Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Active Member

Повідомлення

FarCry
По знижках візьму, а може й не візьму. Буде видно. В будь-якому випадку 1200грн за 15год на високій складності це дуже таке собі. BG3/Потер/С2, кожна обійшлись дешевше, на дестяки годин.
Earanak
Member

Повідомлення

Вот это я прифигел от анонса ремейка Героев 3 на Геймскоме. Потом еще больше прифигел что Убисофт перевыпустили сегодня Герои 3 в Стиме (комплит эдишен, не путать с кастрированный HD). Но и это не все, релизнулась "HotA" под эту версию, прям в Стиме. Вот все бы хорошо, небольшой скуфий пожилой праздник ! Но... Юбисофт забыли залить игровые файлы и после покупки игры скачивается 24кб один файл :lol: Читать отзывы от купивших - просто умора :up:

https://store.steampowered.com/app/4921 ... Magic_III/
https://store.steampowered.com/app/5061 ... the_Abyss/

Без понятия чем оно будет отличаться от GOG-Комплит версии + HotA 1.8, наверное - ничем :gigi:
Но такой прикол с 24кб файлом вместо игры запомниться надолго мне ))

https://steamdb.info/app/4921760/depots/
4921761 23.49 KiB 13.55 KiB :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

Earanak: 26.08.2026 03:52Вот это я прифигел от анонса ремейка Героев 3 на Геймскоме. Потом еще больше прифигел что Убисофт перевыпустили сегодня Герои 3 в Стиме (комплит эдишен, не путать с кастрированный HD). Но и это не все, релизнулась "HotA" под эту версию, прям в Стиме. Вот все бы хорошо, небольшой скуфий пожилой праздник ! Но... Юбисофт забыли залить игровые файлы и после покупки игры скачивается 24кб один файл :lol: Читать отзывы от купивших - просто умора :up:

https://store.steampowered.com/app/4921 ... Magic_III/
https://store.steampowered.com/app/5061 ... the_Abyss/

Без понятия чем оно будет отличаться от GOG-Комплит версии + HotA 1.8, наверное - ничем :gigi:
Но такой прикол с 24кб файлом вместо игры запомниться надолго мне ))

https://steamdb.info/app/4921760/depots/
4921761 23.49 KiB 13.55 KiB :laugh:
Все предельно логично. На волне успеха олден эры решили подоить фанатов ремейком, а чтобы не терять время - то и оригиналом. А поскольку в современном юбифосте почти все делается через задницу...
_nevermind
Member

Повідомлення

Earanak: 26.08.2026 03:52 Но и это не все, релизнулась "HotA" под эту версию, прям в Стиме.
Прикол, Хота с Юбисофт юр. моменты порешали, получается, там Hota Crew в стиме как разраб и издатель.

+ 1.8 Кронкверк вышел, спасибо за инфу, а то я 1.7 поигрываю как раз.

ГОГ + Хота с торрента достаются.

...

Я не знаю , могли бы бесплатно уже залить в стим базовый ориг, раз уж Хоту бесплатно дают ,
раз уж все всё равно качают одной раздачей ГОГ ориг + хота + hd launcher с торрентов , и они это прекрасно знают...

но Юбисофт контора кретинов, че с них взять, лутают негативные отзывы заслуженно.
Mozdev
Member

Повідомлення

_nevermind: 27.08.2026 00:12
Earanak: 26.08.2026 03:52 Но и это не все, релизнулась "HotA" под эту версию, прям в Стиме.
Прикол, Хота с Юбисофт юр. моменты порешали, получается, там Hota Crew в стиме как разраб и издатель.

+ 1.8 Кронкверк вышел, спасибо за инфу, а то я 1.7 поигрываю как раз.

ГОГ + Хота с торрента достаются.

...

Я не знаю , могли бы бесплатно уже залить в стим базовый ориг, раз уж Хоту бесплатно дают ,
раз уж все всё равно качают одной раздачей ГОГ ориг + хота + hd launcher с торрентов , и они это прекрасно знают...

но Юбисофт контора кретинов, че с них взять, лутают негативные отзывы заслуженно.
Хота вже давно є в гог, як і повне видання героїв 3, халявку можна знайти, але я все придбав ставиться спочатку
heroes_of_might_and_magic_3_complete_edition
https://www.gog.com/en/game/heroes_of_m ... te_edition
потім heroes_of_might_and_magic_iii_horn_of_the_abyss
https://www.gog.com/en/game/heroes_of_m ... _the_abyss
HD mod там вже інтегровано.
Що до стім так було б не погано якби все це ще там було, але мені здебільшого давно байдуже на стім, я купляю тільки в гог.
_nevermind
Member

Повідомлення

Mozdev: 27.08.2026 00:47
Хота вже давно є в гог
Не знал.
Я хоту беру по привычке там же, где и 10 лет назад её брал - одной раздачей гог ориг + hd launcher + хота.

Я бы занёс им деньги , если бы они именно Хоту полноценной игрой выпустили , вместо olden era.
Shreder
Member

Повідомлення

Shreder: 29.06.2026 09:17 За ці пів року добив бога війни, так і не поняв за що його так хвалять. Також пройдена tlou1 i відразу tlou2, тут тяжко було відірватись, дуже гарна гра. Потім mafia old country -
спойлер
гра в якій я майже до кінця чекав якогось повороту, але його так і не сталося і весь сюжет виявився читаємим
. Потім відразу перепройшов мафія 1 дефінітів - топчик, сподобалось набагато більше (по виконанню) ніж олд кантрі, графіка чудова. Ну і 2 дефінітів. Класика чогось в мене баговала.
3 вже не грав бо не так давно проходив і пам'ятаю ті зачистки районів.
зараз граю гвінт онлайн. Одиночку ще не вибрав яку
Вибрав A Plague Tale - Requiem, так як першу частину не так давно проходив і ще пам'ятав сюжет. Гра сподобалась, сильна кінцівка, візуал сподобався. Після першої частини розчарування не було, тут треба проходити 2 відразу і воно стає цільною історією. Закінчив її ось це сьогодні і якраз так вийшло що сьогодні виходить 3 частина. Але за 1200 щось поки не хочеться, почекаю знижки+як я зрозумів тут зовсім інша історія і її можна вважати як іншу гру.
І ще була пройдена Кінгсдом кам 1 частина... Цілий рік я її мучив. Багована, затянута, нецікава. Краще б подивився сюжет на ютубі, хотя після 1 частини я даж не знаю коли вже зможу 2 грати
Зараз буду починати сталкера і вач догс легіон
QFlash
Member

Повідомлення

Граю в NFSMW Black edition HD
Mozdev
Member

Повідомлення

Зараз встановлено та буду грати у Neverwinter Nights, Baldurs Gate 3, та Gothic 1 Remake.
konb999
Member

Повідомлення

Тільки пройшов сінкін сіті 2, сподобалось, тільки графіка трохи мильна... Спочатку якось так, а потім вкурив і досить не пагано зайшло... я би сказав що не гірше за останній рєзік, до цього блек флаг ремастер пройшов, - не дуже так зайшло, зараз плаг тейл новий поставив, - запустив, налаштував, - графіка і отимізація сподобались, саму гру ще по факту не відчув думаю на вихідних зануритись... ну і батла наше все! А, і ще мафія остання висить встановлена, - ніяк не почну... часу немає, треба зайнятись!
waryag
Member

Повідомлення

Shreder: 27.08.2026 12:29І ще була пройдена Кінгсдом кам 1 частина... Цілий рік я її мучив. Багована, затянута, нецікава. Краще б подивився сюжет на ютубі, хотя після 1 частини я даж не знаю коли вже зможу 2 грати
Поясніть, навіщо себе мучити, якщо награли 10-15 годин і не стало цікаво?
ОК, РДР2 можна перетерпіти, бо початок дійсно затягнутий, а ще можна вибрати не ту місію і отримати коня ще пізніше, але потім буде круто. Але ККД в цьому плані відносно стабільна, після проходження стану бомжа.

Відправлено через 4 хвилини 30 секунд:
П.С. А стеллар блейд, виявляється, це не тільки симулятор одягання цицькастої барбі, але й доволі непоганий слешер.
Бісять хіба що моменти, де заради доволі стандартних побічок пропонується блукати у пройдених локаціях з відключеною картою.
Shreder
Member

Повідомлення

waryag: 28.08.2026 08:17
Shreder: 27.08.2026 12:29І ще була пройдена Кінгсдом кам 1 частина... Цілий рік я її мучив. Багована, затянута, нецікава. Краще б подивився сюжет на ютубі, хотя після 1 частини я даж не знаю коли вже зможу 2 грати
Поясніть, навіщо себе мучити, якщо награли 10-15 годин і не стало цікаво?
не знаю, то якийсь мій внутрішній бзік закінчувати те, що почав. Та й все ждав що ось ось зараз буде якийсь екшн чи сюжетний поворот, а його все не було і не було. І ось вже титри

Відправлено через 5 хвилин 49 секунд:
Shreder: 27.08.2026 12:29 Зараз буду починати сталкера і вач догс легіон
Сталкер на паузі допоки з патчами все не устаканиться, бо нема можливості докачувати стільки трафіку.
На цей час займу себе дізоноред 2, хітмен 2016 ну і вач догс по трохи проходиться
SERGBILL
Member

Повідомлення

Добив Farcry Primal на 100% на екстрімі, так і раджу грати на максимальній складності з вимкненими прицілом, позначками ворогів і т.п. полегшувачами, спочатку буде душно, але потім кайф, відчувається профіт від кожного покращення зброї чи інвентаря.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Shreder: 28.08.2026 11:11Сталкер на паузі допоки з патчами все не устаканиться, бо нема можливості докачувати стільки трафіку.
Я когда вышел с малой зоны, осознал, что для меня сталкер будет на паузе вечно наверное :gigi:
karokum
Member

Повідомлення

waryag: 28.08.2026 08:17 П.С. А стеллар блейд, виявляється, це не тільки симулятор одягання цицькастої барбі, але й доволі непоганий слешер.
Бісять хіба що моменти, де заради доволі стандартних побічок пропонується блукати у пройдених локаціях з відключеною картою.
Найбільша біда Стелар Блейду це абсолютно плоскі, прісні і тупі діалоги. А ще різні тупі войслайни по ходу самої гри, наприклад напарник каже "Ну цей міст доведеться перейти" коли іншого шляху і так немає. І це я говорю про основний сюжет, а побічні квести страждають від цього ще сильніше. Хоча сам сюжет доволі не поганий, в своїй концепції.
Та і це ж не головне в цій грі. Я йшов в цю гру по такий собі екшен-слешер, і вона на всі 200% задовільнила цю потребу. Красиво, ефектно, якісно, приємно. Очевидно сексуалізовано, моментами навіть занадто, але якщо підібрати закритий костюм, то не так сильно вибивається із загальної картинки.
На мій смак дуже вдала бойова система. Не занадто складна щоб рвати сраку, і не занадто проста щоб бути нудною. І що головне вона дуже responsive. Грається мегаприємно, комбінації не складні та водночас доволі ефектні. Так, є момент що не можна перервати анімацію атаки\комбо, через що іноді отримуєш на горіхи в момент виконання піруетів, але не сказав би що це сильно дратує.
Як вже тут раніше писали, є трохи провал в складності, де середня занадто легка для тих хто хоче челенджу, а хард на НГ+ розрахована (про що гра не попереджає)
Помітно що гра вийшла під рукою Соні - картинка, анімації, ефекти і різні такі деталі дуже якісні, я таке люблю в іграх.
Дуже добротна гра, тимпаче останнім часом для цього жанру не найкращі часи були. Залишилося пробігти на 2 інші кінцівки щоб закрити платину B-)
waryag
Member

Повідомлення

karokum: 08.09.2026 20:54Найбільша біда Стелар Блейду це абсолютно плоскі, прісні і тупі діалоги. А ще різні тупі войслайни по ходу самої гри, наприклад напарник каже "Ну цей міст доведеться перейти" коли іншого шляху і так немає. І це я говорю про основний сюжет, а побічні квести страждають від цього ще сильніше. Хоча сам сюжет доволі не поганий, в своїй концепції.
І персонажі теж, за деякими виключеннями.

Сюжет непоганий, але майже без несподіванок і дуже вторинний відносно нір автомати.
karokum: 08.09.2026 20:54Як вже тут раніше писали, є трохи провал в складності, де середня занадто легка для тих хто хоче челенджу, а хард на НГ+ розрахована (про що гра не попереджає)
Про це не скажу, але і на самому нормалі є певні проблеми з балансом складності. Спочатку відносно складно, мало ресурсів та інструментів, потім стає просто, хоча і трапляються складні місця/ситуації. (правда я майже не користувався гранатами і обмежено - стрільбою).
Можливо, розробники розраховували, що гравець сам підгонить рівень складності, є відповідні опції прокачки.
karokum: 08.09.2026 20:54На мій смак дуже вдала бойова система. Не занадто складна щоб рвати сраку, і не занадто проста щоб бути нудною. І що головне вона дуже responsive. Грається мегаприємно, комбінації не складні та водночас доволі ефектні. Так, є момент що не можна перервати анімацію атаки\комбо, через що іноді отримуєш на горіхи в момент виконання піруетів, але не сказав би що це сильно дратує.
Я на мене, трохи начудили з системою кольорових атак, де оранжевий треба парирувати, а від жовтого ухилятися - а в інтенсивному бою вони схожі. І ще дві кольорові атаки зі специфічними контратаками, від яких теж можна ухилятися чи тікати (плюс відносно ГОВ, що вимагає лише контрдій). А стрибок не сигналізують, треба доходити самому.

П.С. Рибалка швидше не подобалася. Процесс непоганий, але все дуже рандомне і неінтуїтивне.
Відповісти