на обло: *про всяк нагадую що це ціна на скріні без податків, дешевше ніж 150євро не буде + доставка
але і там вже залишилось всього 5 цих сетів, а ще кілька днів тому було 13 шт.
утім моя посилка з НК проскочила успішно
там хайвізи розпродали ще в кінці 20х чисел серпня
Відправлено через 32 хвилини 45 секунд:
> стояв на глейрі крімзон кадет: > здавалось би доволі яскравий сет
> ...
> little did I know
традиційно зазначу, що фотографії передають кольори гмк доволі приблизно, вживу куди потужніше виглядає