Xbox Series X c Frame Generation за $999 в конфигурации с SSD на 512 килобайт?
Уже не 30 FPS, уже 30х2.
15х4, а то і х8!warp37: ↑ 30.08.2026 13:07Уже не 30 FPS, уже 30х2
З нинішніми темпами коробка буде конкурентом не пс та свічу, а стім машинам.
Якщо розробників змусять підтримувати 30фпс при належній якості на тому недозалізі то й добре.maxafon: ↑ 30.08.2026 18:28 знов випустять недоробок series S і змусять розробників підтримувати 30фпс
Не знаю, не знаю, р7 3700 та рх 6700 це не найгірша річ у світіbrozzy: ↑ 30.08.2026 15:52 Та буде знову посередній ПК з APU, типу гейбкуба за $1200+. Купувати звісно ніхто притомний це не стане.![]()
Я роблю ставку що це буде не пекарня з функцією ящика, а ящик з функцією пекарні. Тобто завезуть підтримку стандартного магазина прог з вінди і на тому все. Більшості цього вистачить. МС вистачить того що більшість влаштує. Якось так.yurius_r: ↑ 30.08.2026 18:44Цікаво, чи буде якийсь дистрибутив на кшталт "Windows GAME"? Щоб одразу запускалося xbox оточення?
Малоймовірно, бо існує безліч тих сраних лончерів що додає зайвих рухів і підключення та логовання в окремо хворих випадках ( ЕА залyurius_r: ↑ 30.08.2026 18:44 Цікаво, чи буде якийсь дистрибутив на кшталт "Windows GAME"? Щоб одразу запускалося xbox оточення?
Я мав на увазі дистр, що з пекарні зробить XBOX. Тобто ігри також будуть з магазу XBOX без лаунчерів._Andrik_: ↑ 30.08.2026 19:04Малоймовірно, бо існує безліч тих сраних лончерів
Хоч одна, адекватна доросла думка!ДядяСаша: ↑ 30.08.2026 21:18 Якщо уважно читати статью, то там написано, що апарат зможе запускати як ігри для консолі, так і ігри призначені на ПК. Очевидно, треба буде чимось поступитись, тож логічно зробити емуляцію Xbox для старих ігор, тим паче, що для нового заліза страрі шпілки будуть як тетріс. Таким чином, всі нові ігри будуть позбавлені витрат на портування, що значно здешевить розробку.
Щодо потужності майбутньої консолі, то залізо буде як мінімум на 2 голови вище поточної. Прогнозоване збільшення як об'єму, так і пропускної спроможності пам'яті нікого не здивує. Можливо, навіть майбутні консолі будуть популярні в якості обчислювальної машини для запуску великих моделей ml.
Двох, ні, трьох зайців одним пострілом!![]()
У Ски проблема не стільки з продуктивністю, а з обсягом пам'яті. Було б там 12ГБ - вона б жила непогано.maxafon: ↑ 30.08.2026 18:28знов випустять недоробок series S і змусять розробників підтримувати 30фпс