Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
DDt
Member

Повідомлення

destructX
вопрос не в том что мне нравиться/ненравиться VGN, а то что я первый раз слышу про этот бренд
на розетке их продают только левые продаваны, лично для меня это подозрительно

UPD уже понял, это китай :/
destructX
Member

Повідомлення

DDt: 09.09.2026 11:27 destructX
вопрос не в том что мне нравиться/ненравиться VGN, а то что я первый раз слышу про этот бренд
на розетке их продают только левые продаваны, лично для меня это подозрительно

UPD уже понял, это китай :/
так воно все в Китаї робиться :laugh:
а треба масс-маркет з офіційного ринку в бюджеті 30-50? тоді нічого не порекомендую, бо нормального, по сучасним міркам, там немає :eek:
7mindfields
Member

Повідомлення

NST1983: 09.09.2026 08:05 А стосовно сміття - то у вас його в профілі опису конфігурації пк також достатьно :yes:
можливо, але в контексті периферії, що стара vaxee gen1, що новіша mchoose серить на всю ту одноразову продукцію від лоджитек, але нефанату буквально гіршого оверпрайснутого массмаркет виробника периферії (всрате пз, всратий сапорт, даблкліки вже через півроку в кращому випадку, помираючі usb ресівери) це не зрозуміти
Vincent66
Member

Повідомлення

Почитав останні 10 сторінок і зрозумів що ринок захопили китайці, відомих брендів майже не згадують) сильно відстав в цьому плані, але я не розумію таке враження що ви мишки міняєте кожен рік)

В мене за останні 12+- років було 2 мишки і обидві бюджетні bloody v7 в якої ремонтувався свіч десь після 3-4 років і після 7 років я її все ж викинув і потім купив bloody w70 max їй вже теж майже 5 і проблем з нею не має, але вже хочеться замінити на щось легше і трохи компактніше.

Для мене еталоном ергономіки була v7, в мене звати долоня або пальці, а от до w70 я так і не звик і в шутери не комфортно грати, чи то розміри чи вага не зрозуміло. Перед v7 пробував bloody v3 по формі райзер да, і вони здалася мені сильно великою, основні клавіші наче сильно довші ніж мої пальці).
Є якась стаття щоб визначити яка форма мені підходить?
Про ресурс https://www.eloshapes.com/ я вже вичитав.
Також накидав варіанти разом з чатГПТ)
Брендові:
G502x
Razor basilisk v3, але знаю якість не сильно в них
Corsair NIGHTSABRE
Acer Predator Cestus 335
Corsair M65 Pro / Elite
Ну і від китайських друзів
Ajazz AJ159 APEX
Attack Shark x 1 або x11
Mchose
Vgn
Rapoo

Але є одна проблема мені потрібні 3 кнопки під великий палець) вперед, назад і так звана кнопка снайпера, в мене на неї інша дія але я до неї звик) а зараз зазвичай в китайцях іде звичайні 2 кнопки вперед та назад)
destructX
Member

Повідомлення

Vincent66: 10.09.2026 20:38 а зараз зазвичай в китайцях іде звичайні 2 кнопки вперед та назад)
зазвичай всюди по дефолту дві кнопки, третя - екзотика

форму підбирати тільки по eloshapes, вкладка find simillar, там береться шось за основу і показує схожі, потім в compare накидувати отримані варіанти та порівнювати
Відповісти