Чому ж всі, не всі. Он святий кулон і інша примітивщина без доступу до інету не почують призиви компартії.corruptedflesh: ↑ 01.09.2026 02:50І коли компартія скаже відключити, то дея як і всі інші відключаться)
Новини
Останні статті і огляди
Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)
-
SergN
Member
-
Alexsandr
Member
Это если она вообще к инету подключена. можно ж и не подключать.corruptedflesh: ↑ 01.09.2026 02:50 І коли компартія скаже відключити, то дея як і всі інші відключаться)
-
corruptedflesh
Member
кулону й не треба, ну і він же "типу не китай"SergN: ↑ 01.09.2026 10:21Чому ж всі, не всі. Он святий кулон і інша примітивщина без доступу до інету не почують призиви компартії.corruptedflesh: ↑ 01.09.2026 02:50І коли компартія скаже відключити, то дея як і всі інші відключаться)
можна, але ж всі підклчають... навіть я два тижні тільки протримався, бо з нормальних рішень це по суті тільки солар асістант купити.Alexsandr: ↑ 01.09.2026 10:46Это если она вообще к инету подключена. можно ж и не подключать.corruptedflesh: ↑ 01.09.2026 02:50 І коли компартія скаже відключити, то дея як і всі інші відключаться)
Відправлено через 1 годину 23 хвилини 7 секунд:
А яка бмс в акумах дейе серії F-SE-5-12-16 ?
якась своя, чи вони юзають чиюсь? хтось знає?
-
Nic_Roman
Member
Дякую за допомогу щераз!corruptedflesh
якщо я на захід задіяти хочу ще 1 мппт, скільки панелей повішати можу на 12 дею, де вже є 13 кВт
Відправлено через 29 секунд:
То так для зими напевно! 4кВт ?
Відправлено через 44 секунди:
Я привик в чаті писати від оверів відвик
якщо я на захід задіяти хочу ще 1 мппт, скільки панелей повішати можу на 12 дею, де вже є 13 кВт
Відправлено через 29 секунд:
То так для зими напевно! 4кВт ?
Відправлено через 44 секунди:
Я привик в чаті писати від оверів відвик
-
1985god
Member
Добрий день.
Стабілізатор відремонтовано і відправлено № ТТН
corruptedflesh назви 5 безвентиляторних 5+ кВт
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
corruptedflesh. Вм своя бмс і на 12 з цих трьох найкрутіша бо дає найбільше Ампер бо gan і все таке як та модна технологія називається
Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Тож проста формула напруга панелей холостого ходу або Voc множиш на 1,25
Далі 500V / на те що вийшло = береш ціле число БЕЗ округлень.
Доречі цікаво було б глянути фото входів , бо можливо вони вже розпаралелені ну тобто без перехідн ків = паралельних конекторів можна буде обійтись
Стабілізатор відремонтовано і відправлено № ТТН
- спойлер
-
ОБОВ’ЯЗКОВО перевірте стабілізатор при отриманні у відділенні пошти: візуально та на «слух». Візьміть прилад у руки та обережно струсіть його. Всередині не повинно бути жодних сторонніх звуків чи перекочування деталей.
- спойлер
- це всього 10 кг
corruptedflesh назви 5 безвентиляторних 5+ кВт
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
corruptedflesh. Вм своя бмс і на 12 з цих трьох найкрутіша бо дає найбільше Ампер бо gan і все таке як та модна технологія називається
Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
Виходячи з наліпки у тебе 3 мппт . На кожен можна 8+8 таких же панельок ( ну або будь яких інших до 655 Вт) але однакових в межах одного МППТ . Так само як в тебе зараз 5+5.Nic_Roman: ↑ 31.08.2026 11:41 Підкрючив 5 послідовно +5 послідовно і за паралелив 2 стрінги в 1 мппт
Відправлено через 54 секунди:
Буде працювати чи так не добре?
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Тож проста формула напруга панелей холостого ходу або Voc множиш на 1,25
Далі 500V / на те що вийшло = береш ціле число БЕЗ округлень.
Доречі цікаво було б глянути фото входів , бо можливо вони вже розпаралелені ну тобто без перехідн ків = паралельних конекторів можна буде обійтись
-
Nic_Roman
Member
1985god
Завтра зроблю
Завтра зроблю
-
corruptedflesh
Member
На безвентиляторних світ зійшовся?1985god: ↑ 02.09.2026 00:26corruptedflesh назви 5 безвентиляторних 5+ кВт
А нічого шо в тої ж деї тільки 6квт без?
А нічого, що за межами нашої сраки за це не дуже паряться, бо в квартири їх не пхають, а в будинках в окремі приміщення чи на вулиці, де тихі вентилятори погоди не роблять?
І взагалі питання було не окремих фіч, а якості загалом і таких брендів вистачає
Я за те що ринок інверторів дуже насичений і конкуренція висока, що добре для користувача, але зациклюватись на одному китайському бренді - дивно
-
BorisBrejcha
Member
Порівнюю по шуму Кулон 1000 та Кулон 300
Кулон 1000 тихо шумить повітрям, майже не чути.
Кулон 300 шумить повітрям, але і вентилятор дзижчить
Кулон 1000 тихо шумить повітрям, майже не чути.
Кулон 300 шумить повітрям, але і вентилятор дзижчить
-
Z440_User
Member
Повішай на Кулона 1кВт і послухай як майже нічого не зміниться в його роботі, ото хіба що трошки гудіти трансформатор може почати.BorisBrejcha: ↑ 02.09.2026 12:49Кулон 1000 тихо шумить повітрям, майже не чути.
А потім не менше ніж на годину повішай на Кулона 1,2-1,3кВт постійного навантаження і може хвилин через 30-40 почуєш роботу турбо режиму вентилятора на декілька секунд.
-
S0N1C
Member
ну то як деякі європейськи країни жили без кондиціонерів а тепер не можуть, то можливо і інвертори скоро почнуть купувати і ставити у квартириcorruptedflesh: ↑ 02.09.2026 12:03На безвентиляторних світ зійшовся?1985god: ↑ 02.09.2026 00:26corruptedflesh назви 5 безвентиляторних 5+ кВт
А нічого шо в тої ж деї тільки 6квт без?
А нічого, що за межами нашої сраки за це не дуже паряться, бо в квартири їх не пхають, а в будинках в окремі приміщення чи на вулиці, де тихі вентилятори погоди не роблять?
https://www.tagesschau.de/inland/spreng ... g-100.html
-
Graveworm
Member
Панове
Яку станцію можна взяти для дома, 1-2квтг, тисяч до 30, щоб з магазина з гарантією, обов'язково - безпроблемна робота в режимі упса
Поки придивився до https://hotline.ua/ua/dacha_sad-inverto ... us-e-mini/ та https://hotline.ua/ua/mobile-zaryadnye- ... 024-vtgod/
Але друга, фактично, копія "100 еліт", яка масово в такому режимі дохне, перша, по відгукам, теж буває залипає
Може ще є які варіянти?
Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
Підключатися буде тільки комп
Або, якщо сильно погано взимку, можливо холодос
Яку станцію можна взяти для дома, 1-2квтг, тисяч до 30, щоб з магазина з гарантією, обов'язково - безпроблемна робота в режимі упса
Поки придивився до https://hotline.ua/ua/dacha_sad-inverto ... us-e-mini/ та https://hotline.ua/ua/mobile-zaryadnye- ... 024-vtgod/
Але друга, фактично, копія "100 еліт", яка масово в такому режимі дохне, перша, по відгукам, теж буває залипає
Може ще є які варіянти?
Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
Або, якщо сильно погано взимку, можливо холодос
-
fludimir
Member
Graveworm
Марстек пассивный, это супер преимущество над обычными зарядными станциями. Но как упс.. у старшей версии Venus E 3.0 мощностью 2500/3500вт есть такая чудесная особенность что при включении компа она может уходить в защиту. Как будет вести себя эта мини мощностью 1500/1800 пока непонятно, но без возможности проверить/вернуть именно как упс для компа брать не стоит.
И скорее всего мини версии ни у кого их ещё нет в наличии.
Марстек пассивный, это супер преимущество над обычными зарядными станциями. Но как упс.. у старшей версии Venus E 3.0 мощностью 2500/3500вт есть такая чудесная особенность что при включении компа она может уходить в защиту. Как будет вести себя эта мини мощностью 1500/1800 пока непонятно, но без возможности проверить/вернуть именно как упс для компа брать не стоит.
И скорее всего мини версии ни у кого их ещё нет в наличии.
-
BorisBrejcha
Member
я взяв одеський ДБЖ Кулон (300 ватт) + lifepo4 батарея 12в 100ач (1250 втч)Graveworm: ↑ 02.09.2026 16:34з магазина з гарантією, обов'язково - безпроблемна робота в режимі упса
разом у сумі 14000 грн.
працює від 145 до 290 вольт (вбудований стаб)
-
S0N1C
Member
300 ватт це рівень автомобільного інвертора...
і то, в кулоні мабуть 300 ВА
і то, в кулоні мабуть 300 ВА
-
Graveworm
Member
fludimir
Що мається на увазі? Що без вентиляторів?
BorisBrejcha
Не хочеться колхозу
Ну і 300Вт такоє, скільки він заряжатись буде
Що мається на увазі? Що без вентиляторів?
BorisBrejcha
Не хочеться колхозу
Ну і 300Вт такоє, скільки він заряжатись буде
-
fludimir
Member
даGraveworm: ↑ 02.09.2026 17:31Що мається на увазі? Що без вентиляторів?
-
Z440_User
Member
А може людині більшого і не треба. Ну і автомобільний інвертор не має автоматики+стабілізатора, автозапусків всяких, зарядок...S0N1C: ↑ 02.09.2026 17:29300 ватт це рівень автомобільного інвертора...
там як раз 300Вт ду-у-уже впевнених.S0N1C: ↑ 02.09.2026 17:29і то, в кулоні мабуть 300 ВА
У мене 1кВт, то йому 1.2-1.3кВт норм на протязі 1.5години, більше не тримав. І йому байдуже на пускові токи болгарок, насосів, гаражних наждаків, зварювальних інверторів і такого всякого іншого. Аби ти за межі 1.5кВт протягом секунд 10-15 не вилазив, інакше в захист піде поки навантаження не знімеш.
В залежності від ємності батарейки. Струм заряду 18А. Гарантовано, від любої мережі діапазоном 140-280В, з одночасним живленням навантаження від тої мережі стабілізованими 220В.Graveworm: ↑ 02.09.2026 17:31скільки він заряжатись буде
-
BorisBrejcha
Member
Номінальна потужність 300 Вт/ВАS0N1C: ↑ 02.09.2026 17:29 300 ватт це рівень автомобільного інвертора...
і то, в кулоні мабуть 300 ВА![]()
Форма вихідного струму чиста синусоїда
Поріг спрацьовування електронного захисту від навантаження 330 Вт/330ВА
Струм, що споживається на холостому ходу (не більше ніж) 1,2 А
Регульований струм заряду до 18А
мій комп тягне, мені вистачає
-
Graveworm
Member
Ну от на кіловат виходить годин 5Z440_User: ↑ 02.09.2026 18:13від ємності
Враховуючи досвід минулих зим - їх не буде
-