CXMT розпочинає масове виробництво пам’яті LPDDR6

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити CXMT розпочинає масове виробництво пам’яті LPDDR6

Можливо, тільки можливо, це втримає ціну апаратів на наявному рівні.

Але взагалі паскудна ситуація. Я обожнюю вартість телефона не більше 300€. Це дозволяє у разі середньої поломки просто придбати новий, не витративши багацько грошей і не паритися з ремонтом, який НІКОЛИ не буде заводського рівня. Тепер мінімум 400€ тре викладати за новий, що вже б'є по гаманцю, бо існують і інші потреби...
yariksom
Member

Повідомлення

alex_sul: 31.08.2026 09:16Можливо, тільки можливо, це втримає ціну апаратів на наявному рівні.
Не втримає, жовтодупі можуть робити дешевий товар у захмарних кількостях якщо їм це вигідно, зараз вигідно продавати дорого, вони це й зроблять, коли з'явиться хороша конкуренція то вони спустять ціни та, що стануть монополістами.
1234waltz
Member

Повідомлення

alex_sul: 31.08.2026 09:16 Можливо, тільки можливо, це втримає ціну апаратів на наявному рівні.
спойлер
Зображення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

yariksom: 31.08.2026 09:36
alex_sul: 31.08.2026 09:16Можливо, тільки можливо, це втримає ціну апаратів на наявному рівні.
з'явиться хороша конкуренція (1) то вони спустять ціни та, що стануть монополістами (2).
Занадто близко дивится шановний пан, тому не бачить весь фокус загалом..
1) Не буде конкуреції ніякої, всім і так харашо!
2) Вже стали монополістами! Див. попередні новини про цю контору.

Я ж в свою чергу використав слово "можливо"

Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
1234waltz
Моє "можливо", це просто "можливо" знизятся закупочні ціни, що можливо втримає ціни. А можливо хазяєва контори поржуть і будуть ще дорожче продавати Ramу. Вірогідність лайняного сценарію відсотків так 80%. Нам розкажуть про топову швидкість запису\читання ітд ітп, просто щоб нас наєба....
yurius_r
Member

Повідомлення

Щось мен і здається воно для AI Cube більше, ніж для телефонів
Відповісти