В это мы конечно же играем
Новости
Последние статьи и обзоры
Оголошено точну дату виходу шутера Metro 2039
-
proos
Member
-
Vpupkin
Member
Це можна і на релізі за всі 60-70$ купити, аби 5090 впоралася.
-
Afit
Member
В них традиційно під зелені відеокарти оптимізація чудова. Доречі цікаво чи будуть в цій частині вони й далі використовувати PhysX. В повноцінному варіанті (з відеокартами Nvidia) цей фізичний двіжок демонструє на повну свої можливостіVpupkin: ↑ 03.09.2026 20:22 Це можна і на релізі за всі 60-70$ купити, аби 5090 впоралася.
Последний раз редактировалось Afit 03.09.2026 20:40, всего редактировалось 2 раза.
-
warp37
Member
Жду открытия предзаказа. Геймплейное видео технически не особо впечатлило - но надо ждать версию сами знаете для каких графических ускорителей и с какой технологией.
-
kairo
Member
Це вже четверта гра в серії, навіщо чіплятись за ту москву. Можна було б змінити локацію для нової частини.Чужинець (The Stranger), який досліджує зруйнований житловий будинок у постапокаліптичній Москві.
-
Afit
Member
Я б теж був радий продовженню подорожі EXODUS. Мені зайшла далека подорожkairo: ↑ 03.09.2026 20:36Це вже четверта гра в серії, навіщо чіплятись за ту москву. Можна було б змінити локацію для нової частини.Чужинець (The Stranger), який досліджує зруйнований житловий будинок у постапокаліптичній Москві.
-
warp37
Member
Та думаю, що нормально все буде. Exodus розроблялась для GeForce 20 і нормально працювала, а тоді був сирий DLSS і не було генерації кадрів.Vpupkin: ↑ 03.09.2026 20:22 Це можна і на релізі за всі 60-70$ купити, аби 5090 впоралася.
Думаю, так само буде і з GeForce 50. DLSS 5 навантажить, DLSS 4.5 i Frame Generation розвантажать.
-
Sanьka
Member
А який смисл випускати гру, яка піде на 2% компів, а 98% тупо не потягне?Vpupkin: ↑ 03.09.2026 20:22аби 5090 впоралася.
Звісно орієнтація йде на більшість пересічних систем.
-
alex_sul
Advanced Member
Сторінку - має, дату -має, преордера - немає! не ок ! Я вимагаю кнопку забашлять бабос!
-
FirstTDM
Member
Ждем. Это хорошо, что точная дата появилась. Хотя... наверняка перенесут чуть позже прямо перед релизом...proos: ↑ 03.09.2026 20:15Предлагаю обсудить Оголошено точну дату виходу шутера Metro 2039
-
Shepard1985
Member
Там усі права у кацапа, який пише книги і відповідно сюжет до цієї гри.kairo: ↑ 03.09.2026 20:36Це вже четверта гра в серії, навіщо чіплятись за ту москву. Можна було б змінити локацію для нової частини.Чужинець (The Stranger), який досліджує зруйнований житловий будинок у постапокаліптичній Москві.
-
phpkiev
Member
Shepard1985: ↑ 03.09.2026 20:53 у кацапа
ЗЫ: не вижу ничего предосудительного в желании побродить по развалинам москвы. Разве есть более подходящая для этого локация?В феврале 2022 года осудил вторжение России на Украину.
7 октября 2022 года Минюст России внёс Глуховского в список СМИ — «иностранных агентов»
7 августа 2023 года Басманный районный суд города Москвы заочно приговорил писателя к 8 годам колонии
-
NST1983
Member
Озвучки не буде? 
-
yariksom
Member
Точно буде, з мовами поки не відомо які
-
bigmonstr666
Member
картинка прям дуууже сподобалась. сподіваюсь стелс буде на рівні екзодуса а то і краще
однозначно преордер і сапорт хлопцям
однозначно преордер і сапорт хлопцям
-
f24gun69
Member
Деяки особистости з пам'яттю що у віноградного равлика( ґейміри) старанно гонять від себе звичайну аксіому - хороший кацап-мертвий кацапphpkiev: ↑ 03.09.2026 21:10Shepard1985: ↑ 03.09.2026 20:53 у кацапа![]()
ЗЫ: не вижу ничего предосудительного в желании побродить по развалинам москвы. Разве есть более подходящая для этого локация?В феврале 2022 года осудил вторжение России на Украину.
7 октября 2022 года Минюст России внёс Глуховского в список СМИ — «иностранных агентов»
7 августа 2023 года Басманный районный суд города Москвы заочно приговорил писателя к 8 годам колонии
Ну ця фізіологична особливисть мозоку деяких ґеймірив виправляється після першого прільоту
-
Shepard1985
Member
Я не хочу бродити по руїнах москви! Я взагалі не хочу нічого російського! Ні їхньої мови, ні їхньої "культури"...phpkiev: ↑ 03.09.2026 21:10Shepard1985: ↑ 03.09.2026 20:53 у кацапа![]()
Я так розумію, що руїна - це увесь світ, то можливо варто було б зробити гру про якесь інше Метро? Варіантів безліч, було б бажання.
А те, що він засудив і отримав там щось заочно, це для вас можливо і подвиг, але для мене це ще нічого не означає. Якби задонатив на ЗСУ, то можливо я б нічого не казав... Але "гарні росіяни" ніколи не донатять на вбивство злочинних росіян - це факт!
-
Enjthesilence
Member
а я хочу бродити по руїнах москви, дуже навіть. дивитись на канібалів і місцевих фашистів, про злюче "нато" та отримати ачівку "декомунізація", типу це вже відчувалось у ексодусі, як і батхьорт з болітShepard1985: ↑ 03.09.2026 23:01Я не хочу бродити по руїнах москви! Я взагалі не хочу нічого російського! Ні їхньої мови, ні їхньої "культури"...phpkiev: ↑ 03.09.2026 21:10
![]()
ЗЫ: не вижу ничего предосудительного в желании побродить по развалинам москвы. Разве есть более подходящая для этого локация?
Я так розумію, що руїна - це увесь світ, то можливо варто було б зробити гру про якесь інше Метро? Варіантів безліч, було б бажання.
А те, що він засудив і отримав там щось заочно, це для вас можливо і подвиг, але для мене це ще нічого не означає. Якби задонатив на ЗСУ, то можливо я б нічого не казав... Але "гарні росіяни" ніколи не донатять на вбивство злочинних росіян - це факт!
насправді сценарій і так нехило переписали і відійшли від ідей, які були до 22 року, але переробляти ще повністю місце дії, коли вже є багато напрацювань не те щоб легко, особливо коли інвестори хочуть швидше отримати гроші.
впевнений на дуже сильний антивоєнний меседж в грі, від якого на болотах буде ще сильніше палати, та в принципі з сінематика до 2039 вже все зрозуміло
-
warp37
Member
Перерендерил трейлер с DLSS 5 (Cinematic, NR Intensity 2). Чтобы поближе к ПК-версии стало.
- спойлер
-
Shepard1985
Member
В останньому Метро ми ж вже вилізли з самого Метро, то можливо варто було б продовжити подорож по Європі, чи по іншим континентах? Нас завжди якось намагаються повернути на ті болота, а тепер вже навіть і в комп'ютерних іграх. Єдиний раз мені подобалось в грі туди повертатися, це коли можна було зі зброї валити "мирних росіян" у аеропорті. Здається то було в якомусь Call of duty.Enjthesilence: ↑ 03.09.2026 23:09а я хочу бродити по руїнах москви, дуже навіть. дивитись на канібалів і місцевих фашистів, про злюче "нато" та отримати ачівку "декомунізація", типу це вже відчувалось у ексодусі, як і батхьорт з болітShepard1985: ↑ 03.09.2026 23:01
Я не хочу бродити по руїнах москви! Я взагалі не хочу нічого російського! Ні їхньої мови, ні їхньої "культури"...
насправді сценарій і так нехило переписали і відійшли від ідей, які були до 22 року, але переробляти ще повністю місце дії, коли вже є багато напрацювань не те щоб легко, особливо коли інвестори хочуть швидше отримати гроші.
впевнений на дуже сильний антивоєнний меседж в грі, від якого на болотах буде ще сильніше палати, та в принципі з сінематика до 2039 вже все зрозуміло
Особисто для мене це якийсь десонанс, коли українська студія робить гру за книгою росіянина та й ще локація росія з її болотами. Невже у студії немає кращих ідей?