Новини
Останні статті і огляди
Sony планує випустити гру Marvel’s Venom та відродити серію Killzone
-
Shepard1985
Member
Пропоную обговорити Sony планує випустити гру Marvel’s Venom та відродити серію Killzone
Піти з ПК платформи на мій погляд була помилкою для Соні. Залишити ринок з 46 мільярдами доларів США на рік, це вистрілити собі в ногу. Звичайно Соні не помре, бо на ПК Соні не заробляло великих грошей, але продавати п'ятирічний товар з запашком за ціною нового продукту теж якось ненормально. На що вони взагалі розраховували? Соні треба якось долучати ПК геймерів до своєї екосистеми без того, аби змушувати купувати їхні консолі. Можна ж зробити якийсь емулятор, який буде запускати всі ігри Соні без того, аби портувати всі ігри окремо та купувати консоль і таким чином геймерм з ПК могли б оформити підписку, купувати ігри на пряму без посередників на кшталт Стім, Епік... Це був би гарний підхід зі сторони Соні і таким чином був би доступ до 46 мільярдів і також це було б дешевше за портування ігор. А те, чим Соні займалося останні роки, агресивно змушувати реєструватися в їхній екосистемі, заборона продажу ігор в низьки країн, ну все це дало свій результат і результат був не на користь Соні.
Піти з ПК платформи на мій погляд була помилкою для Соні. Залишити ринок з 46 мільярдами доларів США на рік, це вистрілити собі в ногу. Звичайно Соні не помре, бо на ПК Соні не заробляло великих грошей, але продавати п'ятирічний товар з запашком за ціною нового продукту теж якось ненормально. На що вони взагалі розраховували? Соні треба якось долучати ПК геймерів до своєї екосистеми без того, аби змушувати купувати їхні консолі. Можна ж зробити якийсь емулятор, який буде запускати всі ігри Соні без того, аби портувати всі ігри окремо та купувати консоль і таким чином геймерм з ПК могли б оформити підписку, купувати ігри на пряму без посередників на кшталт Стім, Епік... Це був би гарний підхід зі сторони Соні і таким чином був би доступ до 46 мільярдів і також це було б дешевше за портування ігор. А те, чим Соні займалося останні роки, агресивно змушувати реєструватися в їхній екосистемі, заборона продажу ігор в низьки країн, ну все це дало свій результат і результат був не на користь Соні.
-
warp37
Member
Да только очень жаль, что на ПК ждать не стоит. Я получил массу удовольствия сначала от самих сонишедевров, а с DLSS 5 это превращается в настоящий оргазм(х6) с надетым MFG. 
Серьёзно, мы остались без колоссального куска синематика.
Серьёзно, мы остались без колоссального куска синематика.
-
Shepard1985
Member
Перестаньте дрючити на той ДЛСС5, який зовсім не ДЛСС5, а просто ДЛСС 4,5 + нейро - рендерінг.
На консолях цього нейро-рендерингу не буде, хіба якщо АМД щось власне вигадає, а це навряд чи відбудеться.
На консолях цього нейро-рендерингу не буде, хіба якщо АМД щось власне вигадає, а це навряд чи відбудеться.
-
XXXshadyXXX
Member
Кстати меня DLSS 5 остановил от покупки RX 9070 XTwarp37: ↑ 07.09.2026 12:21DLSS 5
-
warp37
Member
Ну DLSS 5 - это настоящая маркетинговая ракета. Я всегда говорил, что RTX 5070 Ti лучше RX 9070 XT из-за технологий и зажимать деньги не надо (доплата ведь не только за бренд, но и за технологии), за что часто тапком получал.XXXshadyXXX: ↑ 07.09.2026 13:02Кстати меня DLSS 5 остановил от покупки RX 9070 XTwarp37: ↑ 07.09.2026 12:21DLSS 5Я как посмотрел что DLSS 5 делает с Cyberpunk 2077 и Last of Us даже на минимальных настройках графики, что желание покупать продукцию AMD отпало напрочь, реально. Сейчас мониторю б.у. RTX 4080\5070 Ti что бы хоть как то окунуться в мир нейрослопа от куртки
![]()
Теперь можно не говорить.
-
Shepard1985
Member
Якщо бог декого обділив розумом, то потім приходиться читати саме такі коментарі.XXXshadyXXX: ↑ 07.09.2026 13:02Кстати меня DLSS 5 остановил от покупки RX 9070 XTwarp37: ↑ 07.09.2026 12:21DLSS 5Я как посмотрел что DLSS 5 делает с Cyberpunk 2077 и Last of Us даже на минимальных настройках графики, что желание покупать продукцию AMD отпало напрочь, реально. Сейчас мониторю б.у. RTX 4080\5070 Ti что бы хоть как то окунуться в мир нейрослопа от куртки
![]()
-
1234waltz
Member
Скоріше за все саме в такій повноцінній реалізації для консолей не вигадає, бо залізо потрошку фіналізується, а нейрохрючево5 дуже велике навантаження на залізо створює.Shepard1985: ↑ 07.09.2026 13:00 Перестаньте дрючити на той ДЛСС5, який зовсім не ДЛСС5, а просто ДЛСС 4,5 + нейро - рендерінг.
-
Shepard1985
Member
Та консолі промені не тягнуть, то про який нейрорендеринг ми можемо говорити? АМД поки що не може всім дати ФСР4, а про якийсь новий нейрорендерінг я взагалі мовчу.1234waltz: ↑ 07.09.2026 17:10Shepard1985: ↑ 07.09.2026 13:00 Перестаньте дрючити на той ДЛСС5, який зовсім не ДЛСС5, а просто ДЛСС 4,5 + нейро - рендерінг.
На консолях цього нейро-рендерингу не буде, хіба якщо АМД щось власне вигадає, а це навряд чи відбудеться. Скоріше за все саме в такій повноцінній реалізації для консолей не вигадає, бо залізо потрошку фіналізується, а нейрохрючево5 дуже велике навантаження на залізо створює.
-
yariksom
Member
Та нехай собі що хочуть випускають, а потім запускають та граються між собою.
Тут не ті двері, портал оверклокерський, а я вже давно забув коли були новини як розганяють консолі
Тут не ті двері, портал оверклокерський, а я вже давно забув коли були новини як розганяють консолі
-
Геральт
Active Member
Першій 6, другій фактично 13 рочків. Жарт про треті герої може виявитись не таким вже й жартомчто DLSS 5 делает с Cyberpunk 2077 и Last of Us
-
daesz
Member
Комусь взагалі цікавий ще марвел? Я розумію, що аудиторія у коміксів в США велика, але воно продається? Воно окупається? Сильно щось в цьому сумніваюсь.
-
Grava
Member
daesz: ↑ 07.09.2026 18:48Комусь взагалі цікавий ще марвел?
Spider-Man: Brand New Day has grossed approximately $2.4 billion worldwide following its release on July 31, 2026
-
kairo
Member
Вони від того гірші не стали. Я ТЛОУ2 в цьому році тільки пройшов.Геральт: ↑ 07.09.2026 18:29Першій 6, другій фактично 13 рочків. Жарт про треті герої може виявитись не таким вже й жартомчто DLSS 5 делает с Cyberpunk 2077 и Last of Us![]()
-
konb999
Member
Shepard1985: ↑ 07.09.2026 16:18Якщо бог декого обділив розумом, то потім приходиться читати саме такі коментарі.XXXshadyXXX: ↑ 07.09.2026 13:02
Кстати меня DLSS 5 остановил от покупки RX 9070 XTЯ как посмотрел что DLSS 5 делает с Cyberpunk 2077 и Last of Us даже на минимальных настройках графики, что желание покупать продукцию AMD отпало напрочь, реально. Сейчас мониторю б.у. RTX 4080\5070 Ti что бы хоть как то окунуться в мир нейрослопа от куртки
![]()
Да і справді видно шо вас дійсно обділив!
-
XXXshadyXXX
Member
А ты глянь какие чудеса делает DLSS 5 с GTA IV - это эпично!Геральт: ↑ 07.09.2026 18:29Першій 6, другій фактично 13 рочків. Жарт про треті герої може виявитись не таким вже й жартом
-
Shepard1985
Member
Що з вами з жертвами маркетингу сперечатися?konb999: ↑ 07.09.2026 18:58Shepard1985: ↑ 07.09.2026 16:18
Якщо бог декого обділив розумом, то потім приходиться читати саме такі коментарі.такі?
Да і справді видно шо вас дійсно обділив!
Якщо Нвідіа обіцяла зробити нейрорендеринг для всіх поколінь відеокарт, навіть для 3000-й серії, то ця хрінь запуститься і на відеокартах АМД та Інтел. Вже зараз запустили цю хрінь на АМД, щоправда поки що продуктивність біля 30 фпс. Але було 12 ще декілька днів назад. Тому так, деякі люди обділені розумом, бо ведуться на різні маркетингові проекти. Тому ці різні колцентри і існують і таких лохів розводять на сотні мільйонів щороку.
-
daesz
Member
Я, відверто кажучи, здивований. Останнє, що бачив - то був Шанг Чі здається (та й все між ним та енд гєймом) і він був ну дуже унилим. Особливо серіали (всі крім мб Локі).Grava: ↑ 07.09.2026 18:51daesz: ↑ 07.09.2026 18:48Комусь взагалі цікавий ще марвел?Spider-Man: Brand New Day has grossed approximately $2.4 billion worldwide following its release on July 31, 2026
-
Misanthrop
Member
Я уже смирился, что не прикоснусь к новейшей DLSS 5 и коплю на rtx 6090. Чтобы хоть к следующему поколению нейро галлюцинаций прикоснутьсяXXXshadyXXX: ↑ 07.09.2026 13:02Кстати меня DLSS 5 остановил от покупки RX 9070 XTwarp37: ↑ 07.09.2026 12:21DLSS 5Я как посмотрел что DLSS 5 делает с Cyberpunk 2077 и Last of Us даже на минимальных настройках графики, что желание покупать продукцию AMD отпало напрочь, реально. Сейчас мониторю б.у. RTX 4080\5070 Ti что бы хоть как то окунуться в мир нейрослопа от куртки
![]()
-
bes
Member
а какой смысл если DLSS 5 явно спойлер для следующего поколения ?XXXshadyXXX: ↑ 07.09.2026 13:02Кстати меня DLSS 5 остановил от покупки RX 9070 XTwarp37: ↑ 07.09.2026 12:21DLSS 5Я как посмотрел что DLSS 5 делает с Cyberpunk 2077 и Last of Us даже на минимальных настройках графики, что желание покупать продукцию AMD отпало напрочь, реально. Сейчас мониторю б.у. RTX 4080\5070 Ti что бы хоть как то окунуться в мир нейрослопа от куртки
![]()
-
XXXshadyXXX
Member
bes
Смысл в том что можно снизить настройки графики и применить DLSS 5 и картинка будет лучше чем без DLSS 5 c ультра настройками и трассировкой путей
. Ну и много старых игр прям оживают. + уверен что в дальнейшем DLSS 5 еще лучше оптимизируют в отличии от нынешнего билда... Для себя вижу прям интерес, прорыв в картинке. А не просто купить RX 9070 XT вместо моей RX 6900 XT, что бы просто вместо 4K FSR 4 (4.1.1b) Performance начать играть в 4K FSR 4.1 Quality 
Смысл в том что можно снизить настройки графики и применить DLSS 5 и картинка будет лучше чем без DLSS 5 c ультра настройками и трассировкой путей