Фанатська база ГТА величезна, тут нічого нового.
Не думаю що вона принесе ті відчуття, які приносила в свій час Vice City, але в будь якому випадку гра повинна бути непоганою
подякував але хотілося б цикл прогріву зменшитиRabbitultra: ↑ 29.08.2026 09:17Гой(мер) має бути не просто прогрітий, він має ще і дякувати що його прогріли
мені здається, вона і тут же розчарує 90% аудиторії, якщо там всі сцени написані вручну, а не генеруються через ШІSanьka: ↑ 29.08.2026 09:12 Фанатська база ГТА величезна, тут нічого нового.
Не думаю що вона принесе ті відчуття, які приносила в свій час Vice City, але в будь якому випадку гра повинна бути непоганою![]()
Тут у 90% ОКР з фокусом на циферки в кутку екрана, їм самі ігри до лампочкиKimRomik: ↑ 29.08.2026 10:20мені здається, вона і тут же розчарує 90% аудиторії
А патч 2.0 кому тоді продавати?big_bang: ↑ 29.08.2026 10:44головне, щоб після релізу все обіцяне і бажане не лишилося обіцяним і бажаним
дивно було б очікувати іншого на оверах

Усі вже все про тебе зрозуміли, видихай. Всім поKassatka: ↑ 29.08.2026 17:59 Мене Netflix завжди цікавив рівно стільки ж, як і GTA.Хай вони для початку подбають, щоб якщо для їхнього фільму десь у світі доступна українська звукова доріжка, то вона завжди була доступна й при перегляді фільму через Netflix. А якщо вони звісно не можуть додавати всі звукові доріжки з точки зору заморочок з авторськими правами чи просто в силу того, що на це потрібно витрачати багато зусиль, то зробіть, щоб при перегляді онлайн можна було прикрутити сторонню звукову доріжку, скачану десь на просторах інтернету. Як це реалізувати - це їхні проблеми. У Стім є можливість прикручувати фанатські локалізації ігор до куплених ліцензійних ігор, хай навіть банальним копіюванням сторонніх файлів у теку гри, які можуть бути знищені при оновленні гри чи перевірці цілісності файлів.
- спойлер
- тобто практично на нулі
Без цього я навіть ні секунди всерйоз не буду замислюватися, щоб узяти підписку на якийсь стрімінговий сервіс з фільмами/серіалами. Ну а взагалі поки в країні війна, то краще заплатити свої гроші десь у межах України чи купити щось дуже потрібне для виживання у важкі часи, задонатити на ЗСУ, аніж платити за підписку американській компанії Нетфлікс і американському голівудському конвеєру фільмів та серіалів, враховуючи, наскільки охоче США при Трампі чи взагалі увесь Захід нам допомагає під час того, як Україна захищає цивілізацію від варварів. При цьому фільми у BD-Remux чи BD-Rip будуть ще й кращими за якістю відео, ніж стрімінговий потік Netflix.
Для цього довбаного Нетфліксу присутня спеціальна кнопка як на пульті мого попереднього телевізора Соні 2021 року, так і на нинішньому Самсунг 2024 року. І якщо в Соні 2021 просто було дофіга кнопок на пульті, то цей нещасний пультик для Самсунгу страшенно мінімалістичний, через що я страждаю. Але на цьому пульті Самсунгу знайшлося місце аж для чотирьох абсолютно непотрібних мені кнопок запуску Netflix, SweetTv, Disney+ та Prime Video, натомість не знайшлося місця для реально потрібної кнопки Youtube, заради якого я реально готовий платити підписку навіть по підвищеній ціні, але не в період виплату кредиту за RX 7900 XTX. На Sony принаймні кнопка Youtube є, але власне це й не дивно, бо це Google TV.
Так от ці абсолютно зайві для мене кнопки на пульті Самсунгу ще й спрацьовують час від часу у мене самовільно і переривають перегляд мого контенту запуском на весь екран інтерфейсу непотрібного застосунку Netflix, SweetTv чи Prime Video.А все тому, що Самсунг зробили пульт зовсім симетричним навпомацки по висоті і тому я часто плутаю ці кнопки з потрібними мені кнопками, які мали б бути на цих місцях, якби пульт перевернути на 180 градусів. Оця симетричність пульта по висоті, коли суворо посередині рельєфні виступаючі дві кнопки, а інші всі кнопки дуже сильно втиснуті й непомітні - страшенно невдале дизайнерське рішення від Самсунгу.
- Фотка пульту ТВ Samsung 2024 року
StTechnik: ↑ 29.08.2026 21:51какие то пульты, страдания от кнопок
Ну просто дуже бісять ці сучасні попсові тенденції, де зменшують і обмежують корисний функціонал, хай навіть і залишається обхідний маневр цей функціонал повернути. Це може стосуватися як будь-яких пристроїв, так і різних версій якось софтини наприклад.Ektalion: ↑ 29.08.2026 23:25Вибирати телевізор по пульту - це звісно потужна стратегія.
Щоб помилуватися великими жіночими дупами не обов'язково мати понад 30 фпс.Voozy: ↑ 30.08.2026 04:54...и царские 30 фпс в 2026