12 терабайт на сьогодні це точно не "гігантський архів".
Новини
Останні статті і огляди
Valve випадково надала доступ до 12 ТБ архівних даних Steam, що містять ранні версії ігор та інші матеріали
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Valve випадково надала доступ до 12 ТБ архівних даних Steam, що містять ранні версії ігор та інші матеріали
-
l-m
Member
але враховуючи як подорожчали SSD+HDD, вже не такий й маленькийyariksom: ↑ 31.08.2026 11:24 Предлагаю обсудить Valve випадково надала доступ до 12 ТБ архівних даних Steam, що містять ранні версії ігор та інші матеріали
12 терабайт на сьогодні це точно не "гігантський архів".![]()
-
Cactus
Junior
Так а сенс від них? Воно ж вже старе і мабуть все є на торентах…
-
alex_sul
Advanced Member
Декілка помилок в словах Half-Life 2: Episode 3!
-
warp37
Member
Учитывая древность, не думаю, что там что-нибудь ценное.
-
hohlid19
Member
Cactus
Билды доты, тф2, портала 2 и ХЛ Еп3? Удачи найти их в торрентах
Билды доты, тф2, портала 2 и ХЛ Еп3? Удачи найти их в торрентах
-
Rex
Member
А якщо мова йде про період з 2003 по 2013 роки, коли готова гра важила декілька ГБ? Якщо мені не зраджує пам'ять, то ХЛ2 займала десь 2.5 ГБ, епізод 1 - близько 4, епізод 2 - близько 6. Скільки таких ігор і ресурсів до них можна вмістити у 12 ТБ?12 терабайт на сьогодні це точно не "гігантський архів".
-
proos
Member
Отпраздновали юбилей 
-
thunder_blade
Member
Пропили архів ))
-
leif
Member
кілька бета-версій ігор серії Sonic the Hedgehog... за період з 2003 по 2013 рік
ну це просто свято якесь!
відкладу всі справи і буду досліджувати 12тб теж разом з чуваками. але після того як пограю в 20-річну бету їжачка соніка
-
MqM
Member
Що є? Бета версії? Ви не шарите в темі, і чому це цінне для дослідженняCactus: ↑ 31.08.2026 11:28 Так а сенс від них? Воно ж вже старе і мабуть все є на торентах…
Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Цінне для чого саме? Щоб вкрасти і перепродати? Звісно ні:) Проте не все вимірюється грошимаwarp37: ↑ 31.08.2026 11:36 Учитывая древность, не думаю, что там что-нибудь ценное.
-
Cactus
Junior
Тому й спитав в чому цінність. Бо я не бачу цінності в бета версіях гри яка вже вийшла в реліз, віджила свій цикл і померла. Не відкидаю що може комусь воно й треба, але одиницямMqM: ↑ 31.08.2026 14:29Що є? Бета версії? Ви не шарите в темі, і чому це цінне для дослідженняCactus: ↑ 31.08.2026 11:28 Так а сенс від них? Воно ж вже старе і мабуть все є на торентах…
-
MqM
Member
Не бачите, бо ніколи не займалися датамайнінгом. Там по перше може бути багато вирізаного контенту включно з механіками, по друге цікаво глянути, як розвивалася гра, по третє там є взагалі відмінені ігри (які не виходили в реліз).Cactus: ↑ 31.08.2026 14:31Тому й спитав в чому цінність. Бо я не бачу цінності в бета версіях гри яка вже вийшла в реліз, віджила свій цикл і померла. Не відкидаю що може комусь воно й треба, але одиницям
А взагалі там не самі передрелізні бети, а й білди за декілька років до випуску. А деякі білди ігор ще й містять сорси коду