Новини
Останні статті і огляди
Grand Theft Auto VI стане найдовшою грою в серії. Проходження займе понад 80 годин
-
FastBullet
Member
Пропоную обговорити Grand Theft Auto VI стане найдовшою грою в серії. Проходження займе понад 80 годин
РС поки що нецільове для рокстарс(
РС поки що нецільове для рокстарс(
-
Kassatka
Member
Ну тоді виходить, що єдину по-справжньому серйозну платформу для ігор не будуть засмічувати попсою в тематиці радіо Шансон. Принаймні хоча б деякий час.FastBullet: ↑ 28.08.2026 13:10РС поки що нецільове для рокстарс(
-
yariksom
Member
Так і було останнім часом, нехай сонібої поки насолоджуються своїми до30кадрами.FastBullet: ↑ 28.08.2026 13:10РС поки що нецільове для рокстарс(
-
proos
Member
Это хорошо, чем больше тем лучше. В Рдр2 600 часов мало было.
Главное чтобы интересно было и активностей разных побольше.
-
FastBullet
Member
Може доведеться почекати patch 2.0 як це було з CP2077 and STALKER 2proos: ↑ 28.08.2026 13:19 Это хорошо, чем больше тем лучше. В Рдр2 600 часов мало было.
Відправлено через 32 секунди:
Будемо чекати на patch 2.0?yariksom: ↑ 28.08.2026 13:15Так і було останнім часом, нехай сонібої поки насолоджуються своїми до30кадрами.FastBullet: ↑ 28.08.2026 13:10РС поки що нецільове для рокстарс(![]()
-
Mozdev
Member
Так 80 годин якось дууже мало.
в Рдр2, то це буде добре.
А ось стількі скількі кількиВ Рдр2 600 часов мало было.
-
KimRomik
Member
мене єдине цікавило чи буде в жта 6 спілкування з нпс як в чатжпт? 
-
Devijack
Member
З чого ти взяв? Спочатку бетатест на консолях щоб потім ПК юзери насолоджувались грою без багів.FastBullet: ↑ 28.08.2026 13:10РС поки що нецільове для рокстарс(
-
QFlash
Member
О так. Піратом буду.
-
Sanьka
Member
Собаки!!!!
В ВайсСіті одна лиш місія з вертольотиком займала 80 годин часу

В ВайсСіті одна лиш місія з вертольотиком займала 80 годин часу
-
Kassatka
Member
Я теж. Але GTA це не стосується.QFlash: ↑ 28.08.2026 13:36 О так. Піратом буду.
- спойлер
- Бо таке не варто ні піратку поставити, ні стрім подивитися.
-
warp37
Member
Ну это хорошо, когда цена за час адекватная.
-
MqM
Member
Навіщо ви коментуєте жанри ігор, які на дух не переносите?Kassatka: ↑ 28.08.2026 13:42Я теж. Але GTA це не стосується.QFlash: ↑ 28.08.2026 13:36 О так. Піратом буду.
- спойлер
- Бо таке не варто ні піратку поставити, ні стрім подивитися.
-
NST1983
Member
Нє ну фігура у головної героїні звичайно просто топ... Такого в АААА іграх давно не бачив!
І дуже добре що до них не добралась ЛГБТ-шна гидота.
-
Kassatka
Member
Тому що про них з кожної праски несеться. При цьому жанри, які я люблю, досить рідко обговорюють за межами тих місць, де спеціально збираються саме фанати таких жанрів.MqM: ↑ 28.08.2026 14:26 Навіщо ви коментуєте жанри ігор, які на дух не переносите?
-
yariksom
Member
FemBoyFutaHouse маєш на увазі?Kassatka: ↑ 28.08.2026 14:59Тому що про них з кожної праски несеться. При цьому жанри, які я люблю, досить рідко обговорюють за межами тих місць, де спеціально збираються саме фанати таких жанрів.
-
Kassatka
Member
От на цьому сайті часто викладають новини чи створюють теми в конференціях по іграм жанру класичних RTS схожих за напрямом на C&C, WarCraft, Starcraft, Warhammer 40000: Dawn of War 1? А там хай і повна криза й занепад жанру, але все одно постійно щось відбувається. Виходять ремастери, ремейки, сиквели, купа індюшатини, нові DLC. Зрідка навіть якийсь великий проєкт може відбутися зовсім нової гри.
Зате про WASD-ігри за одного персонажа новин і обговорень купа.
-
yariksom
Member
Kassatka
Специфіка сайта тут всітягнуться за крутезним залізом і видовищним видовищем і ФПСами, RTS всього цього не потребує.
Специфіка сайта тут всітягнуться за крутезним залізом і видовищним видовищем і ФПСами, RTS всього цього не потребує.
-
Kullerok
Member
Sanьka: ↑ 28.08.2026 13:40 Собаки!!!!
В ВайсСіті одна лиш місія з вертольотиком займала 80 годин часу![]()
![]()
-
NST1983
Member
Дякую за наводку, корешу пораджуyariksom: ↑ 28.08.2026 15:09FemBoyFutaHouse маєш на увазі?Kassatka: ↑ 28.08.2026 14:59Тому що про них з кожної праски несеться. При цьому жанри, які я люблю, досить рідко обговорюють за межами тих місць, де спеціально збираються саме фанати таких жанрів.![]()