Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Melki: 08.09.2026 20:50если еще один будет нужен, то стучись, у меня лишний
Буду мати на увазі :up:

Замовив комплектухи з ЄС через NP Shopping, вже другий тиждень їдуть, те що замовляв з Аліка, більша половина вже приїхала.
Melki
Member

Повідомлення

kairo: 08.09.2026 23:13з Аліка, більша половина вже приїхала
они нас всех поработят
StTechnik
Member

Повідомлення

kairo
NP Shopping
Отважный шаг. :)
Мне Мист все возит. И с некоторых пор по Украине тоже доставляют они. Из Германии - от их склада до Львова - 4-5 дней.
kairo
Member

Повідомлення

StTechnik: 08.09.2026 23:34Отважный шаг.
Мне Мист все возит. И с некоторых пор по Украине тоже доставляют они. Из Германии - от их склада до Львова - 4-5 дней.
Та я раніше замовляв, без проблем все швидко йшло. В наступний раз буду через Міст.
Sanьka
Member

Повідомлення

Захотів купити ще пляшку Альфакулівської синьої жижі і нема її в магазах.
Зате з'явилась ЕКшна КріоФул, та, якою користувався.
Питання, їх можна змішувати? Мені тре грам 150 долити.
Deadpool
Member

Повідомлення

Sanьka
не треба, бо результати невідомі)

долий дистилята і все.
StTechnik
Member

Повідомлення

Deadpool: 09.09.2026 12:05долий дистилята і все.
Самый точный и правильный ответ.
cAkeJJ
Member

Повідомлення

kairo: 08.09.2026 23:13
Melki: 08.09.2026 20:50если еще один будет нужен, то стучись, у меня лишний
Буду мати на увазі :up:

Замовив комплектухи з ЄС через NP Shopping, вже другий тиждень їдуть, те що замовляв з Аліка, більша половина вже приїхала.
Мені альфакул самі прислали емейл, сказали що на адресу НП не можуть доставити чомусь, попросили іншу. Дав їм адерсу складу Місту і через них вроде нормально возять.
Sanьka
Member

Повідомлення

Deadpool: 09.09.2026 12:05долий дистилята і все.
Хочеться ЕКшну таки, останні 6 років вона показала себе ідеально. По суті могла ще бути але 6 років це 6 років.
Зараз йде змагання жаби і..... гадюки :gigi:
Доречі після 2-3 років Дабл протекта, мусора було в рази більше ніж після 6 років ЕК ще й чебурашки в резервуарі.
kairo
Member

Повідомлення

Sanьka
Я думаю, що не варто ризикувати змішуючи різні рідини. Різні присадки, все таке. Потім ще випадуть в осад.

Відправлено через 14 хвилин 44 секунди:
cAkeJJ: 09.09.2026 12:36Мені альфакул самі прислали емейл, сказали що на адресу НП не можуть доставити чомусь, попросили іншу. Дав їм адерсу складу Місту і через них вроде нормально возять.
Мені Альфакул доставляли на НП через DHL, то проблем не було. Так само Аквакомп'ютер та ще одне з покришками для вела. Але їдуть дуже довго. Покришки відправили в Україну 28 серпня, тільки зараз на митницю приїхали.

Прийшло сповіщення, що друга посилка теж вже на митниці, щоб мені ще мито не нарахували на сумарну вартість :rotate: Спеціально замовляв через тиждень.
Sanьka
Member

Повідомлення

Короче замовив 2 пляшки ЕКшної жижі, не зміг більше терпіти ці пекельні борошна.

Кому подарувати Альфакул Апекс блу УФ.
Їй всього декілька днів. не знаю скільки її там буде при зливанні, не літр звісно, але думаю грам 700 десь буде?
Відповісти