Новини
Останні статті і огляди
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
mult
Member
Барбарис
Зараз нічого не можливо покласти, сховок показує на карті, коли підходиш до нього він пустий і ніяк не взаємодіє з гравцем.
Це не критично, але за стільки часу можна було поправити.
Освітлення, нове мені краще, не таке переконтращене і темне як раніше, всякі баги з цим освітленням надіюсь поправлять.
Зараз нічого не можливо покласти, сховок показує на карті, коли підходиш до нього він пустий і ніяк не взаємодіє з гравцем.
Це не критично, але за стільки часу можна було поправити.
Освітлення, нове мені краще, не таке переконтращене і темне як раніше, всякі баги з цим освітленням надіюсь поправлять.
-
NST1983
Member
Пару моментів.
Пішли з вартою на завдання мочити бандосів. Бандосів замочив - варта чомусь напала на мене. Ну, можливо, так і задумано. Але чому варта шмаляє майже нескінченно і в них не заклинюють автомати? Причому коли їх замочиш, то автомати в них уже зношені й постійно туплять.
Другий момент - майже завалив усю варту і тут вилізла ще купа кабанів. Йо@, а де вони були раніше і чому не валили варту? Я що, якось інакше пахну?
І ще помітив, що іноді вороги реально респавняться просто з повітря.
Пішли з вартою на завдання мочити бандосів. Бандосів замочив - варта чомусь напала на мене. Ну, можливо, так і задумано. Але чому варта шмаляє майже нескінченно і в них не заклинюють автомати? Причому коли їх замочиш, то автомати в них уже зношені й постійно туплять.
Другий момент - майже завалив усю варту і тут вилізла ще купа кабанів. Йо@, а де вони були раніше і чому не валили варту? Я що, якось інакше пахну?
-
Mar0zas
Junior
Z tym pojawianiem się przeciwników znikąd też mam problem, bo mocno psuje to immersję. Jeśli AI ma działać dynamicznie, to fajnie, ale przeciwnik powinien jednak faktycznie gdzieś być i reagować logicznie na sytuację.
Mam nadzieję, że poprawią jeszcze spawn i zachowanie NPC, bo przy takim klimacie jak w S.T.A.L.K.E.R. 2 takie rzeczy od razu rzucają się w oczy.
Mam nadzieję, że poprawią jeszcze spawn i zachowanie NPC, bo przy takim klimacie jak w S.T.A.L.K.E.R. 2 takie rzeczy od razu rzucają się w oczy.
-
NST1983
Member
Tak, zgadzam się, kurwaMar0zas: ↑ 27.08.2026 11:00 Z tym pojawianiem się przeciwników znikąd też mam problem, bo mocno psuje to immersję. Jeśli AI ma działać dynamicznie, to fajnie, ale przeciwnik powinien jednak faktycznie gdzieś być i reagować logicznie na sytuację.
-
Patruletz
Member
кого кого а Зіброва в сталкачі я не очікував почути 
-
NST1983
Member
Павла?)
-
byaka
Member
Чому не державною?Mar0zas: ↑ 27.08.2026 11:00 Z tym pojawianiem się przeciwników znikąd też mam problem, bo mocno psuje to immersję. Jeśli AI ma działać dynamicznie, to fajnie, ale przeciwnik powinien jednak faktycznie gdzieś być i reagować logicznie na sytuację.
-
Hotspur
Member
++byaka: ↑ 27.08.2026 12:32Чому не державною?
-
Zealoth
Member
Не спавняться из воздуха, а перемещаются с помощью комплексной системы A-Life 2.0.NST1983: ↑ 27.08.2026 10:55 Пару моментів.
Другий момент - майже завалив усю варту і тут вилізла ще купа кабанів. Йо@, а де вони були раніше і чому не валили варту? Я що, якось інакше пахну?![]()
-
EuGENiy
Member
Це просто аномалія така 
-
NST1983
Member
Щось у мене пару вилетів було і ругалось на драйвер. Може андервольт не подобається що на 9070Xt, або тренер, де вмикаю відсутність ваги та витривалості, бо набридло повзати як черепаха і стрибати наче каліка. Я всі шутери граю з натиснутою кнопкою Shift, хоча розумію що тут задумка наче на реалістичність.
-
nutman
Member
Че, совсем не пофиксили этот момент?NST1983: ↑ 27.08.2026 10:55 І ще помітив, що іноді вороги реально респавняться просто з повітря.
-
Grava
Member
Пройшов доповнення за долю. Дуже сподобалося повернення у зону після релізу, багато патчів пропустив, як і деякі доп квести. Хоча є деякі моменти які не сподобалися. Один раз найманці з'явилися з повітря вже після початку кат-сцени, жахлива модель водяної аномалії у ндічаз, амок, який взагалі ніякий
Що сподобалося писати не буду бо спойлери
8/10 від мене.
8/10 від мене.
-
MAKKACIN
Member
Таке питання, а може хтось скинути збереження DLC але там де має початися 2 частина цього DLC, ато шото я не поняв як воно працює, взяв ранній початок і я шось думав пройду тільки длс а тут капець)))
-
nutman
Member
У меня вартовцы регулярно игнорируют модельку машины в стартовой локе и проходят через неёGrava: ↑ 30.08.2026 20:55 найманці з'явилися з повітря
-
MAKKACIN
Member
MAKKACIN
Конкретезую вище написане, можливо в когось є збереження відразу після квесту "Незначний інцидент"
Це якраз перед квестом DLC Part 2
Конкретезую вище написане, можливо в когось є збереження відразу після квесту "Незначний інцидент"
- спойлер
- Пересування в тіні Основна частина (Частина 2) Завершіть завдання «Незначний інцидент», потім зачекайте 4 години після першої частини. Починається частина історії, присвячена АЕС CNPP. Середина
-
Барбарис
Member
MAKKACIN, що таке CNPP?
У мене є сейви в Залізному Лісі, перед вибором, є десь перед ЧАЕС. По назві квесту взагалі не розумію про що, не запам'ятовував.
Але загальна гра перед точкою неповернення, на ветерані. Можу на новачка зберегти.
Чого не написати які дії вже пройшло по сюжету?
Ще є сейв з Прип'яті перед Залізним Лісом.
У мене є сейви в Залізному Лісі, перед вибором, є десь перед ЧАЕС. По назві квесту взагалі не розумію про що, не запам'ятовував.
Але загальна гра перед точкою неповернення, на ветерані. Можу на новачка зберегти.
Чого не написати які дії вже пройшло по сюжету?
Ще є сейв з Прип'яті перед Залізним Лісом.
-
MAKKACIN
Member
Барбарис
Я пройшо терара длс але там друга частина потрібно основний сюжет пройти і після цього квесту відкривається 2 частина длс, але якщо взяти пізній початок в длс то терарію знов потрібно пройти, от я і вирішив спитати можливо в когось є збереження з пройденою 1 частиною але не початою 2 або початою тільки що)
Є відчуття що я наглію
Я пройшо терара длс але там друга частина потрібно основний сюжет пройти і після цього квесту відкривається 2 частина длс, але якщо взяти пізній початок в длс то терарію знов потрібно пройти, от я і вирішив спитати можливо в когось є збереження з пройденою 1 частиною але не початою 2 або початою тільки що)
- спойлер
- Завдання «Невеликий інцидент» у S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля«Невеликий інцидент» — це основний квест гри, у якому вам потрібно дістатися до НТЦ «Малахіт», поговорити з професором Озёрським, знайти вхід у ЦВП «Зеркало» та запустити систему.Основні кроки проходженняДосягніть НТЦ «Малахіт»: вирушайте до зазначеної точки на карті.Поговоріть з професором Озёрським: знайдіть його всередині комплексу, щоб отримати подальші інструкції.Знайдіть вхід до ЦВП «Зеркало»: спускайтеся або переходьте до потрібної локації комплексу.Кімната технічного управління: знайдіть інструкцію та запустіть обладнання (якщо потрібен запобіжник чи вирішення проблем із дверима, огляньте сусідні приміщення чи перезавантажте збереження, якщо охоронці не з'являються на місці)
-
Барбарис
Member
Краще не стало. Що таке терара длс і до чого тут Озерський? І що таке пізній початок теж. В длс що відбувається? У мене сейв з Прип'яті, я звідти пішов на Терикон, а тоді в Залізний Ліс. Перша чи друга частина длс - такого в журналі ніде не написано.
-
MAKKACIN
Member
Барбарис
Ок, по другому, я закінчив коли добрався до соняшників, далі бам бам на базі Волі а далі д4, вертушка, розмова з Зулусом і кінець першої частини це
Ок, по другому, я закінчив коли добрався до соняшників, далі бам бам на базі Волі а далі д4, вертушка, розмова з Зулусом і кінець першої частини це