Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
NST1983
Member
Ти написав дослівно що ФАПЧ не допоможе проти джиттера. В документації виробника прямо написано attenuate incoming jitter і incoming noise is filtered out by the PLL. Це пряме протиріччя твоїй тезі.
Overflow/underflow тут взагалі ні до чого, це ти вже переводиш розмову на іншу проблему щоб не визнавати що категорично ляпнув зайве. FIFO і PLL мають різні задачі, але PLL цілком використовується для придушення джиттера.
Можеш ще десять разів написати про гуманітаріїв, даташит від цього не перепишеться
Overflow/underflow тут взагалі ні до чого, це ти вже переводиш розмову на іншу проблему щоб не визнавати що категорично ляпнув зайве. FIFO і PLL мають різні задачі, але PLL цілком використовується для придушення джиттера.
Можеш ще десять разів написати про гуманітаріїв, даташит від цього не перепишеться
-
Filabatya
Member
Ідіть в пп всім поіксу 
-
NST1983
Member
Дак я ж його просив не однократно не флудити в темі, але ж бачиш як
-
Scoffer
Member
Це різні джиттери. Перечитувати поки не дійде.NST1983: ↑ 08.09.2026 21:43 В документації виробника прямо написано attenuate incoming jitter і incoming noise is filtered out by the PLL.
Документацію треба розуміти, а не ctrl+f на слово.
-
NST1983
Member
Ти спочатку написав що ФАПЧ взагалі не допомагає проти джиттера. Коли показав документацію де прямо описане придушення вхідного джиттера через PLL, раптом з’явилось що це вже інший джиттер.
Так можна безкінечно міняти формулювання, але початкове твердження від цього правильним не стає.
Є ж чудовий тематичний форум, де ти можеш сперічатись щодо джиттеру бескінечно, і навіть знайдуться шанувальники спдіфуу.. навіщо воно все тут?
Так можна безкінечно міняти формулювання, але початкове твердження від цього правильним не стає.
Є ж чудовий тематичний форум, де ти можеш сперічатись щодо джиттеру бескінечно, і навіть знайдуться шанувальники спдіфуу.. навіщо воно все тут?
- спойлер
- https://audiogarret.com.ua/
-
feson
Member
Чого це - дуже цікава тема.
Зараз наприклад я в стані вибору між цифрою USB Amanero та Ct7601 для використання з цапою на ES9018.
Так що все це - як фундамент для вибору транспорта....
Ну і дуже добре що діджеї та музиканти ку-ку-ріку намагаються читати даташити.....
Може не зовсім ще їх розуміють...але вже перші кроки...є.....
-
NST1983
Member
Мав би трохи більше мізків, сміливості і прямі руки - то вже давно б зібрав і перевірив сам, а поради шукав би на спеціалізованих форумах а не тутfeson: ↑ 08.09.2026 22:25Чого це - дуже цікава тема.
Зараз наприклад я в стані вибору між цифрою USB Amanero та Ct7601 для використання з цапою на ES9018.
Так що все це - як фундамент для вибору транспорта....![]()
Ну і дуже добре що діджеї та музиканти ку-ку-ріку намагаються читати даташити.....![]()
Може не зовсім ще їх розуміють...але вже перші кроки...є.....![]()
А про діджея взагалі дитячий підкол. Це в мене просто хобі, хоча навіть там інколи треба нормально попрацювати мозком, щоб привести сет до ладу, а не просто натиснути play, як тобі здається
-
Filabatya
Member
Як би мені не подобався дизайн к15, але нового luxsin b9 треба почекати 
R2R як оледіки піде в 27 чую
R2R як оледіки піде в 27 чую
-
NST1983
Member
luxsin b9, це той щ о був на виставці з очікуваною ціною в 1500 зелених долярів? Не хіло коштує, під який сетап плануєте брати?Filabatya: ↑ 09.09.2026 10:17 Як би мені не подобався дизайн к15, але нового luxsin b9 треба почекати
R2R як оледіки піде в 27 чую![]()
А щодо "27-й буде роком R2R" то це вже давно, колись мав Audio-gd R2R-1, йому на момент 2027 року вже майже 10 років буде. По суті R2R нікуди особливо й не приходить - він давно тут, просто зараз китайці вирішили знову красиво його запакувати і активно продавати
-
Filabatya
Member
1500 то цап і усь що справа на відео був, на б9 ціну він не сказав
фішка в кількості тих резисторів, якщо я правильно зрозумів, типу детальність, був би менше за laiv crescendo вже було би чудово 
-
QFlash
Member
Так. Все має працює просто чудово. Треба знати куди копати.NST1983: ↑ 08.09.2026 22:48Мав би трохи більше мізків, сміливості і прямі руки - то вже давно б зібрав і перевірив сам, а поради шукав би на спеціалізованих форумах а не тут
-
Radio Bay
Member
Дано казав, те ж саме, тут нема відповідного ком'юніті, але можна спамитиа поради шукав би на спеціалізованих форумах а не тут
-
QFlash
Member
Radio Bay
Так. Але це технічний форум. Український. Думаєш мене цікавить рос. форуми? Я там відписався. Так є люди з України там.
Я для русні нічого підказувати і пояснювати не буду. Можу тільки взяти в них щось. В сраку русня.
Так. Але це технічний форум. Український. Думаєш мене цікавить рос. форуми? Я там відписався. Так є люди з України там.
Я для русні нічого підказувати і пояснювати не буду. Можу тільки взяти в них щось. В сраку русня.
-
Radio Bay
Member
*ля, форум ремонтників стіральних машин теж технічний, треба розуміти спеціалізацію та рівень ком'юніті, що важливоQFlash: ↑ 09.09.2026 12:35Так. Але це технічний форум
Я з руоверів вийшов.QFlash: ↑ 09.09.2026 12:35Український
-
MSiAventador
Member
Можна сидіти під іншим ніком і на свинособачому їм підказувати не те що треба.QFlash: ↑ 09.09.2026 12:35 Radio Bay
#Оні говорілі порускі
-
NST1983
Member
https://www.head-fi.org/QFlash: ↑ 09.09.2026 12:35 Radio Bay
https://audiogarret.com.ua/
Це хіба русняві форуми?
-
Filabatya
Member
Не цитуйте його будь ласка в мене пива нема.
-
QFlash
Member
Це не мая стратегія, брехати. Але потужно!MSiAventador: ↑ 09.09.2026 13:09Можна сидіти під іншим ніком і на свинособачому їм підказувати не те що треба.
Хоча ні, підступно.
Відправлено через 4 хвилини 31 секунду:
Та не пиво, а коньяк.Filabatya: ↑ 09.09.2026 13:24Не цитуйте його будь ласка в мене пива нема.
Відправлено через 39 секунд:
Там не дивився.
Відправлено через 8 хвилин 29 секунд:
Filabatya
Ти хоч щось зробив і показав? Спробуй.
Можеш витягнути драного Лама до Hi-Fi ?
Зроби краще і покажи. Якщо маєш рішення то покажи.
Відправлено через 16 хвилин 14 секунд:
Не повинно бути різниці між Amplifier різних марок та уродів. Має працювати ідеально, але на свої W/
Головне графік-контроль та якісні компоненти. Якщо якісні компоненти - тому ціна висока.
Також є певний функціонал - тому ціна висока.
Звучання має бути на високому рівні.
Сучасні радіоелементи можуть дуже багато ніж колись.
-
Radio Bay
Member
QFlash: ↑ 09.09.2026 14:04Зроби краще і покажи. Якщо маєш рішення то покажи.
- спойлер

-
vdemeshko
Member
First In First Out - принцип первый пришел - первым ушел )) это из его названия ))Radio Bay: ↑ 08.09.2026 12:14Де гарантія, що пакети стануть у правильному порядку, а тьотя Люба, не розкладе їх, як заманеться, але рівно?Scoffer: ↑ 08.09.2026 12:10Так от ящики це пакети даних