Создателю наушников нужен совет от геймеров

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Автор
Повідомлення
SERGBILL
Member

Повідомлення

Verum_Audio: 03.09.2026 22:02 С каким подходом? Спец пресеты ачх для игр это идиотизм.
точно такой же, как и
Правильные по версии различных НИИ, инженеров Senheieser, профессоров по акустике и.т.д
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
Verum_Audio: 03.09.2026 22:02 Оказалось, что практически все используют iem с хорошей нейтральной ачх
усі як один сидять в IEM

Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
Хоча так, хтось може бути і в IEM під лопухами, таке часто практикують
тут я трохи затупив, це здається правила турнірів з якогось там року, але поза турнірами мало хто користується IEM
Востаннє редагувалось 03.09.2026 22:19 користувачем SERGBILL, всього редагувалось 2 разів.
Melki
Member

Повідомлення

9005: 03.09.2026 12:40Писать подобные посты не на соловьиной не серьезно.
фу таким быть как ты
DuckRider
Member

Повідомлення

SERGBILL: 03.09.2026 22:11
Verum_Audio: 03.09.2026 22:02 С каким подходом? Спец пресеты ачх для игр это идиотизм.
точно такой же, как и
Правильные по версии различных НИИ, инженеров Senheieser, профессоров по акустике и.т.д
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
Verum_Audio: 03.09.2026 22:02 Оказалось, что практически все используют iem с хорошей нейтральной ачх
усі як один сидять в IEM

Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
Хоча так, хтось може бути і в IEM під лопухами, таке часто практикують
тут я трохи затупив, це здається правила турнірів з якогось там року
Сверху вертолётки с шумодавом, под ними затычки
SERGBILL
Member

Повідомлення

DuckRider: 03.09.2026 22:19 Сверху вертолётки с шумодавом, под ними затычки
я вкурсі, забув просто. останні турніри за якими слідкував, були ще по кс1.6, в IEM ніхто не грав)

Відправлено через 7 хвилин 46 секунд:
Verum_Audio: 30.08.2026 17:55 Что думаете про такое устройство?
дизайн хіба що в тих, що "під дерево" більш менш. з матовим пластиком було б може прикольніше. не знаю, як вживу, але глянцевий чорний з червоними амбушурами на фото виглядає дійсно дуже дешево і недоречно.
9005
Junior

Повідомлення

Melki: 03.09.2026 22:16 фу таким быть как ты
фу будет через 3 дня если не помоешься
Melki
Member

Повідомлення

SERGBILL: 03.09.2026 22:29дуже дешево і недоречно
аудиофильски
VladimirV
Member

Повідомлення

насправді гарний пристрій, який можна юзати відразу на чому завгодно без окремого Цап+підсилювач. Колись років з 5-7 назад я б такі купив би для онлайн ігор. З відносно дешевим, але більш-менш якісним цапом, - мікро та звук в іграх має бути на гарному рівні. Набагато краще ніж просто вуха з джеком 3,5 під встройку.
Насправді якщо взяти ті що в мене давно валяються Cloud Alpha (купляв бо нічого не тямив в тих навушниках, вони мені зовсім не подобаються), вони з джеком 3,5 під встройку, і без окремої звукової карти мікрофон був дуже тихий. Якщо від Dac+amp то відносно нормальні, але посадка повний швах, регулювання оголів'я теж з абияк працюючими фіксаторами, жаркі і некомфортні якщо в приміщенні теж тепло. Брав на заміну ще більш дешевим SVEN AP-U988MV, ті і то були комфортнішими, але там матеріали амбюшур і оголів'я винятково погані.
Зараз я вже купив собі окремий дешевий цап, так що мені вже такі не дуже потрібні. Але як річ універсальна, де тобі не потрібно окремо брати ще щось, то це гарний варіант. Зараз я вже перебираю вуха, думаю наступної розпродажки прикупити aune ar5000 mk2, якщо ціна впаде до тих же 200$.
1) Якщо підсилювач вмонтований в чашку драйвера, не буде він грітись при тривалій роботі (хай навіть мінімально) і добавляти додаткову температуру на вуха?
Це варто було б перевірити. Бо виносні мініатюрні цапи такі гріються, хоча і не сильно.
2) В комплект непогано б було змінні велюрові або мікрофібру амбюшури покласти. Якщо комусь шкіра не зайде.
Поставити нормальний прайс і витримати перевірку тестерами якимись знайомими і думаю буде :up:
Verum_Audio
Junior

Повідомлення

VladimirV: 04.09.2026 09:42 1) Якщо підсилювач вмонтований в чашку драйвера, не буде він грітись при тривалій роботі (хай навіть мінімально) і добавляти додаткову температуру на вуха?
Це варто було б перевірити. Бо виносні мініатюрні цапи такі гріються, хоча і не сильно.
Ні, майже не гріється. Динамік чутливий, КПД 96%. В тепло майже нічого не йде.
2) В комплект непогано б було змінні велюрові або мікрофібру амбюшури покласти. Якщо комусь шкіра не зайде.
Поставити нормальний прайс і витримати перевірку тестерами якимись знайомими і думаю буде :up:
Дякую, подумаю. Але якщо аудіофільнічати то під інші амби треба буде обирати інший пресет.
Відповісти