Презентація Grand Theft Auto VI збільшила щоденну аудиторію Netflix на 50%. Вже продано понад 4,5 мільйона копій гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Презентація Grand Theft Auto VI збільшила щоденну аудиторію Netflix на 50%. Вже продано понад 4,5 мільйона копій гри

Фанатська база ГТА величезна, тут нічого нового.
Не думаю що вона принесе ті відчуття, які приносила в свій час Vice City, але в будь якому випадку гра повинна бути непоганою ;)
Rabbitultra
Member

Повідомлення

Гой(мер) має бути не просто прогрітий, він має ще і дякувати що його прогріли
walkman3000
Member

Повідомлення

Rabbitultra: 29.08.2026 09:17Гой(мер) має бути не просто прогрітий, він має ще і дякувати що його прогріли
подякував але хотілося б цикл прогріву зменшити
KimRomik
Member

Повідомлення

Sanьka: 29.08.2026 09:12 Фанатська база ГТА величезна, тут нічого нового.
Не думаю що вона принесе ті відчуття, які приносила в свій час Vice City, але в будь якому випадку гра повинна бути непоганою ;)
мені здається, вона і тут же розчарує 90% аудиторії, якщо там всі сцени написані вручну, а не генеруються через ШІ
big_bang
Member

Повідомлення

ажіотаж на фоні виходу gta вже зашкалює

головне, щоб після релізу все обіцяне і бажане не лишилося обіцяним і бажаним
MVE
Member

Повідомлення

KimRomik: 29.08.2026 10:20мені здається, вона і тут же розчарує 90% аудиторії
Тут у 90% ОКР з фокусом на циферки в кутку екрана, їм самі ігри до лампочки :rolleyes:
yariksom
Member

Повідомлення

big_bang: 29.08.2026 10:44головне, щоб після релізу все обіцяне і бажане не лишилося обіцяним і бажаним
А патч 2.0 кому тоді продавати?
Kullerok
Member

Повідомлення

Ну если б и на ПК открыли предзаказ лямов 10 бы уже продали
Wanek Petrowsky
Junior

Повідомлення

MVE: 29.08.2026 11:03 Тут у 90% ОКР з фокусом на циферки в кутку екрана, їм самі ігри до лампочки :rolleyes:
дивно було б очікувати іншого на оверах
Kassatka
Member

Повідомлення

Мене Netflix завжди цікавив рівно стільки ж, як і GTA.
спойлер
тобто практично на нулі
Хай вони для початку подбають, щоб якщо для їхнього фільму десь у світі доступна українська звукова доріжка, то вона завжди була доступна й при перегляді фільму через Netflix. А якщо вони звісно не можуть додавати всі звукові доріжки з точки зору заморочок з авторськими правами чи просто в силу того, що на це потрібно витрачати багато зусиль, то зробіть, щоб при перегляді онлайн можна було прикрутити сторонню звукову доріжку, скачану десь на просторах інтернету. Як це реалізувати - це їхні проблеми. У Стім є можливість прикручувати фанатські локалізації ігор до куплених ліцензійних ігор, хай навіть банальним копіюванням сторонніх файлів у теку гри, які можуть бути знищені при оновленні гри чи перевірці цілісності файлів.
Без цього я навіть ні секунди всерйоз не буду замислюватися, щоб узяти підписку на якийсь стрімінговий сервіс з фільмами/серіалами. Ну а взагалі поки в країні війна, то краще заплатити свої гроші десь у межах України чи купити щось дуже потрібне для виживання у важкі часи, задонатити на ЗСУ, аніж платити за підписку американській компанії Нетфлікс і американському голівудському конвеєру фільмів та серіалів, враховуючи, наскільки охоче США при Трампі чи взагалі увесь Захід нам допомагає під час того, як Україна захищає цивілізацію від варварів. При цьому фільми у BD-Remux чи BD-Rip будуть ще й кращими за якістю відео, ніж стрімінговий потік Netflix.

Для цього довбаного Нетфліксу присутня спеціальна кнопка як на пульті мого попереднього телевізора Соні 2021 року, так і на нинішньому Самсунг 2024 року. І якщо в Соні 2021 просто було дофіга кнопок на пульті, то цей нещасний пультик для Самсунгу страшенно мінімалістичний, через що я страждаю. Але на цьому пульті Самсунгу знайшлося місце аж для чотирьох абсолютно непотрібних мені кнопок запуску Netflix, SweetTv, Disney+ та Prime Video, натомість не знайшлося місця для реально потрібної кнопки Youtube, заради якого я реально готовий платити підписку навіть по підвищеній ціні, але не в період виплату кредиту за RX 7900 XTX. На Sony принаймні кнопка Youtube є, але власне це й не дивно, бо це Google TV :D .
Так от ці абсолютно зайві для мене кнопки на пульті Самсунгу ще й спрацьовують час від часу у мене самовільно і переривають перегляд мого контенту запуском на весь екран інтерфейсу непотрібного застосунку Netflix, SweetTv чи Prime Video. :mad: А все тому, що Самсунг зробили пульт зовсім симетричним навпомацки по висоті і тому я часто плутаю ці кнопки з потрібними мені кнопками, які мали б бути на цих місцях, якби пульт перевернути на 180 градусів. Оця симетричність пульта по висоті, коли суворо посередині рельєфні виступаючі дві кнопки, а інші всі кнопки дуже сильно втиснуті й непомітні - страшенно невдале дизайнерське рішення від Самсунгу.
Фотка пульту ТВ Samsung 2024 року
Зображення
_Andrik_
Member

Повідомлення

Kassatka: 29.08.2026 17:59 Мене Netflix завжди цікавив рівно стільки ж, як і GTA.
спойлер
тобто практично на нулі
Хай вони для початку подбають, щоб якщо для їхнього фільму десь у світі доступна українська звукова доріжка, то вона завжди була доступна й при перегляді фільму через Netflix. А якщо вони звісно не можуть додавати всі звукові доріжки з точки зору заморочок з авторськими правами чи просто в силу того, що на це потрібно витрачати багато зусиль, то зробіть, щоб при перегляді онлайн можна було прикрутити сторонню звукову доріжку, скачану десь на просторах інтернету. Як це реалізувати - це їхні проблеми. У Стім є можливість прикручувати фанатські локалізації ігор до куплених ліцензійних ігор, хай навіть банальним копіюванням сторонніх файлів у теку гри, які можуть бути знищені при оновленні гри чи перевірці цілісності файлів.
Без цього я навіть ні секунди всерйоз не буду замислюватися, щоб узяти підписку на якийсь стрімінговий сервіс з фільмами/серіалами. Ну а взагалі поки в країні війна, то краще заплатити свої гроші десь у межах України чи купити щось дуже потрібне для виживання у важкі часи, задонатити на ЗСУ, аніж платити за підписку американській компанії Нетфлікс і американському голівудському конвеєру фільмів та серіалів, враховуючи, наскільки охоче США при Трампі чи взагалі увесь Захід нам допомагає під час того, як Україна захищає цивілізацію від варварів. При цьому фільми у BD-Remux чи BD-Rip будуть ще й кращими за якістю відео, ніж стрімінговий потік Netflix.

Для цього довбаного Нетфліксу присутня спеціальна кнопка як на пульті мого попереднього телевізора Соні 2021 року, так і на нинішньому Самсунг 2024 року. І якщо в Соні 2021 просто було дофіга кнопок на пульті, то цей нещасний пультик для Самсунгу страшенно мінімалістичний, через що я страждаю. Але на цьому пульті Самсунгу знайшлося місце аж для чотирьох абсолютно непотрібних мені кнопок запуску Netflix, SweetTv, Disney+ та Prime Video, натомість не знайшлося місця для реально потрібної кнопки Youtube, заради якого я реально готовий платити підписку навіть по підвищеній ціні, але не в період виплату кредиту за RX 7900 XTX. На Sony принаймні кнопка Youtube є, але власне це й не дивно, бо це Google TV :D .
Так от ці абсолютно зайві для мене кнопки на пульті Самсунгу ще й спрацьовують час від часу у мене самовільно і переривають перегляд мого контенту запуском на весь екран інтерфейсу непотрібного застосунку Netflix, SweetTv чи Prime Video. :mad: А все тому, що Самсунг зробили пульт зовсім симетричним навпомацки по висоті і тому я часто плутаю ці кнопки з потрібними мені кнопками, які мали б бути на цих місцях, якби пульт перевернути на 180 градусів. Оця симетричність пульта по висоті, коли суворо посередині рельєфні виступаючі дві кнопки, а інші всі кнопки дуже сильно втиснуті й непомітні - страшенно невдале дизайнерське рішення від Самсунгу.
Фотка пульту ТВ Samsung 2024 року
Зображення
Усі вже все про тебе зрозуміли, видихай. Всім по :mad: :facepalm:
StTechnik
Member

Повідомлення

Kassatka
Сны при температуре 40+. Впрочем как всегда. Смешалось тупо все - нетфликс, какие то пульты, страдания от кнопок, левые озвучки, фотка пульта. :D
Но самое главное - всем это все прям очень интересно (нет).
Nemo4k
Member

Повідомлення

дякую що в гру не внесли мультяшну графіку а то задовбало це всюди впихують мульт графіку це дуже сильно задовбало там де має бути страшно і лячно в іграх.
Kassatka
Member

Повідомлення

StTechnik: 29.08.2026 21:51какие то пульты, страдания от кнопок
пульт з великою кількістю кнопок може бути однією з причин вибору певного телевізора
Між іншим, наявність довжелезного пульта з величезною кількістю кнопок у Sony 2021 року у порівнянні з доволі мінімалістичними пультами телевізорів Sony 2022 року та телевізорів Samsung стало хай доволі другорядною, але однією з причин, чому я у вересні купив саме 4K Sony 2021 року, а не дозбирував ще трохи грошей на Samsung 8K або ж Sony 2022 4K.
Ektalion
Member

Повідомлення

Вибирати телевізор по пульту - це звісно потужна стратегія.
StTechnik
Member

Повідомлення

Kassatka
Купи уже себе универсальный пульт на 100500 кнопок длиной в метр и не высасывай проблемы из пальца.
Alkodvrz
Junior

Повідомлення

Kassatka
Ви пишете цікаво. Але ці, водограї не скінченого тексту. Це ваш мінус.

Я чимось подібним маявся, колись. Ні до чого гарного, чи сприйняття думки. Це ні як, не впливає!
Kassatka
Member

Повідомлення

Ektalion: 29.08.2026 23:25Вибирати телевізор по пульту - це звісно потужна стратегія.
Ну просто дуже бісять ці сучасні попсові тенденції, де зменшують і обмежують корисний функціонал, хай навіть і залишається обхідний маневр цей функціонал повернути. Це може стосуватися як будь-яких пристроїв, так і різних версій якось софтини наприклад.
Часто на догоду якимось довбанутим тендеціям у моді, що задають тренд більшості дизайнерських рішень. От типу ноутбук має бути максимально тонким і легким, а як наслідок погане охолодження, шум, малий об'єм акумулятора у малопотужних енергоефективних моделей, відсутність додаткового слота під диск, а як максимум навіть неспроможність розмістити нормальні USB-A та HDMI роз'єми через неймовірну тонкість. І якби скажімо існували в асортименті альтернативи, так ні, всі женуться за цією тонкістю та легкістю. Телевізор, смартфон теж має бути занадто тонким. Корпус ПК компактним, а не з достатньою кількістю відсіків під 3,5" вінчестери. Клавіатури кастрованими по ширині. Іконки в софті пласкими і мінімалістичними :puke: , а не такими яскравими і гарними і різноманітними в читабельності, як за часів Windows Vista/Se7en. Рядок меню якогось біса потрібно з усіх браузерів та офісного софту прибирати, бо це типу не модно, самі меню скорочувати чи приховувати, якщо ще не видалили. Слава Абсолюттю, у найбільш професійному софті рядок меню все ж нікуди не дівається.
Я от досі використовую Microsoft Office 2003 і трішки Ms Office 2007. Бо мені дуже не до вподоби дизайнерські рішення з переробки інтерфейсу, починаючи з Office 2007. Благо там функціоналу вистачає й досі, якщо пакет сумісності з новими форматами файлів встановити, й воно працює навіть на Windows 11, хай і дуже приємна фіча анімованого помічника здохла :weep: . А от найкращу за зручністю Windows XP я звісно використовувати не можу на новому компі. Бо не підтримується нове залізо, новий софт, нові технології, небезпечно виходити в Інтернет, не підтримується роздільна здатність 4K, не кажучи вже про 8K. Windows 11 в принципі більшою мірою пофікшена після оновлень відносно втрачених можливостей Windows 10, а що не пофікшено, те сторонніми утилітами фікситься. Тому я відносно безболісно на неї перейшов з десятки у квітні цього року, як довелося перевстановлювати ОС. (Ну от хіба що панель задач вкрала у мене зайвих 8 пікселів по висоті, а при 200% масштабуванні так усі 16 пікселів. Але на 65" 8К екрані місця загалом і так вистачає. Ну і смужка прогресу на панелі задач для відкритих застосунків відображається дуже вузесенька під іконкою цього застосунку, а не як у десятці на всю ширину підпису запущеної програми на панелі задач. Який ідіот придумав ще у Windows 7 зробити групування іконок однакових застосунків в єдину кнопку без підпису зробити по замовчуванню :facepalm: , а у Windows 11 взагалі спочатку повністю прибрали можливість назад розгрупувати ці іконки, а потім у оновленнях повернули цю можливість, але криво. А інший чи цей самий ідіот придумав відрізняти запущену програму від незапущеної прикріпленої іконки малесенькою крапочкою знизу :facepalm: І головне, що більшість хом'ячків так і користується оцим групуванням на панелі задач без підписів, коли більшість простору панелі задач просто залишається вільною. Я ще розумію, якби вони заповнили панель задач прикріпленими іконками на більшу частину її довжини, а там від сили зазвичай кілька іконок.
Дуже зручну "Панель керування" сховали по замовчуванню і з кожним роком все більше вбивають та прибирають з неї колишній функціонал. А у новітніх Параметрах, які вони так і не доведуть до ума, твориться безлад і важко щось віднайти.)
Voozy
Member

Повідомлення

Гои скушали кипящие отражения, прыжки в воду с мобильной игры и машины, как в Watch Dogs :lol:
...и царские 30 фпс в 2026
Kassatka
Member

Повідомлення

Voozy: 30.08.2026 04:54...и царские 30 фпс в 2026
Щоб помилуватися великими жіночими дупами не обов'язково мати понад 30 фпс. :dontknow:
Відповісти