Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
feniks_tm
Member

Повідомлення

walkman3000: 29.08.2026 17:12 вот и получаем два стула
З'явився третій - ждунити нові покоління з RGB-страйпом :rotate:
Corey666
Member

Повідомлення

Хтось має або тестував AOC Q27G4SDR?
https://hotline.ua/ua/computer-monitory ... t=priceAsc
Досить цікавий для мене, хочу спробувати QLED з нормальною максимальною яскравістю. Але тільки англомовні відгуки знайшов на ютубі, які виглядають як проплачені.
Цікаво відгук реальний послухати.
l-m
Member

Повідомлення

Corey666
Хвилинка занудства - це QD-OLED, а не QLED.
QLED це маркетингова назва у Самсунга для ЖК (зазвичай VA) з додатковим шаром квантових точок (і ТВ з QLED+мінілед бувають справді яскраві, хоча на мій смак користі від того мало, та ОЛЕД краще).
Яскравість у Q27G4SDR звичайна для QD-OLED. Якщо треба по вище, то дивиться моделі на останньому покоління матриць, зазвичай такі легко знайти за сертифікацією True Black 500.
walkman3000
Member

Повідомлення

feniks_tm: 29.08.2026 19:43З'явився третій - ждунити нові покоління з RGB-страйпом
ну мій наступний монітор можливо буде 27", тому спокійно чекаю шось не нижче TB600 і там вже ргбшка бонусом буде
Corey666: 29.08.2026 19:47Досить цікавий для мене
стандартний ген3 і переплата за 360 Гц, нічого цікавого за таку ціну
Filabatya
Member

Повідомлення

walkman3000
теж би взяв +50 яскравості при 240гц :gigi:
Yurius
Member

Повідомлення

walkman3000: 29.08.2026 20:55стандартний ген3 і переплата за 360 Гц, нічого цікавого за таку ціну
згоден,беріть 280гц модель за 21-22к у офіціалів,різниці ви з 360гц не побачите.
walkman3000
Member

Повідомлення

мені і на 120гц норм, враховуючи як пердить моя 5070 в 4К то 120гц ідеально, а на тішку в мономаркеті я запізнився. брати з такими цінами тішку або 80 принципово не буду, буду ждунити
Filabatya
Member

Повідомлення

walkman3000
не варті вони тих грошей що за низ зараз просять, 5070 чудова карта, особлимво по споживанню в андервольт/оверклоку :up:
Artem_M
Member

Повідомлення

Filabatya: 29.08.2026 21:35 walkman3000
не варті вони тих грошей що за низ зараз просять, 5070 чудова карта, особлимво по споживанню в андервольт/оверклоку :up:
Чудова вона була, коли коштувала 27-29 тис. А зараз це просто альтернатива для 9070, якщо категорично не хочеться АМД...
walkman3000
Member

Повідомлення

Filabatya
знайомі тіпи з MTI/ERC попереджали в день коли почалась двіжуха з вайлдберіз шо давай шось бери бо буде дефіцит мінімум місяць, сьогодні вже орієнтовно до двух місяців :-/
kairo
Member

Повідомлення

feniks_tm: 29.08.2026 19:43З'явився третій - ждунити нові покоління з RGB-страйпом
В цю гру можна грати безкінечно.
Відповісти