Новини
Останні статті і огляди
У Китаї помітили найменшу відеокарту GeForce RTX 3060, яка виявилася слабшою за GeForce GTX 1060
-
Georgin
Member
Пропоную обговорити У Китаї помітили найменшу відеокарту GeForce RTX 3060, яка виявилася слабшою за GeForce GTX 1060
"Справжнє Класичне китайське диво налюбілово!" - отак буде правильніше!
І хотілося б побачити ціну - це відразу підніме настрій і подовжить життя!
"Справжнє Класичне китайське диво налюбілово!" - отак буде правильніше!
І хотілося б побачити ціну - це відразу підніме настрій і подовжить життя!
-
warp37
Member
Ну вообще, обмана нет: это RTX 3060 и у неё 12 гигабайт. 
Даёшь в таком исполнении RTX 5080/5090 Unflammable.
Даёшь в таком исполнении RTX 5080/5090 Unflammable.
-
erkins007
Member
Сомнительное решение. Современные встройки мощнее будут
-
Zealoth
Member
Это какая то отбраковка от отбраковки выкинутой в мусор, или местные кулибины в подвале индус стайл технолоджия рожают?
-
ddO
Member
90 градусів та частоти ~900МГц - в карти явно непрацює охолодження і вона в термотротлінгу. Звідси і результати Time Spy в 4800. Для порівняння мобільні 3060 (майже такийже чіп) при конфігурації на 60Вт працюють в 1200МГц та набирають під 7000 в Time Spy.
-
Zaelot
Member
Це вже китайсько-індуські діти з поштучним інтелектомZealoth: ↑ 07.09.2026 15:31 Это какая то отбраковка от отбраковки выкинутой в мусор, или местные кулибины в подвале индус стайл технолоджия рожают?
-
Nik29-7777
Member
Це доводить. Що . Розмір Усе таки Має Значення . 
-
Georgin
Member
Zaelot
"Поштучний інтелект" - дуже гарне формулювання, я аплодую Вам!
Шикарно ж звучить: "інтелекту завезли всього 7 штук, видавали не більше одного на людину - вистачило не всім, решта пішла додому з мішками соломи"
"Поштучний інтелект" - дуже гарне формулювання, я аплодую Вам!
Шикарно ж звучить: "інтелекту завезли всього 7 штук, видавали не більше одного на людину - вистачило не всім, решта пішла додому з мішками соломи"
-
yariksom
Member
так це сучасні, хто зна коли вони таке чудо вигадали.erkins007: ↑ 07.09.2026 14:56Сомнительное решение. Современные встройки мощнее будут
-
daesz
Member
Той факт, що без додаткового живлення точно робить її цікавою (в деяких колах як мінімум).
-
deserteagle777
Member
як каже Стів з Gamer's Nexus - "Waste of sand"
-
Олег963
Member
Та то просто вода холодна, так то вона більша і потужніша.
-
VRoman
Member
СО справляется с охлаждением только в морозилке. Но тогда сгорит материнка когда видюха начнёт потреблять 140 Вт через PCIE.
-
Mozdev
Member
ця карта.
Single-Slot GeForce RTX 3060 With No Power Connector Hits Newegg for $495
-
thunder_blade
Member
500 
-
Rosberg
Member
Так може там чіп від 1050Ti а пам'яті підкинули. Їй також не треба було додаткового живлення) Думаю, що ми ще і не таку дичину побачимо... Зовсім скоро.
-
AssayMAS
Member
я вот сходил в инет магаз и проверил ваши заявления и тама самое мощное это вот прям сча есть это AMD Radeon 780M (12600грвн за 8700g) - а она на 50-100% слабее 3050 (13000+-грвн). И то в ряде игр у Radeon 780M в 4К никак ваще...erkins007: ↑ 07.09.2026 14:56Сомнительное решение. Современные встройки мощнее будут
А из новомодных миниПК нашел Radeon 880M с 14днями гарантии что тоже слабее 3060 в два раза...
Мощные встройки как бы зарелизили - но в рознице "по чему-то" их нет, наверное они не выгодные в мини ПК... только выгодны в ноутах - а любой ноут проиграет стационарному ПК за теже деньги ПК.
Відправлено через 9 хвилин 51 секунду:
китайские кулибины прям на мать ГПУ паяютRosberg: ↑ 07.09.2026 23:46Так може там чіп від 1050Ti а пам'яті підкинули.
- спойлер