лол, кек азаза, +4к для обісцяних сфф взяло в гідрі, правда драйвер оновився, 1usmus завтра випустить обнову і знову буде +4кFilabatya: ↑ 30.08.2026 17:27 OleksandrV
3К по пам'яті і 3К на 950, або на скільки візьме. +7-8% павер ліміт в максимум, відносно тихо![]()
- спойлер
- 2900 для сфф і обісцяних
Новини
Останні статті і огляди
Ентузіасти запустили технологію DLSS 5 на відеокартах серії GeForce RTX 40
-
Zaelot
Member
-
Nouriel
Member
хуанг придумав нову "технологію" для хомяків. знов буде 30 фпс
-
ziben
Junior
Ну прикольно вигляді звичайно, але ж блін зараз 5070ті за 50-60к так собі коли 9070хт можна до 40 найти,
-
erkins007
Member
Не переживай, лет через 7 АМД тоже выпустит аналог. Похуже и который будет в паре игр работать, но выпустит. "Зато дешевле на 50$" как говорится.Nouriel: ↑ 30.08.2026 19:52 хуанг придумав нову "технологію" для хомяків. знов буде 30 фпс
Отправлено спустя 43 секунды:
Щас цены в космос улетели. Кто хотел обновится купил в 25 году.ziben: ↑ 30.08.2026 20:44але ж блін зараз 5070ті
-
CnC_General
Member
ziben: ↑ 30.08.2026 20:44 Ну прикольно вигляді звичайно, але ж блін зараз 5070ті за 50-60к так собі коли 9070хт можна до 40 найти,
- спойлер
- ну так. можна такий варіант знайти.
А чи можна запустити щось подібне зараз на 9070ХТ?
От тільки в мене питання - коли вийде така ж технологія від АМД, та можна буде запустити на 9070ХТ - скільки тоді коштуватиме 5070ті? А може на той час буде вже актуально 8070ті????
Я міг би не звертати увагу на різницю продуктивності між відеокартами за однакову ціну. Та вибирати Радеони.
ЯКЩО Б АМД могла оперативно видавати та впроваджувати подібні технології на Радеонах.
-
erkins007
Member
В том то и прикол что технологии это не про АМД.CnC_General: ↑ 30.08.2026 20:49ЯКЩО Б АМД могла оперативно видавати та впроваджувати подібні технології на Радеонах
Я напомню что тензоры нвидиа представила ещё в 18 году. АМД же до них дошла в 25том.
Семь лет до нормального апскейла.
-
Kassatka
Member
CnC_General: ↑ 30.08.2026 20:49Я міг би не звертати увагу на різницю продуктивності між відеокартами за однакову ціну. Та вибирати Радеони.
ЯКЩО Б АМД могла оперативно видавати та впроваджувати подібні технології на Радеонах.
- спойлер
- Я теж з радістю б причастився технологіями від nVidia. Але по суті у мене був лише вибір між старезною RTX 3090 та новішою й потужнішою RX 7900 XTX. Наступне щось краще і дорожче після RX 7900 XTX за 37-40 тис. грн. це лише RTX 4090 за 110 тис. грн. Різниця у ціні понад 2,5 рази і нічогісінько в цьому діапазоні проміжного, ні від nVidia, ні від AMD. Були б RTX 5070 Ti Super/RTX 5080 Super, то була б зовсім інша розмова, але про них лише одними чутками годують, а випускати поки не збираються.
А коли постає питання чи технології, чи повноцінна робота у надвисокій роздільній здатності, я все ж готовий пожертвувати технологіями заради роздільної здатності. Колись через кілька років куплю щось не гірше б/в RTX 5090, коли воно буде за розумну ціну, й зможу хоча б спробувати нові технології принаймні при зменшеній роздільній здатності.
Б/в 4090 не буде сенсу, якщо на неї не зроблять повноцінну офіційну підтримку DLSS 5.
-
kairo
Member
Імхо, по роликам виглядає досить круто. Треба чекати релізу. Особливо актуально для не самих нових ігор.
-
Filabatya
Member
kairo
для Майнкрафту
для Майнкрафту
-
erkins007
Member
Сильно от игры и реализации зависит. Форза шестая очень новая, но там это смотрится просто шикарноkairo: ↑ 30.08.2026 21:15 Імхо, по роликам виглядає досить круто. Треба чекати релізу. Особливо актуально для не самих нових ігор.
-
kairo
Member
До речі, чого ще ніхто не протестував)))
-
Earanak
Member
Что бы протестировать игра должна поддерживать DX12 + nVidia Стримлайн.
-
kairo
Member
Minecraft RTX (Bedrock Edition)Earanak: ↑ 30.08.2026 21:52Что бы протестировать игра должна поддерживать DX12 + nVidia Стримлайн.
-
Alexsandr
Member
Тоже запустили. только фпс становится 1-5единиц. как минимум нужна адаптация.VovaII: ↑ 29.08.2026 10:37 А на 3080?
-
Enjthesilence
Member
-
stoned
Member
-
Nekros
Member
Вже на старих іграх з ДХ9 запустили.
Тепер path tracing можна вважати мертвою технологією для ігр. Бо зараз в його реалізації 2 відскока променя, що би було 4 требе ще в 2 раза більше продуктивності.
Тобто можна залишити лише промені які будуть додавати відображення того чого нема в кадрі а нейро рендерінг буде домальовувати деталі
-
Kassatka
Member
Оце дуже шикарно!Nekros: ↑ 31.08.2026 04:16Вже на старих іграх з ДХ9 запустили.
Саме так.Nekros: ↑ 31.08.2026 04:16Тепер path tracing можна вважати мертвою технологією для ігр. ...
Тобто можна залишити лише промені які будуть додавати відображення того чого нема в кадрі а нейро рендерінг буде домальовувати деталі