NVIDIA покращила продуктивність DLSS 5 у п’ять разів з моменту першої демонстрації

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
erkins007
Member

Повідомлення

bombeybox: 02.09.2026 13:57це що за аргумент? в тебе є машина часу? ну то купи мені 4090 по МСРП, я дам гроші
Аргумент гораздо лучше чем оценивать карты только по спекулятивной цене в данный момент.
bombeybox: 02.09.2026 13:57Я розумію, що ти і ще кілька тобі подібних на цьому овері NVDumb's з грошима будуть купувати будь що від Хуанга, бо це божа роса, але приблизно 99% інших геймерів так не робить.
Я понимаю, что выпускнику спецшколы типа тебя цифры дают я плохо, но статистика норовит, что как таки абсолютное большинство берут карты злого Хуанга. Несмотря на то что они дороже "аналогов" от АМД. Я уже молчу о том что эти аналоги есть только для срелнячков. Хочешь топ? Выбора нет, потому что АМД топы делать не умеет.
bombeybox: 02.09.2026 13:57. В тебе тупо весь цикл буде твоя 5090, яка недоперформить через криву архітектуру. І
Ахха, большего бреда я давно не встречал.
Упор а проц в современных видяхах почти никак не зависит от производителя и модели.
Были проблемы у интела с ребаром и на это все. То нужно быть реально отсталым чтобы такой бред нести.
Reinmar
Member

Повідомлення

Посмотрел несколько видео, где не релизную модель добавляли к Сталкеру, Метро, другим играм и прямо вау улучшения. Ждём доработку в плане повышения производительности и будет супер
Enjthesilence
Member

Повідомлення

bombeybox: 02.09.2026 13:57 Я розумію, що ти і ще кілька тобі подібних на цьому овері NVDumb's з грошима будуть купувати будь що від Хуанга, бо це божа роса, але приблизно 99% інших геймерів так не робить.
бро, ти на 9% помилився :idea:
Вкладення
Снимок экрана 2026-09-02 133804.png
_Andrik_
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 02.09.2026 14:14
Геральт: 02.09.2026 14:08
Та там і в 2025му в нас 10к різниці було 5070Ті/9070XT. На хотлайні можна ж протрекати.
і 6к різниця була, і що тепер? ну так це і карти не ідентичні, чи не так? от в темі про рейреконстракшн тебе було багато, а чому? твоя 9070хт так не вміє, але тебе все ще там багато, як і тут в темі про длсс5, набігає тіп, який банально не може запустити софтину в себе і розповідає, що його карта в растері має кращий грн\фпс, це вавка якась? ми зрозуміли, що без ретрейсингу з гіршим апскейлером в тебе вигідніша гпу, ти крутий
А ви впевнені що ДЛСС5 прям усі користувачі нвідіа запустять ? Ну хочаб щоб без слайд шоу ? При тому що
...Результати вражають, але тут є нюанс. Усе це — з увімкненим масштабуванням DLSS Super Resolution та багатокадровою генерацією MFG 6X.
і це на 5090 . Ну може ще якось 5080 , а решта 50хх так само на ютубчику буде спостерігати , ну або слайд шоу
Enjthesilence
Member

Повідомлення

_Andrik_: 02.09.2026 14:21 А ви впевнені що ДЛСС5 прям усі користувачі нвідіа запустять ? Ну хочаб щоб без слайд шоу ? При тому що
...Результати вражають, але тут є нюанс. Усе це — з увімкненим масштабуванням DLSS Super Resolution та багатокадровою генерацією MFG 6X.
і це на 5090 . Ну може ще якось 5080 , а решта 50хх так само на ютубчику буде спостерігати , ну або слайд шоу
абсолютно впевнений, що не всі.
але я впевнений, що починаючи з 8 річної ртх2000 всі отримають длсс4, а фср4 всі отримали?:popcorn: так, так оптіскейлер. ну 2080 втратить 7-10% продуктивність з длсс4, а червоні карти 2018 року як з фср4 дружать? це ж мова не за якусь нішеву сучасну технологію типу длсс5, яка ще навіть не вийшла, це вже базовий апскейлер.
ps я просто обожнюю в темах зелених технологій (бо червоні не можуть щось своє, вони вміють тільки копіювати) як от длсс4, рейреконстракш чи длсс5, читати власників червоних карт, які в кожну тему заходять і пояснюють всім, який це непотріб і як вигідно купляти карту де нема цих технологій, це мене тішить, дуже. це ось літералі кожна тема про якусь графічну технологію за останні 6 років
Востаннє редагувалось 02.09.2026 14:30 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
OleksandrV
Junior

Повідомлення

hohlid19: 02.09.2026 12:51 А какая разница, если кроме нарисованных харь просто цветокор сменён? На С2 давно мод есть с таким же цветом
У різного роду решейдів є фундаментальна проблема - це нерівність освітлення від сцени до сцени. Десь освітлення виглядає добре, але при зміні оточення (час доби або в приміщеннях) освітлення може ставати або дуже темним, або навпаки, дуже світлим. В DLSS 5 такої проблеми немає - корекція кольору адаптується під сцену плюс накладається перебалансування/додавання затінення дрібних об'єктів. Пограв так пару днів і вже немає бажання повертатися до растру або до модів з решейдом, навіть незважаючи на помітну просадку продуктивності, і деяку сирість технології.
bombeybox
Member

Повідомлення

erkins007: 02.09.2026 14:17Ахха, большего бреда я давно не встречал
Я навіть не буду більше тебе коментувати. Ти якийсь розумово відсталий(( Хоча звідки у відсталого гроші на дорогі залізяки??
Я тобі вище кинув відео де твоя 5090 'смокче' в 9070 амд. Сходи, поясни це 'кривим движком'.
Bye

Enjthesilence: 02.09.2026 14:20бро, ти на 9% помилився
Я до того, що в світових ретейлерів 9070XT НАРАЗІ в топі продажів (не в останню чергу через саму нвідію дії якої зараз призвели до кінських ціни на RTX50), прайс/перф крихітко! Те що це крапля в морі на фоні багаторічної домінації зелених по всьому світу - теж факт. І однією хорошою відеокартою ситуацію не зміниш. АМД треба було 5 поколінь Райзена щоб посунути Інтел, і це при тому що Інтел нічого не робили і мали купу проблем.
Востаннє редагувалось 02.09.2026 14:39 користувачем bombeybox, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

bombeybox: 02.09.2026 14:36
Enjthesilence: 02.09.2026 14:20бро, ти на 9% помилився
Я до того, що в світових ретейлерів 9070XT НАРАЗІ в топі продажів (не в останню чергу через саму нвідію дії якої зараз призвели до кінських ціни на RTX50), прайс/перф крихітко! Те що це крапля в морі на фоні багаторічної домінації зелених по всьому світу - теж факт. І однією хорошою відеокартою ситуацію не зміниш. АМД треба було 5 поколінь Райзена щоб посунути Інтел, і це при тому що Інтел нічого не робили і мали купу проблем.
та ні, нема в тебе статистики світових ретейлерів. є 2 німецьких магазини, де завжди домінувало червоне залізо, глобально +- без аномалій, максимум поруч. jpr та той самий стім показує скільки людей купли 5000 серію нвідії та 9000 радеон.
а що буде далі, чим спонукатиме радеон в наступному поколінні, коли воно там вийде? якщо це знову намагання хоч якось наздогнати копіюючи - нічого з цього не вийде, якщо буде щось своє, круте, що повторить х3д в свій час - це буде круто, вірю я в це? ні, я вважаю, що амд влаштовує їх позиція. їм норм продавати процесори, їм норм продавати залізо для консолей, а от в декстопах - ні.
Востаннє редагувалось 02.09.2026 14:43 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
kairo
Member

Повідомлення

bombeybox: 02.09.2026 13:57
erkins007: 02.09.2026 13:15Специально для красных дурачков типа тебя - то что щас цены на 50870ти улетели в космос, а 9070хт ещё держится не отменяет того факта, что весь 25 год они были одинаковыми почти
це що за аргумент? в тебе є машина часу? ну то купи мені 4090 по МСРП, я дам гроші :gigi:
RTX40 та RTX50 мали притомні ціни роками. Було достатньо часу, щоб вибрати собі карту і пересидіти на ній кризу цін.
bombeybox
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 02.09.2026 14:37та ні, нема в тебе статистики світових ретейлерів. є 2 німецьких магазини,
Ну от навіщо ти так? Я максимально не хочу з тобою вступати в якусь конфорнтацію, я сприймаю тебе не як відсталого еркінса. Не розчаровуй мене.
По всьому світу 9070\9060 в топі продажів, я не про Майндфакторі говорив.
Вкладення
Screenshot 2026-09-02 144022.png
Enjthesilence
Member

Повідомлення

bombeybox: 02.09.2026 14:42
Enjthesilence: 02.09.2026 14:37та ні, нема в тебе статистики світових ретейлерів. є 2 німецьких магазини,
Ну от навіщо ти так? Я максимально не хочу з тобою вступати в якусь конфорнтацію, я сприймаю тебе не як відсталого еркінса. Не розчаровуй мене.
По всьому світу 9070\9060 в топі продажів, я не про Майндфакторі говорив.
бро, ніякої конфронтації) буде JPR за останній квартал подивимось, на крайняк статка стіму
Геральт
Active Member

Повідомлення

Enjthesilence
На милого ти мене тегаєш, якщо ти в мене в ігнорі, без поняття.
Це мабуть якась вавка )

спойлер
В тебе забув запитати, в якій темі мене має бути мало, а в якій багато :D
спойлер
Все, погодував, відстань
bombeybox
Member

Повідомлення

kairo: 02.09.2026 14:38RTX40 та RTX50 мали притомні ціни роками.
Я так не вважаю. Спочатку я чекав Роками 4090 по МСРП, а потім довго чекав 5080 по МСРП, яку так і не дочекався і взяв по-барижному.
4090 в свій час була по 65грн. якихось один-два місяці, тобто дуже коротке вікно можливості. 5080 була по 50 рівно стільки ж часу.
Earanak
Member

Повідомлення

Перечитал свое сообщение, и решил удалить его, не подливать масла в этот огонь...
Как то уже и не смешно, у людей реально очко в клочья разлетелось с этим вашим DLSS5 ((
kairo
Member

Повідомлення

bombeybox: 02.09.2026 14:47
kairo: 02.09.2026 14:38RTX40 та RTX50 мали притомні ціни роками.
Я так не вважаю. Спочатку я чекав Роками 4090 по МСРП, а потім довго чекав 5080 по МСРП, яку так і не дочекався і взяв по-барижному.
4090 в свій час була по 65грн. якихось один-два місяці, тобто дуже коротке вікно можливості. 5080 була по 50 рівно стільки ж часу.
RTX 4090 FE €1949: October 2022 (Launch MSRP)
Що саме ти чекав роками, якщо в нас ціни були +- як MSRP?)) Чи ти маєш на увазі американський MSRP без податків? Купити 4090 за 66-80к можна було спокійно і така ситуація тривала досить довго.

RTX 5080 Launch price €1169. За скільки ти у бариг придбав?
Аціо
Member

Повідомлення

А от про це новини на жаль не буде, я так розумію.
Як там зелені шмарклі писали нещодавно - це все брехня.
спойлер
vmsolver
Member

Повідомлення

Earanak: 02.09.2026 14:48Как то уже и не смешно, у людей реально очко в клочья разлетелось с этим вашим DLSS5 ((
Не то слово, я на этот балаган со стороны смотрю и удивляюсь, какой смысл ругать опциональную технологию, не нравится - не включай. Но нет, некоторым очень важно до всех донести, что это всё не правильно, мол не в того бога веруете ))
erkins007
Member

Повідомлення

bombeybox: 02.09.2026 14:36Я тобі вище кинув відео де твоя 5090 'смокче' в 9070 амд.
То что ты кинул левый видос с Твиттера в качестве доказательства это только дополнительный показатель твоей тупости.
bombeybox: 02.09.2026 14:36Я до того, що в світових ретейлерів 9070XT НАРАЗІ в топі продажів
Ахаха, ты ещё статистику мидифактори в качестве доказательства приведи.
Давно я такого смешного клоуна не встречал.
Есть глобальная статистика продаж, она однозначна.
bombeybox: 02.09.2026 14:47так не вважаю. Спочатку я чекав Роками 4090 по МСРП
Не, эт не просто тупость, это уже явно какой-то медицинский диагноз. Ладно 50 серия была только в 25 году по адекватным ценам. Но 40 была по ним годы, 4090 у нас была по 70к.
Чего ты ждал то? Пока тебя выпишут?)
Mozdev
Member

Повідомлення

Sashr: 02.09.2026 10:47
Nikolay Yeryomenko: 02.09.2026 10:06
За що ти так не любиш AMD? Вони продають відеокарти дешевше за NVidia, а головне продуктивність у растрі, а не ray tracing, path tracing та mfg (хоча mfg у AMD дещо кульгає).
Особисто я не люблю AMD за нікчемність і їх нездатність створити хоч якусь конкуренцію монополісту.
Вони, не створюють хоч якусь конкуренцію монополісту, не тому що не можуть, а тому що не хочуть, бо в них одні і ті самі власники, і підрозділ карт в амд існує досі тільки для того щоб не було антимонопольного переслідування, формально вони конкуренти, а на практиці ні.
hohlid19
Member

Повідомлення

vmsolver: 02.09.2026 15:09
Earanak: 02.09.2026 14:48Как то уже и не смешно, у людей реально очко в клочья разлетелось с этим вашим DLSS5 ((
Не то слово, я на этот балаган со стороны смотрю и удивляюсь, какой смысл ругать опциональную технологию, не нравится - не включай. Но нет, некоторым очень важно до всех донести, что это всё не правильно, мол не в того бога веруете ))
Проблема в том, что опциональная функция рано или поздно добросовестными разработчиками предусматривается как обязательная в сис. требованиях. Если нейронка теперь всё будет рисовать, какой смысл тогда вообще текстуры рисовать?

Відправлено через 2 хвилини 11 секунд:
hohlid19
А функции, которые были созданы для того, чтобы "облегчить жизнь разработчикам", с 18 года особо не продвигается. Приходится довольствоваться программным решением, либо старой доброй запеченкой
Відповісти