Мені здаєтьться, що це не та гра де є час милуватися деталями, хоча я грав тільки в першу частину дуже давно тому можу сильно помилятися.
Новини
Останні статті і огляди
Gears of War: E‑Day підтримуватиме RTX Mega Geometry та інші технології NVIDIA
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Gears of War: E‑Day підтримуватиме RTX Mega Geometry та інші технології NVIDIA
Мені здаєтьться, що це не та гра де є час милуватися деталями, хоча я грав тільки в першу частину дуже давно тому можу сильно помилятися.
-
Kullerok
Member
Ну все равно выглядит очень неплохо.yariksom: ↑ 27.08.2026 09:59 Предлагаю обсудить Gears of War: E‑Day підтримуватиме RTX Mega Geometry та інші технології NVIDIA
Мені здаєтьться, що це не та гра де є час милуватися деталями, хоча я грав тільки в першу частину дуже давно тому можу сильно помилятися.![]()
-
proos
Member
Там это, фейбл показали и это просто отвал башки
-
S0N1C
Member
- спойлер

Відправлено через 17 хвилин 2 секунди:
та і текстури якось не дуже виглядають на "ультра"
-
Геральт
Active Member
Проєкт створюється на рушії Unreal Engine 5.8
Вже можна починати нити про оптимізацію.
Вже можна починати нити про оптимізацію.
-
Enjthesilence
Member
не у коалішн, ці вміютьГеральт: ↑ 27.08.2026 11:01 Проєкт створюється на рушії Unreal Engine 5.8
Вже можна починати нити про оптимізацію.![]()
-
Zealoth
Member
Это что, у них будут денамические тени от фонариков!?
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Эта серия один из столпов продающих консоль (в хорошие времена), весь смысл ее существования показать все на что способна консоль и выжать из нее максимум.yariksom: ↑ 27.08.2026 09:59 Предлагаю обсудить Gears of War: E‑Day підтримуватиме RTX Mega Geometry та інші технології NVIDIA
Мені здаєтьться, що це не та гра де є час милуватися деталями, хоча я грав тільки в першу частину дуже давно тому можу сильно помилятися.![]()
-
Nehrk
Member
3д8к в глаз попалZealoth: ↑ 27.08.2026 14:20 Это что, у них будут денамические тени от фонариков!?
-
MqM
Member
Я скажу по беті, що хоча страшних просадок не було, але намагання дійсно оптимізувати не помітив. Гра банально не хоче працювати там де могла би! А локації взагалі невеликі, деталізація не вражає, але вимоги суттєві до пк. Зробив висновок, що творці банально всю роботу переклали на сучасні технології та сучасні пк.Enjthesilence: ↑ 27.08.2026 11:42не у коалішн, ці вміютьГеральт: ↑ 27.08.2026 11:01 Проєкт створюється на рушії Unreal Engine 5.8
Вже можна починати нити про оптимізацію.![]()