NVIDIA пропонує завантажити Hotfix-драйвер GeForce 616.86

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
warp37
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить NVIDIA пропонує завантажити Hotfix-драйвер GeForce 616.86
NVIDIA рекомендує встановлювати Hotfix-драйвер лише тим користувачам, які зіткнулися із зазначеними проблемами.
Ну вот и хорошо, а то уже почти все игры подогнал под DLSS 5. Теперь стремаюсь сломать. :gigi:
Serg IX
Member

Повідомлення

нвидиа апп пока не верит в это
erkins007
Member

Повідомлення

Serg IX: 05.09.2026 15:07 нвидиа апп пока не верит в это
Хотфиксы не распространяются через автоматические обновления
_Andrik_
Member

Повідомлення

Дивно що про Game ready driver небуло новини , бо не зручна чи що :shuffle:

NVIDIA Game Ready Driver 616.56 ламає зображення
спойлер
https://itc.ua/ua/novini/nvidia-gamerea ... razhennya/
Prescott
Member

Повідомлення

Serg IX: 05.09.2026 15:07нвидиа апп пока не верит в это
Плюс, 616.64 последняя
cAkeJJ
Member

Повідомлення

_Andrik_: 05.09.2026 15:53 Дивно що про Game ready driver небуло новини , бо не зручна чи що :shuffle:

спойлер
Це не пофіксили можу сказати відразу. На 616.64 все ще відбувається рандомні перепади контрасту та яркості, я вже почав думати шо це в мене монітор вмирає чи кабель хдмі.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

cAkeJJ: 05.09.2026 17:09
_Andrik_: 05.09.2026 15:53 Дивно що про Game ready driver небуло новини , бо не зручна чи що :shuffle:

спойлер
Це не пофіксили можу сказати відразу. На 616.64 все ще відбувається рандомні перепади контрасту та яркості, я вже почав думати шо це в мене монітор вмирає чи кабель хдмі.
Тільки в хромі?
kairo
Member

Повідомлення

cAkeJJ: 05.09.2026 17:09Це не пофіксили можу сказати відразу. На 616.64 все ще відбувається рандомні перепади контрасту та яркості, я вже почав думати шо це в мене монітор вмирає чи кабель хдмі.
А я думав, що це ОЛЕД так працює :lol:
Nekros
Member

Повідомлення

спойлер
Така фігня була, потім пофіксили ще у 2024. Мерехтіло у Хромі та усіх браузерах на хроміумі включаючи і клієнт стім. І зараз знову почалось десь 2-3 випуска драйверів тому.
І мерехтить лише коли включений rebar.
Що у них там за така біда що досі у 2026р пролазить цей баг :gigi:
cAkeJJ
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 05.09.2026 17:22

Тільки в хромі?
Так, ще на робочому столі просто. Хотфікс 616.86 не хоче ставитись, пише просто "невдача" ну штош, юзати DDU мені впадлу, знаючи що це не мій монітор відмирає, а проблема не прям мене бісить, то почекаю просто коли пофіксять.
Meandmy
Member

Повідомлення

Вiд мажорного релiзу до мажорного релiзу юзери стали замiсть Quality Assurance тестiв. Лiтаки теж скоро будуть добудовувати у повiтрi випускаючи хот-фiкси? :super:
MaxNew
Member

Повідомлення

спойлер
Думав це в мене якийсь косяк з контрастом в іграх...заплатив щоб стати бета тестером...
Починає напрягати такі багі драйверів.
Meandmy
Member

Повідомлення

warp37: 05.09.2026 13:37 Предлагаю обсудить NVIDIA пропонує завантажити Hotfix-драйвер GeForce 616.86
NVIDIA рекомендує встановлювати Hotfix-драйвер лише тим користувачам, які зіткнулися із зазначеними проблемами.
Ну вот и хорошо, а то уже почти все игры подогнал под DLSS 5. Теперь стремаюсь сломать. :gigi:
виклади вiдео на ютуб подивитися як це виглядає
q1nex
Member

Повідомлення

warp37: 05.09.2026 13:37 Предлагаю обсудить NVIDIA пропонує завантажити Hotfix-драйвер GeForce 616.86
И как оно на 5080 в 4к, хватает фпс? А то мне как-то на 4090 и без DLSS5 по фпсу в притык :(
Чортківський
Junior

Повідомлення

Капець, я переліз з Radeon на GeForce, і тут такі глюки на RTX 3080. Зате на GTX 970, на якій тимчасово сидів, такого не було. І взагалі поки порівнюючи роботу саме у віндовс моя рх 5700 працювпла набагато краще. Таке враження, що зеленим драйвери почали робити нейронками, а вони роблять різні баги, які намагаються фіксити, і вилазять ще баги :gigi:
MaxNew
Member

Повідомлення

Чортківський: 05.09.2026 19:20 Капець, я переліз з Radeon на GeForce, і тут такі глюки на RTX 3080. Зате на GTX 970, на якій тимчасово сидів, такого не було. І взагалі поки порівнюючи роботу саме у віндовс моя рх 5700 працювпла набагато краще. Таке враження, що зеленим драйвери почали робити нейронками, а вони роблять різні баги, які намагаються фіксити, і вилазять ще баги :gigi:
Да да, як я тебе чудово розумію.

Відправлено через 5 хвилин 11 секунд:
q1nex: 05.09.2026 18:56

И как оно на 5080 в 4к, хватает фпс? А то мне как-то на 4090 и без DLSS5 по фпсу в притык :(
Ми всі дуже раді що в вас така крута карта)
MaKCuMyC
Member

Повідомлення

Чортківський: 05.09.2026 19:20Таке враження, що зеленим драйвери почали робити нейронками
Так це факт. Хуанг сам хвалився.
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Чортківський: 05.09.2026 19:20Таке враження, що зеленим драйвери почали робити нейронками
І не перевіряти результат після цього, тобто не тестувати.
q1nex
Member

Повідомлення

MaxNew: 05.09.2026 19:44
Чортківський: 05.09.2026 19:20 Капець, я переліз з Radeon на GeForce, і тут такі глюки на RTX 3080. Зате на GTX 970, на якій тимчасово сидів, такого не було. І взагалі поки порівнюючи роботу саме у віндовс моя рх 5700 працювпла набагато краще. Таке враження, що зеленим драйвери почали робити нейронками, а вони роблять різні баги, які намагаються фіксити, і вилазять ще баги :gigi:
Да да, як я тебе чудово розумію.

Відправлено через 5 хвилин 11 секунд:
q1nex: 05.09.2026 18:56

Ми всі дуже раді що в вас така крута карта)
Очень крутая, в Алан вейке 90 фпс с перформанс апскейлом и фреймгеном. С длсс5 сколько будет, 40? :laugh:
dfcz
Member

Повідомлення

3.5(+0.5) гигабайта
Відповісти