Вибір ігрової приставки/консолі

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Васильович
Member

Повідомлення

Royter: 13.05.2025 07:30А какие плюса и минуса?
Плюси:
- ціна
- компактність
- Game Pass турецький
- нові ігри ще довго будуть виходити і на цю платформу

Мінуси:
- 30 FPS в більшості ігор
- якість графіки низька відносно конкурентів
- відсутність дисководу
Royter
Member

Повідомлення

Васильович: 13.05.2025 07:38
Royter: 13.05.2025 07:30А какие плюса и минуса?
Мінуси:
- відсутність дисководу
Вот и пугают минуса но есть то что нет на пк например UFC.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Васильович: 13.05.2025 07:38Мінуси:
- відсутність дисководу
Додам ще до мінусів наявність всього 512 гб, з яких доступно для встановлення ігор десь 350.
Васильович
Member

Повідомлення

Gold_Star: 13.05.2025 08:58Додам ще до мінусів наявність всього 512 гб, з яких доступно для встановлення ігор десь 350.
Вже ж існує 1 Тб версія.
Але тоді з переваг пропадає ціна, ага)
Royter
Member

Повідомлення

вот что лучше xbox siries x или ps5 slim?
moto
Member

Повідомлення

Всем доброго.Суть вопроса , есть на руках приставка sega mega drive flashback, по мимо встроенных игр , так же есть слот под картриджи. Сегодня я купил картридж, но он не работает, пункт который отвечает за картридж, не активен, просто хочу понять не работает в принципе картридж, или это не совместить какая ?
Фото
спойлер
Зображення Зображення Зображення
DEVES
Member

Повідомлення

Royter: 13.05.2025 07:22 Назрел вопрос стоит брать xbox series s прямо сейчас?
Отличная консоль, от количества fps сюжет в играх не зависит.
Поэтому, если нет хватает на SX можно смело брать SS. Ну а память можно расширить даже обычным внешним HDD, просто не будет quick resume
FarCry
Member

Повідомлення

moto
Так а зачем вы купили картридж от Sega Master System? Он с новоделом не будет и в помине работать.
Только оригинальная Mega Drive 1 могла с конвертором сверху запускать восьмибитные игры с SMS.

Вам нужны обычные картриджы Mega Drive / Genesis.
moto
Member

Повідомлення

FarCry: 02.06.2025 16:00 moto
Так а зачем вы купили картридж от Sega Master System? Он с новоделом не будет и в помине работать.
Только оригинальная Mega Drive 1 могла с конвертором сверху запускать восьмибитные игры с SMS.

Вам нужны обычные картриджы Mega Drive / Genesis.
Спасибо за ответ. А я откуда знаю ), я не эксперт , увидел слово сега и купил в надежде что оно будет работать, а тут сюрприз.
yan1x
Member

Повідомлення

Господа нужен совет по выбору прокладок для PS4. Купил я ее в 2018 или 17-ом, поиграл пару месяцев, потом стояла пару лет, включил, громко работала, разобрал очистил радиатор от пыли и опять поиграл немного и стояла дальше. Сегодня включил, опять воет в рдр1 , хочу обслужить комплексно, заменить термопасту, заменить батарейку, заменить термопрокладки. В общем, кто делал, какие тп брать? Ревизия cuh 7216b b01y
Tim
Member

Повідомлення

Доброго времени суток,есть тв Samsung UE58TU7100,есть ли смысл к нему брать PS 5\PS5 PRO? Герц тут лишь 60,матрица VA (сейчас эра OLED вроде как),нету variable frame rate... и т.д. Выбираю сейчас между PS 5 и PS5 PRO,есть мнение,что PS5 PRO раскроет только топовый ТВ. В основном думал приставку брать для GTA 6,ну и может для каких-то игр вдвоем за одним экраном,для других топовых игр есть игровой ПК.
Jura
Member

Повідомлення

Tim
Враховуючи що є хороший пк я б радив просту пс5. Глянь в неті порівняння якості графіки останніх ААА ігр пс5 між пс5про. Там під лупою на стоп кадрах не одразу помітно різницю, зачасту більш якісні відображення рейтрейсінгу :) в пс5про просто трохи стабільніший фпс, саме стабільніший а не кардинально більший ніж на пс5. В пс5про продуктивніша відеокарта але процессор той самий і саме по цій причині не має сильного ривка по фпс між пс5 та пс5про!
Але якщо фінансово для тебе різниця не проблема, то можеш взяти 5про, хто зна може якраз на майбутніх ААА хітах її потенціал буде більш очевидний.
vij2005
Junior

Повідомлення

Хтось грає на прошитій пс5? Особливо цікавить, якщо в Baldur's Gate 3
walkman3000
Member

Повідомлення

Tim: 28.08.2026 03:21 В основном думал приставку брать для GTA 6,ну и может для каких-то игр вдвоем за одним экраном
цена на консоль x2 еще и на закате поколения, возьми на прокат ради гта6 и жди пс6, а лучше поменяй себе монитор/тв
Відповісти