Ентузіасти з Teclab довели, що старі 8‑контактні роз’єми живлення на GeForce RTX 5090 здатні витримати будь-яке навантаження

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
oversteve
Member

Повідомлення

Аціо: 09.09.2026 10:34
oversteve: 09.09.2026 10:29
те саме можна і майже про кожен випадок прогару 12вхпвр сказати - якщо подивитись, то десь перехідник погнули, десь недотикнули провід, десь підключили різними косами і пішов розбаланс, десь просто брак
Але - на 8пін сотні мільйонів відеокарт та 11 випадків, а на 12пін сотні тисяч відеокарт та тисячі випадків.
Відчуваєте чим пахне? Та то ваш 12пін вже підгорає.
відчуваю, що пахне п*здєжом :gigi:
https://wccftech.com/nvidia-gpu-market- ... n-q2-2025/
25 рік, 94% проданих дескретних карт - зелені, з них більшість з 12вхпвр :dontknow:
leif
Member

Повідомлення

leif: 09.09.2026 10:40зашерте чат.

тільки шоб в чаті було посилання на кожен випадок а не просто загальний підрахунок який звичайно прост галюцинація завжди
hohlid19
Member

Повідомлення

oversteve: 09.09.2026 10:41
Аціо: 09.09.2026 10:34

Але - на 8пін сотні мільйонів відеокарт та 11 випадків, а на 12пін сотні тисяч відеокарт та тисячі випадків.
Відчуваєте чим пахне? Та то ваш 12пін вже підгорає.
25 рік, 94% проданих дескретних карт - зелені, з них більшість з 12вхпвр :dontknow:
От проданных карт как-то уменьшается количество карт прошлых поколений?
KimRomik
Member

Повідомлення

я розумію що це вже третя сторінка і вже пізно, але на всяк випадок напишу, що не ломайте компаніями заробляти на 12VHPWR, бо це бізнес!!! :lol:
Востаннє редагувалось 09.09.2026 10:44 користувачем KimRomik, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

якщо хочете посмикати на цю тему ЛЛМ, обов'язково просіть посилання на кожен випадок + щоб не повторювались одні й ті ж, ну я ще коли давав подібний запит відсіював сапфіри нітро через очевидний недолік розташування роз'єму, але це вже мої вподобання, можна і ці сапфіри рахувати
Аціо
Member

Повідомлення

oversteve
А все вибачаюсь, зрозумів ви промоніторили тільки Реддіт, а я усі сайти з випадками.
Ну суть ви вхопили, що там на кілька порядків різниця у статистиці.
leif
Member

Повідомлення

hohlid19: 09.09.2026 10:43От проданных карт как-то уменьшается количество карт прошлых поколений?
більшість цих карт споживають дуже небагато. багато ви бачили випадків оплавлення 12пін роз'єму у карт зі споживанням до 200вт? так отож.

тут порівняння виходить хоч так хоч так дуже криве
oversteve
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.09.2026 10:36
oversteve: 09.09.2026 10:20соррі, не додивився, що тут неправильно 8пін намальований, там має бути справа зверху квадрат і перемичка між 2 контактами
Переважна більшість шнурків має зрізаний контакт. А з перемичкою я взагалі в живу не бачив.
спойлер
Зображення
х з, у мене сісонік, 2 корсара і сільверстоун з такою перемичкою і квадратним піном :think:
Аціо
Member

Повідомлення

hohlid19
Він ще не враховує, що 80%+ зелених відеокарт це саме усілякі 4060 та 5060 з 8пін.
:facepalm:
leif
Member

Повідомлення

Аціо: 09.09.2026 10:46А все вибачаюсь, зрозумів ви промоніторили тільки Реддіт, а я усі сайти з випадками.
ще раз кажу, дайте посилання на чат, в якому є посилання на кожен випадок. це кнопочка share. я таке посилання давав, коли такий запит робив. в чому проблема?
oversteve
Member

Повідомлення

Аціо: 09.09.2026 10:46 oversteve
А все вибачаюсь, зрозумів ви промоніторили тільки Реддіт, а я усі сайти з випадками.
та я нічого проти не маю, статистику в студію :dontknow:

Відправлено через 5 хвилин 35 секунд:
hohlid19: 09.09.2026 10:43
oversteve: 09.09.2026 10:41
От проданных карт как-то уменьшается количество карт прошлых поколений?
ті випадки прогару 8пін, які почали публікувати також в основному на картах останніх поколінь 6900, 7900, 9070, а не якісь умовні РХ580 і т.п.
Scoffer
Member

Повідомлення

Точно, чекнув, з перемичкою. Бо з цими 12 пін я вже забув.
Але це не відміняє того факту що більшість, особливо 6+2 шнурків з якогось переляку скошені. Пояснення тому я не знайшов.
hohlid19
Member

Повідомлення

Аціо: 09.09.2026 10:48 hohlid19
Він ще не враховує, що 80%+ зелених відеокарт це саме усілякі 4060 та 5060 з 8пін.
Там разве не 12 пин? Бо с 5070 уже только 12 пин идёт
waryag
Member

Повідомлення

oversteve: 09.09.2026 10:10 взагалі то заважають, там різні ключі :think:
Аціо
Member

Повідомлення

hohlid19
8пін там.

leif
oversteve
спойлер
Жартуєте? І що тоді мені робити в перерві на каву?
Ні ні ні побити дракона це весело, а от вбити і більше веселощів не буде.
Якщо вам потрібна стата звертайтесь до Гугл, оформлюйте підписку, правильно складайте запит, корегуйте та отримаєте результат. А я за вас жувати не хочу - і це не весело.
leif
Member

Повідомлення

Аціо: 09.09.2026 11:09Жартуєте? І що тоді мені робити в перерві на каву?
Якщо вам потрібна стата звертайтесь до Гугл, оформлюйте підписку, правильно складайте запит, корегуйте та отримаєте результат. А я за вас жувати не хочу - і це не весело.
в тому то і справа, що гуглівська підписка у мене є, як і чатжипітішна і запит я такий робив і результат тут постив.

а ви сприйняли галюцинації моделі за чисту монету, тому і даєте задню ;)
Аціо
Member

Повідомлення

leif: 09.09.2026 11:10
Аціо: 09.09.2026 11:09Жартуєте? І що тоді мені робити в перерві на каву?
в тому то і справа, що гуглівська підписка у мене є, як і чатжипітішна і запит я такий робив і результат тут постив.

а ви сприйняли галюцинації моделі за чисту монету, тому і даєте задню ;)
Так так а ще він мене називав земляним хробаком! :lol:

Nice try, but no.
leif
Member

Повідомлення

Аціо: 09.09.2026 11:14Nice try, but no.
стверджувати щось і не надавати пруфи = балабольство. будете продовжувати -- заслужите відповідну репутацію.

"самі пошукайте" не працює. коли ви щось стверджуєте -- вам наводити пруфи, будьте готові що у вас їх запитають.

а ви їх не наведете, бо обісрались ріденько. ну, буває, не кожен ще навчився помічати коли ЛЛМ галюцинує, а коли ні.
Аціо
Member

Повідомлення

hohlid19: 09.09.2026 11:00
:laugh: Тільки прошу вас будь ласка не питайте в мене статистику по роз'ємах на хх60 відеокартах,
бо то знов буде усе марива та "аНаНікакає-ВіВісіоВрьйоті" від зелених покемонів, он бачите вони як ультують усім кланом, мені аж лячно. :lol:

leif: 09.09.2026 11:17
Аціо: 09.09.2026 11:14Nice try, but no.
стверджувати щось і не надавати пруфи = балабольство. будете продовжувати -- заслужите відповідну репутацію.

"самі пошукайте" не працює. коли ви щось стверджуєте -- вам наводити пруфи, будьте готові що у вас їх запитають.

а ви їх не наведете, бо обісрались ріденько. ну, буває, не кожен ще навчився помічати коли ЛЛМ галюцинує, а коли ні.
Та ви що, дивно, а Зеленський став президентом так, і все було гаразд... :lol: :lol: :lol:
oversteve
Member

Повідомлення

hohlid19: 09.09.2026 11:00
деякі 4060ті та 5060ті з 12вхпвр, 4070-5070+ всі поголовно
Відповісти