Ubisoft анонсувала покрокову тактичну гру Rainbow Six Tactics

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Ubisoft анонсувала покрокову тактичну гру Rainbow Six Tactics

Такого приниження легендарної серії ігор ще пошукати.....
Kypatop01
Member

Повідомлення

alex_sul
Ну, если воспринимать её как отдельную игру то мало ли, может выйдет нормальный продукт как аналог хкому
millionerv
Member

Повідомлення

Отличная новость, мало игр выходит в таком жанре как Xcom
Georgin
Member

Повідомлення

Непогана ідея якщо реалізація не підкачає. Але реалізують юбіки :(
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Kypatop01
millionerv
Georgin
Хлопаки, а ви цікаві! Плюсуєте зневагу до ширкарного шутера та вірите Юбікам, що далі? :puzzle:
Востаннє редагувалось 27.08.2026 09:57 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Active Member

Повідомлення

alex_sul
Хтось забирає шикарний шутер? Сьогодні он STAR WARS Zero Company релізиться. Від цього Jedi якось постраждає чи що?
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Геральт: 27.08.2026 09:36 alex_sul
Хтось забирає шикарний шутер? Сьогодні он STAR WARS Zero Company релізиться. Від цього Jedi якось постраждає чи що?
1) Хтось забирає? Кого забирає? У кого?
2) До чого тут STAR WARS Zero Company?
3) До чого тут Jedi?

Яке відношення мають ці проєкти та відповідні дії з ними до топіка?
Геральт
Active Member

Повідомлення

alex_sul
До того, що різні жанри можуть співіснувати в межах того самого всесвіту.
Яка зневага? Кого? До чого?
Georgin
Member

Повідомлення

alex_sul: 27.08.2026 09:33 Kypatop01
millionerv
Georgin
Хлопаки, а ви цікаві! Плюсуєте зневагу до ширкарного шутера та вірите Юбікам, що далі? Будете спонукати таких же як Юбіки паскудити ігри перетворюючи іх на дойні корови? :D
Сказав той, хто вчора аплодував новині про ремейк серії Heroes of Might & Magic тими ж юбіками :)
Тоді Вас оце "Будете спонукати таких же як Юбіки паскудити ігри перетворюючи іх на дойні корови" якось зовсім не хвилювало, навіть не зважаючи на те, що юбіки вже намагались і не осилили навіть простий ремастер цієї серії.
Так що треба щє подивитись, хто з нас "цікавий" :)
Kypatop01
Member

Повідомлення

alex_sul
Я в шутер этот не играл, поэтому не знаю что я там и кому плюсую или минусую.
Если выйдет игра фигня - играть в нее не буду.
На названия игры пофиг.
yariksom
Member

Повідомлення

alex_sul: 27.08.2026 09:44
Геральт: 27.08.2026 09:36 alex_sul
3) До чого тут Jedi?

Тобі трохи треба якісь ліки попити щоб порушені когнітивні зв'язки відновилися.
Мова йде про те, що це ігри різних жанрів, дана гра "за мотивами шутера Tom Clancy’s Rainbow Six Siege" але не є ним тому казати що хтось щось спаскудив чи переіначив шутер немає підстав. сетінг один - ігри різні.
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Georgin: 27.08.2026 10:00 Сказав той, хто вчора аплодував новині про ремейк серії Heroes of Might & Magic тими ж юбіками :)
Тоді Вас оце "Будете спонукати таких же як Юбіки паскудити ігри перетворюючи іх на дойні корови" якось зовсім не хвилювало, навіть не зважаючи на те, що юбіки вже намагались і не осилили навіть простий ремастер цієї серії.
Так що треба щє подивитись, хто з нас "цікавий" :)
Юбікам не вірив і не вірю. Вони роками доїли гравців.
Але анонсу ремейку аплодував. Бо занадто люблю свою першу гру. Ви ж пробували ремастер. Ремастер і ремейк - повністю різні підходи і бюджети. Не тре плутати біле і чорне.
yariksom: 27.08.2026 10:09
спойлер
alex_sul: 27.08.2026 09:44
3) До чого тут Jedi?

Тобі трохи треба якісь ліки попити щоб порушені когнітивні зв'язки відновилися.
Мова йде про те, що це ігри різних жанрів, дана гра "за мотивами шутера Tom Clancy’s Rainbow Six Siege" але не є ним тому казати що хтось щось спаскудив чи переіначив шутер немає підстав. сетінг один - ігри різні.
ДЯкую вам за образу, запам'ятаю.
Я тверезо дивлюсь на ситуацію. 20р тому стало відомо що світом править бабло. Лукас зробив колосальну роботу і дав іншим творцям право доповнювати його всесвіт.
Star wars - це колосс! Його всесвіт та легіони фанатів все витримають, як над ними не знущайся. Тому цей всесвіт як приклад він не годится зовсім.

Rainbow Six Tactics - це гра для дойки юзерів. В цілому як і ремастер вже згадуваний, так.
Чому мені страшно за RS? Бо юбік точно накосячить. Ну і шматки компанії вже куплені Tencent.
Матеріали:
- https://www.overclockers.ua/ua/news/ubi ... ix-rights/
Georgin
Member

Повідомлення

yariksom
Людина просто хотіла нафармити "плюсів" але вже другий день пролітає, не розуміючи нюансів :)

alex_sul не знає, що таке spin-off.

Спробую пояснити:
1. Щодо вчорашньої теми про ремейк Героїв - HoMM3 це вже існуюча гра, абсолютно культова класика, топ пантеону у жанрі TBS. Раніше Ubisoft вже хотіли "зрубати бабла" і спробували зробити простий ремастер
(тобто просто підтягнути візуальну частину) - в результаті вони надзвичайно потужно обгидилися, навичок їхньої команди на це не вистачило. А тепер вони, у щє гіршому фінансовому стані ніж тоді, хочуть зробити вже повноцінний ремейк цієї ж гри (тобто не просто підтягнути візуалку, а щє й влізти у механіки). А Ви написали що "люто плюсуєте" цій ідеї, де нездари (які не змогли зробити навіть простий рескін) будуть пересаджувати гру на повністю новий рушій і переробляти її механіки. Ну як Вас можна було сприймати серйозно? Тому Ви і отримали "мінусів", бо справляли враження людини яка не грала і не в курсі теми.

2. Щодо теми про Rainbow Six Tactics - серія ігор Rainbow Six це "типу тактичний" FPS. Ubisoft не збирається робити ремейк існуючої частини серії і не оголошує, що тепер серія переходить з жанру FPS у жанр TBS.
Вона просто хоче зробити окрему гру "по мотивах" у іншому жанрі для іншої цільової аудиторії. Розумієте? Цієї гри не існує, у неї немає шанувальників, не вийде заруїнити добру славу якої немає. А Ви написали повну протилежність своїм вчорашнім словам і сьогодні у Вас юбіки "паскудять ігри перетворюючи іх на дойні корови"... Як можна так швидко "перевзуватись"? Тому з Вам і сьогодні знову не погодились, бо Ви знову справляєте враження "фармера плюсів", а не реального геймера.

P.S. Які щє в біса "Ремастер і ремейк - повністю різні підходи і бюджети. Не тре плутати біле і чорне."? Це та ж сама компанія, те ж саме керівництво, ті ж самі підходи, та ж сам команда бездарів - тільки тепер їхні фінансові можливості в рази меньше ніж були кілька років тому. Як Вам вдається одночасно писати про "Ubisoft доять своїх гравців" і в той же час вірити, що конкретно у випадку HoMM3 (де вже був негативний прецедент) все буде інакше?
yariksom
Member

Повідомлення

Georgin: 27.08.2026 11:49yariksom
Людина просто хотіла нафармити "плюсів" але вже другий день пролітає, не розуміючи нюансів
Зате шпалить всіх безжально :lol:
Не боїться, що колектив може плюнути у відповідь. :-P
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Georgin: 27.08.2026 11:49 yariksom
Людина просто хотіла нафармити "плюсів" але вже другий день пролітає, не розуміючи нюансів :)
Людина яка хоче плюсів не пише контроверсійні коментарі. Я пишу. І відхоплюю за це.
Georgin: 27.08.2026 11:49
alex_sul не знає, що таке spin-off.
спойлер
Спробую пояснити:
1. Щодо вчорашньої теми про ремейк Героїв - HoMM3 це вже існуюча гра, абсолютно культова класика, топ пантеону у жанрі TBS. Раніше Ubisoft вже хотіли "зрубати бабла" і спробували зробити простий ремастер
(тобто просто підтягнути візуальну частину) - в результаті вони надзвичайно потужно обгидилися, навичок їхньої команди на це не вистачило. А тепер вони, у щє гіршому фінансовому стані ніж тоді, хочуть зробити вже повноцінний ремейк цієї ж гри (тобто не просто підтягнути візуалку, а щє й влізти у механіки). А Ви написали що "люто плюсуєте" цій ідеї, де нездари (які не змогли зробити навіть простий рескін) будуть пересаджувати гру на повністю новий рушій і переробляти її механіки. Ну як Вас можна було сприймати серйозно? Тому Ви і отримали "мінусів", бо справляли враження людини яка не грала і не в курсі теми.

2. Щодо теми про Rainbow Six Tactics - серія ігор Rainbow Six це "типу тактичний" FPS. Ubisoft не збирається робити ремейк існуючої частини серії і не оголошує, що тепер серія переходить з жанру FPS у жанр TBS.
Вона просто хоче зробити окрему гру "по мотивах" у іншому жанрі для іншої цільової аудиторії. Розумієте? Цієї гри не існує, у неї немає шанувальників, не вийде заруїнити добру славу якої немає. А Ви написали повну протилежність своїм вчорашнім словам і сьогодні у Вас юбіки "паскудять ігри перетворюючи іх на дойні корови"... Як можна так швидко "перевзуватись"? Тому з Вам і сьогодні знову не погодились, бо Ви знову справляєте враження "фармера плюсів", а не реального геймера.

P.S. Які щє в біса "Ремастер і ремейк - повністю різні підходи і бюджети. Не тре плутати біле і чорне."? Це та ж сама компанія, те ж саме керівництво, ті ж самі підходи, та ж сам команда бездарів - тільки тепер їхні фінансові можливості в рази меньше ніж були кілька років тому. Як Вам вдається одночасно писати про "Ubisoft доять своїх гравців" і в той же час вірити, що конкретно у випадку HoMM3 (де вже був негативний прецедент) все буде інакше?
Виправдовуння через пояснювання...
Зрозумів, я попав на типового троля який мене байтить.

Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
yariksom
Ну Геральт я не мінусив (ви ж про це?) А вас - так, а що могло бути інакше? Ви ж неймовірно токсична людина. Шо посіяв те і пожав.
Georgin
Member

Повідомлення

alex_sul
Після фрази "Людина яка хоче плюсів не пише контроверсійні коментарі. Я пишу. І відхоплюю за це." я починаю вважати, що Ви не просто фармер - Ви "троль". Ви хоч розумієте, що таке "контраверсійність"?
Просто вдумайтесь наскільки тупо звучить Ваша фраза. Виходить, що Ви заздалегідь спеціально обмірковуєте і висловлюєте думку, яка (на Ваш погляд) буде максимально протирічити загальноприйнятій. І пишете Ви її не тому, що так думаєте, а щоб якнайефективніше спонукати юзерів до "срачу". Така поведінка називається "тролінг". І Ви пишете, що я Вас "байчу" :)

Де Ви побачили виправдання когось чи чогось?
Я роз'яснюю конкретно Вам на конкретному прикладі Ваших конкретних висловлювань, чому важко погодитись з конкретно Вашою точкою зору. Це називається "дискусія".

Згідно з Вашою ж логікою виходить, що я намагаюсь виправдати Вас, зробивши вигляд, що Ви просто чогось не знаєте, а не тупо фармите увагу до себе :)
MqM
Member

Повідомлення

alex_sul: 27.08.2026 08:49 Пропоную обговорити Ubisoft анонсувала покрокову тактичну гру Rainbow Six Tactics

Такого приниження легендарної серії ігор ще пошукати.....
А в чому власне приниження?
Відповісти