Новини
Останні статті і огляди
Ще один оплавлений 12V‑2×6: в Hardware Unboxed зафіксували нагрівання кабелю живлення GeForce RTX 5090 до 175°C
-
Nikolayovich
Member
Нехай пл ще збільшать до 2 кВт.
-
Vityok777
Member
daesz
контакт поганий був с боку відеокарти і майже весь струм пішов через один контакт/дріт, просто біля БЖ вентиляції нема от він там і поплавився
а взагалі був у мене якось тестовий БЖ для перевірки заліза, так під фінал там і 8pin на gtx760 поплавився
контакт поганий був с боку відеокарти і майже весь струм пішов через один контакт/дріт, просто біля БЖ вентиляції нема от він там і поплавився
а взагалі був у мене якось тестовий БЖ для перевірки заліза, так під фінал там і 8pin на gtx760 поплавився
-
yariksom
Member
носяться як знаменитий їжачок з цим розємом.
-
NST1983
Member
Тобто проблема не в тому, що коли проєктували цей роз'єм, "куртка" зекономив на інженерах і задіяв своїх рекламних маркетологів, через що роз'єми гріються вище 100°C, курвааааа... а знову і знову у юзеріVityok777: ↑ 03.09.2026 09:50 Це ж тестовий комп, той роз'єм мабуть вже тищу разів пересмикнули.
-
Zaelot
Member
то спєцом роблять такий конектор на 5090, шоб багатенькі брали собі ще карти, бо вони погано продаються 
-
MVE
Member
Стабільний пк геймінг. Гої ж хавають 
-
leif
Member
оце ви єресь написали, щас тут вам таке розкажутьVityok777: ↑ 03.09.2026 10:04а взагалі був у мене якось тестовий БЖ для перевірки заліза, так під фінал там і 8pin на gtx760 поплавився
новину навіть лінь коментувати, настільки в ній все сумнівно: сумнівна редакція, тестовий комп, приблуда від дербанера
вірю_я_повірив.gif
-
Vityok777
Member
12VHPWR спроектували Intel і сказали що він на 450Вт, а куртка сказав що 600+ теж потягнеNST1983: ↑ 03.09.2026 10:45Тобто проблема не в тому, що коли проєктували цей роз'єм, "куртка" зекономив на інженерах і задіяв своїх рекламних маркетологів, через що роз'єми гріються вище 100°C, курвааааа... а знову і знову у юзеріVityok777: ↑ 03.09.2026 09:50 Це ж тестовий комп, той роз'єм мабуть вже тищу разів пересмикнули.![]()
-
oleg5d75
Member
Ці випадки поодинокі, і у десятків тисяч інших юзерів чомусь все працює, тобто 99% що проблема в роз'ємі БЖ який просто разів сто вставляли і просто розковиряли
-
konb999
Member
Сектанти вже вистрибнули! За ними не встигнеш... бо горить більше у власників АМД!Аціо: ↑ 03.09.2026 08:26Ну звичайно, головне не дивіться угору!daesz: ↑ 03.09.2026 08:17 Пропоную обговорити Ще один оплавлений 12V‑2×6: в Hardware Unboxed зафіксували нагрівання кабелю живлення GeForce RTX 5090 до 175°C
200+ коментів в цьому треді - бути![]()
- спойлер
- Особиста повага сайту, що дивляться у гору.
x0taby4
Зараз вистрибнуть сектанти і все вам як пояснють!
-
oversteve
Member
шо тут у вас, черговий перепис власників червоних карт, які незадоволені роз'ємом, якого в них немає 
-
tornadox
Member

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Заради DLSS5 можна й потерпіти запах гореногоkonb999: ↑ 03.09.2026 11:56 Сектанти вже вистрибнули! За ними не встигнеш... бо горить більше у власників АМД!
-
MVE
Member
tornadox
В нових ревізіях такого нема, вумник.
В нових ревізіях такого нема, вумник.
-
9005
Junior
-
xIIImaL
Member
А если и на пк и на плойке играть , это гойство ?
-
kairo
Member
Його проектували PCI-SIG. "As of 2024, the board of directors of the PCI-SIG has representatives from: AMD, ARM, Dell EMC, IBM, Intel, Synopsys, Keysight, NVIDIA, and Qualcomm."NST1983: ↑ 03.09.2026 10:45Тобто проблема не в тому, що коли проєктували цей роз'єм, "куртка" зекономив на інженерах і задіяв своїх рекламних маркетологів, через що роз'єми гріються вище 100°C, курвааааа... а знову і знову у юзері
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Вірять, що святий 8pin не плавиться, а якщо плавиться, то ви неправильно його використовували)))leif: ↑ 03.09.2026 11:14оце ви єресь написали, щас тут вам таке розкажуть
-
tornadox
Member
Рукасті модери вже вирішили проблему
Чомусь тут ще не постили в новинах.
- спойлер

Чомусь тут ще не постили в новинах.
-
kairo
Member
Судячи з похабної якості їхньої пайки, воно скоріше згорить, чим на двох 12VHPWR.
-
tornadox
Member
oversteve: ↑ 03.09.2026 12:44шо тут у вас, черговий перепис власників червоних карт, які незадоволені роз'ємом, якого в них немає
- Оплавлена Saphire Nitro RX9070XT
-

Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Зі слів автораkairo: ↑ 03.09.2026 13:42 Судячи з похабної якості їхньої пайки, воно скоріше згорить, чим на двох 12VHPWR.
TecLab acknowledged that its "solution" is not practical for most gamers and insisted that it was intended as a sarcastic take on Nvidia's repeated failures to fix the long-standing problem, rather than an actual recommendation to disassemble and permanently modify a $5,000 graphics card.
-
Геральт
Active Member
Додатковий доказ нікчемності роз'ємуtornadox: ↑ 03.09.2026 13:47https://www.reddit.com/r/radeon/comment ... ro_9070xt/
- Оплавлена Saphire Nitro RX9070XT