dimus8210: ↑
31.08.2026 14:14
ампери не виросли, або це максимальна генерація яку наразі дає сонечко, або нема навантаження яке буде тягнути силу струму
Так
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
2chemp: ↑
31.08.2026 14:28
Опять паника началась, deye по наличию нет почти нигде - поставки будут небольшие, будет сильно дороже снова?
5кВт*год deye pro c акумулятор 35 тис в Одесі , доступний самовивіз або НП, предоплата 100% мені на карту , в наявності 1 шт, офіційний з гарантією
Відправлено через 21 секунду:
Пропозиція діє до 9 вересня або до моменту продажу
Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Та блін , може кому треба то я 1 штукою з символічним наваром/маржею вирішив поділитися. По доброті душевній. Не хочете за 35 і тут ну то беріть по 45 через місяць )))
Відправлено через 3 хвилини 9 секунд:
corruptedflesh: ↑
31.08.2026 15:43
не знаю, я фе-12 взяв бо це один з небагатьох варіантів взяти частинами був.
а ось з інверторами да, таке враження що крім деї нічого не існує)
так уже ж обговорювали пасивного нічого немає та ще й з ергономічним кольоровим сенсорним дисплеєм. Вони наприклад від покупки стримує те що необхідно буде встановлювати якісь особливий софт на ноутбук смартфон чи планшет потім заходити в якісь налаштування і все вивчати а тут все на виду можна навіть до вайфаю не підключати просто пальцем 5 хвилин і готово не треба скачувати софт нічого докуповувати, аналог від victron cerbo додатково 200 чи 300 євро зверху, за те що в deye з коробки
Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
Лайфхаків повно, але всі вони будуть виходити дорожче ніж купити нормальний гібридний інвертор на 15 кіловат
Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
До речі про циклічність чиста правда 3-й рік підряд у серпні закінчуються інвертор і акумулятори
А літом дефіцит панелей)))
До речі народний акумулятор теж розібрали
https://www.nkon.nl/ua/nkon-pro-12-8v-1 ... fepo4.html