Вибір зарядної станції IEETek / Oukitel / DJI Power

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
KingofgamE
Member

Повідомлення

В зв'язку з наближенням потужної зими :D пора купляти. І вибір поки між:
IEETek P3200
Кєтай, який в нас коштує дорого, а з польщі можна привести трохи дешевше (~600-700 євро)
Oukitel P2001E Pro
Oukitel BP3000E
DJI Power 2000 (DYM2000H)
Працюю за компом, то ж доведеться розкошелитись.
Варіант з інвертором поки не розглядаю, бо не знаю що воно далі буде. Та й дорожче в 2 рази виходить :shuffle:

Про IEETek P3200 знайшов всього 1 відгук і той був негативний, що там половина від заявленої потужності.
Якщо маєте досвід з якоюсь з них, поділіться, будь-ласка.

Це все +- той самий ціновий діапазон
BorisBrejcha
Member

Повідомлення

Официальная страница с параметрами
https://shop.ieetek.com/products/ieetek ... o4-battery
3200W (6400W Surge)
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

KingofgamE
Як виявилось готуватись до потужної зими треба було ще на початку літа бо ціни зараз просто виросли. Те що коштувало 25 тисяч зараз коштує 33 а за брендові екофлоу я взагалі мовчу.
Розглядалися станції ieetek але взяли marstek.
Rucha
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: ↑ 01.09.2026 11:38 Як виявилось готуватись до потужної зими треба було ще на початку літа бо ціни зараз просто виросли.
Ціни почали рух вгору лише місяць тому.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Rucha
Так, коли почали частіше з'являтись повідомлення про складну зиму - ціни полізли вгору
KingofgamE
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: ↑ 01.09.2026 11:38 KingofgamE
Як виявилось готуватись до потужної зими треба було ще на початку літа бо ціни зараз просто виросли. Те що коштувало 25 тисяч зараз коштує 33 а за брендові екофлоу я взагалі мовчу.
Розглядалися станції ieetek але взяли marstek.
що за marstek?

Отправлено спустя 3 минуты 4 секунды:
Глянув. Я так розумію, воно тільки стаціонарне. Мені більш цікаві мобільні варіанти.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

KingofgamE
На 1кВт та на 2 кВт достатньо мобільні.
KingofgamE
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: ↑ 02.09.2026 11:23 KingofgamE
На 1кВт та на 2 кВт достатньо мобільні.
Є деякі плани з використанням його за межами будинку :shuffle:
Ortyomko
Member

Повідомлення

Rucha: ↑ 01.09.2026 11:44
AntonyKandaurov: ↑ 01.09.2026 11:38 Як виявилось готуватись до потужної зими треба було ще на початку літа бо ціни зараз просто виросли.
Ціни почали рух вгору лише місяць тому.
марстек А на 2квтг у офіціалів навесні були по 21к, влітку 28к, зараз вже 33к :shuffle:
evenmore
Member

Повідомлення

Ortyomko: ↑ 02.09.2026 18:03 марстек А на 2квтг у офіціалів навесні були по 21к, влітку 28к, зараз вже 33к :shuffle:
2квтч Марстек Е мини на нконе ~24к с доставкой. По той же цене была модель А всё время, сейчас пишет "сняли с производства". У нас модель А весной "белая" была за 19к с кешбеками, и 10 лет гарантии... Но у многих нюансы с работой ибп. И зависимость от веб-приложения это печально.
иее p3200 заказал с немецкого али за 430 евро (с доставкой будет 500. ну и ещё не отгрузили). Пару недель назад можно было взять за ~360евро, но это акция на пол дня, вряд ли повторится в этом году.
Ещё пару 1000втч (окител, оскал) по ~210-220 (250-260 евро с доставкой), эти пришли.
но цены там уже резко пошли вверх, нужно вылавливать (не уверен, что есть резон брать дороже 550евро 2квтч без гарантии)

И думаю про марстек на 5квтч... Стоит ли переплачивать за гарантию по месту.
KingofgamE
Member

Повідомлення

evenmore: ↑ 03.09.2026 03:36
Ortyomko: ↑ 02.09.2026 18:03 марстек А на 2квтг у офіціалів навесні були по 21к, влітку 28к, зараз вже 33к :shuffle:
2квтч Марстек Е мини на нконе ~24к с доставкой. По той же цене была модель А всё время, сейчас пишет "сняли с производства". У нас модель А весной "белая" была за 19к с кешбеками, и 10 лет гарантии... Но у многих нюансы с работой ибп. И зависимость от веб-приложения это печально.
иее p3200 заказал с немецкого али за 430 евро (с доставкой будет 500. ну и ещё не отгрузили). Пару недель назад можно было взять за ~360евро, но это акция на пол дня, вряд ли повторится в этом году.
Ещё пару 1000втч (окител, оскал) по ~210-220 (250-260 евро с доставкой), эти пришли.
но цены там уже резко пошли вверх, нужно вылавливать (не уверен, что есть резон брать дороже 550евро 2квтч без гарантии)

як показує практика, воно або працює, або ні

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
evenmore: ↑ 03.09.2026 03:36

а киньте лінк на німецьку иее пліз. В польші немає вже
Ortyomko
Member

Повідомлення

evenmore: ↑ 03.09.2026 03:36 Ещё пару 1000втч (окител, оскал) по ~210-220 (250-260 евро с доставкой), эти пришли.
я встиг одну з останніх окітелів на 1квтг за 211є дьорнуть, поки їде.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

KingofgamE
Так є саме такі моделі які можна переносити, то ви мабуть дивились більш станціонарний варіант.
KingofgamE
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: ↑ 03.09.2026 20:26 KingofgamE
Так є саме такі моделі які можна переносити, то ви мабуть дивились більш станціонарний варіант.
Є щось типу IEETek P3200?
Ті що я дивився, там якась батарея на стіну
Відповісти