а знаете шо геймерам ще сильнiше сподобалося б? якби вона коштувала по MSRP...
Новини
Останні статті і огляди
Геймерам сподобалася Radeon RX 9070 XT. Відеокарта продовжує збільшувати частку у статистиці Steam
-
gregory_amd
Member
Предлагаю обсудить Геймерам сподобалася Radeon RX 9070 XT. Відеокарта продовжує збільшувати частку у статистиці Steam
-
leif
Member
тому що розрив в ціні з зеленими збільшився ж, як недавно тут обговорювали.продовжує збільшувати частку у статистиці Steam
зайшов в телемарт: гігабайт гамінг 5070ті -- 60тищ, а таж гіга гамінг 9070хт -- 43 тищі. це багато
Відправлено через 1 хвилину :
далеко не кожен буде готовий стільки віддати за хуангівські фішечки і плюшечки
-
Devianne
Member
та і за 9070xt не кожен выддасть 43к 
-
leif
Member
це інше питання, в новині ж мова йде про те що частка в стімі зросла, а зросла вона тому що за зелену карту співставної продуктивності просять аж настільки багато доплати за фірмові технології нвідіа, от пересічні гамери і несуть гроші за 9070хтDevianne: ↑ 09.09.2026 13:26та і за 9070xt не кожен выддасть 43к
Востаннє редагувалось 09.09.2026 13:30 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
-
warp37
Member
Ну после выхода DLSS 5, есть смысл доплатить за RTX 5070 Ti.
-
leif
Member
думаю, це сильно індивідуально. хтось захоче, хтось принципово скаже що "за нейрослоп -- ні копійки", у когось просто стільки бюджету не будеwarp37: ↑ 09.09.2026 13:30Ну после выхода DLSS 5, есть смысл доплатить за RTX 5070 Ti.
-
Earanak
Member
Говоря за цену видях от nVidia...
Интересно, это как то связано с этими изменениями ?
https://www.overclockers.ua/ru/news/nvi ... with-gpus/
Интересно, это как то связано с этими изменениями ?
https://www.overclockers.ua/ru/news/nvi ... with-gpus/
-
1234waltz
Member
Честно кажучи, от саме DLSS 5 для цього гена карток не дуже бачу в якості сістем селера. Суто через втрати продуктивності. Втім DLSS 4-4.5 та іншої обв'язки більш ніж достатньо для тих кому треба.warp37: ↑ 09.09.2026 13:30 Ну после выхода DLSS 5, есть смысл доплатить за RTX 5070 Ti.
-
warp37
Member
Вхідні 60 FPS у 2K RTX 5070 Ti видає у більшості випадків. А ще є MFG, та й DLSS 5 пробують пришвидшити.1234waltz: ↑ 09.09.2026 13:48Честно кажучи, от саме DLSS 5 для цього гена карток не дуже бачу в якості сістем селера. Суто через втрати продуктивності. Втім DLSS 4-4.5 та іншої обв'язки більш ніж достатньо для тих кому треба.warp37: ↑ 09.09.2026 13:30 Ну после выхода DLSS 5, есть смысл доплатить за RTX 5070 Ti.
Краса (графіка нового покоління) потребує жертв. Як втрат фреймрейту, так і доплат за технології DLSS.
Та й без Neural Rendering, на NVIDIA краще працює кадрова генерація, та й DLSS краще за FSR.
-
NST1983
Member
Як же хомякам замість5070 TI Super, втулили DLSS 5 по ціні 5070 TI Super, тільки продуктивність падає в дно і вони готові терпіти інпут лаг і інстаграмні мертві рожи...
Як там у тому анекдоті "Назло мамі відморожу вуха". Тут приблизно те саме - назло AMD буду терпіти все, аби тільки не визнати, що маркетинг знову переміг

Як там у тому анекдоті "Назло мамі відморожу вуха". Тут приблизно те саме - назло AMD буду терпіти все, аби тільки не визнати, що маркетинг знову переміг
-
Devijack
Member
Вона дуже подобалась коли коштувала в районі 30. А під 50 нехай пилом припадає або порохом нажаль.
-
1234waltz
Member
Вся суть ідеї апскейлерів з поточною реалізацією DLSS 5 втрачається, от в чому проблема. Апскейлери повинні підвищувати фпс та давати картинку наближену до нативу або в ідеалі як в нативі. А це по факту ріал-тайм фільтр, який жере як не в себе.warp37: ↑ 09.09.2026 14:03 Вхідні 60 FPS у 2K RTX 5070 Ti видає у більшості випадків. А ще є MFG, та й DLSS 5 пробують пришвидшити.
Тож сенсу в поточній реалізації не бачу. Поки для АМД та Інтел і рівень 4.5 недосяжний.
Плюс у нейрохрючева поки по факту картинка місцями гірша за 4ку (на багатьох відео є проблеми зі скачущими перемальовками окремих тіней та рандомного глоу).
-
NST1983
Member
Топнув ножками і пішов назло AMD купив 3060 TiDevijack: ↑ 09.09.2026 14:34 Вона дуже подобалась коли коштувала в районі 30. А під 50 нехай пилом припадає або порохом нажаль.
-
Filabatya
Member
Або 5050 за 20к, але нову 
-
Nortrom
Member
Не, ну загар нормально стоитСуто через втрати продуктивності

Вот именно кому-то нравится, кому-то нет. AMD тоже это добавит в RDNA5, и возможно в RDNA4думаю, це сильно індивідуально. хтось захоче, хтось принципово скаже що "за нейрослоп -- ні копійки", у когось просто стільки бюджету не буде
-
Геральт
Active Member
Загалом же, якщо вірити статистиці Steam, «зелені» відеокарти використовує майже 73% геймерів.
А 007 постіно про 95% триндить. І кому вірити?
А 007 постіно про 95% триндить. І кому вірити?
-
Nick45
Junior
RX9070XT чудова карточка)), пишу як юзер) і як на мене нвідія з хуаніто збожеволіла від надприбутків!!!!!!!!!
-
SKYJAKER
Member
Нічого, я думаю к хелоувіну 9070ХТ по ціні різниця до 10% з 5070ті буде всього.
-
l-m
Member
Ну не так і погано, у 5070 Ti - 1.73%, тобто на 18% більше.її використовують приблизно 1,46% користувачів сервісу.