Огляд ігрової механічної бездротової клавіатури ASUS ROG Strix Morph 96 Wireless

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Дядя Діма
Member

Повідомлення

Ніколи такого не було, і ось знову. Asus, що з тобою?

Ви додали 2 кнопки, але зробили гірше і дорожче. Так, так. Я про ROG Strix Scope II 96 Wireless, де навіть клавіші з PBT, а не з дешевого ABS, який через півроку вже неминуче почне сіріти, «глянцюватися» і збирати сліди від пальців.

І за це 160 доларів?

Гаразд, і я зараз не буду говорити про магнітки, вважатимемо, що покупцеві потрібна саме механіка. І не буду чіплятися до ручки Knob, яка — явний провал, на Reddit і в оглядах це вже давно розібрали.

Навіщо ви зробили цифровий блок і блок стрілок розташованими зовсім впритул до основної розкладки? Ви самі там пробували набирати текст на такій клавіатурі? Навіть не грати — просто набирати. Ви без кінця будете промахуватися по клавішах.

Маркетинг, альо! Що ви можете запропонувати в цьому виробі кращого, ніж у «бюджетних» моделей FL·ESPORTS FL980 та Aula F99 PRO, які вдвічи дешевші??:lamer:
fuelen
Member

Повідомлення

Якийсь рекламний щиток, а не клавіатура.
До того ж клавіатура в огляді не має української розкладки, відповідно на практиці буде по-іншому виглядати
StTechnik
Member

Повідомлення

Дядя Діма
де навіть клавіші з PBT, а не з дешевого ABS,
Ты наверно не в курсе, но наборы кейкапов из ABS стоят раза так в два дороже чем из PBT. :D
Имеется ввиду конечно нормальный правильный ABS.
Відповісти