Ubisoft випустить ремейк легендарної гри Heroes of Might and Magic III

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Ubisoft випустить ремейк легендарної гри Heroes of Might and Magic III

Ох і дибіли!! Це тре було зробити на вчора!!
Бо це гра дійсно легенда!
yariksom: 26.08.2026 10:32 Це хороша новина.
Водночас сумно, що зараз епоха римейків/ремастерів а нового рівня НоММ ІІІ не знайдеш.
Так, люто плюсую!
Востаннє редагувалось 26.08.2026 10:42 користувачем alex_sul, всього редагувалось 3 разів.
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ubisoft випустить ремейк легендарної гри Heroes of Might and Magic III
Це хороша новина.
Водночас сумно, що зараз епоха римейків/ремастерів а нового, рівня НоММ ІІІ, не знайдеш.
Востаннє редагувалось 26.08.2026 10:38 користувачем yariksom, всього редагувалось 1 раз.
DDt
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ubisoft випустить ремейк легендарної гри Heroes of Might and Magic III

выглядит как внебрачный выкидыш Третьих героев и Пятых, добротно приправленный AI слопом
для кого это надо - непонятно
есть православная оригинальная версия Третьих героев с ГОГ + HD mod/HoTA

Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:
alex_sul: 26.08.2026 10:32 Пропоную обговорити Ubisoft випустить ремейк легендарної гри Heroes of Might and Magic III

Ох і дибіли!! Це тре було зробити на вчора!!
Бо це гра дійсно легенда!
Убисофт (контора тридварасов) уже выпускала HD издание Третьих героев, только они выпустили только самую первую ревизию без аддонов(Дыхание смерти и Клинок армагеддона) и с кучей багов, зато с апскейлнутыми текстурами, выглядело как кусок гуано :/
gregory_amd
Member

Повідомлення

heroes of slop and magic какой то...
Mikes
Member

Повідомлення

Сейчас же в активном бета-тесте есть Olden Era, она весьма не плоха. Зачем ремейк 3ки то делать, уж делали бы ремейк 5-той, она сильно отличается что от 3ки что от Olden Era....
penetrator
Member

Повідомлення

Лучше бы вернули оригинал в апп стор. Я айпад ради нее когда-то купил :mad:
Diesel
Junior

Повідомлення

Бабла піднімуть все ж 3ті герої легенда, навіщо в 3D було переносити, напевне, щоб ціну подорожче поставити)
Геральт
Active Member

Повідомлення

Olden Era
руснява B-)
DDt
Member

Повідомлення

Mikes: 26.08.2026 10:47 Сейчас же в активном бета-тесте есть Olden Era, она весьма не плоха. Зачем ремейк 3ки то делать, уж делали бы ремейк 5-той, она сильно отличается что от 3ки что от Olden Era....
Olden Era делают кацапы
Georgin
Member

Повідомлення

alex_sul
Жартуєте? Вам було мало першої їх спроби чи Ви просто не грали?
Вони зуміли заруїнити навіть просте HD-перевидання, а Ви сподіваєтесь на якісний ремейк?

З HD-патчем Heroes III прекрасні навіть сьогодні, кому і чого там не вистачає? 3D-модельок?
Slon_76Kg
Member

Повідомлення

Геральт: 26.08.2026 10:53
Olden Era

руснява B-)

Stalker 2 и Atomic Heart - мои две любимые игры ;)

на бусах S.T.A.L.K.E.R. - бусячат Громадян :-/
Ну а соседи Пускайют по нам ракеты с Атомик потенциалом... :-/

Все как в жизни..Як у житті.. :facepalm:
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Ох і лайно. Юбіслоп продовжує пробивати дно.
Slon_76Kg
Member

Повідомлення

Думаю одна из причин Успешности Поляков - Качественный подход в Локализации. Там тебе есть не только Украинский и Английский Языки.

Для меня Например очень Важен именно перевод нормальный. Т.к. когда заплатил за игру - хочеться отдыхать и понимать о чем речь, не напрягая зрение субтитрами и сурдопереводами. И почему-то большенство игр с Многонациональной озвучкой и Хорошей сингловой кампанией почти всегда добивается успеха в финансовом плане.
Georgin
Member

Повідомлення

Slon_76Kg
Думаю, що Ви просто намагаєтесь розпалити політичний срач. Думаю, що дуже скоро Ви отримаєте попередження за тролінг.
hohlid19
Member

Повідомлення

Slon_76Kg
"На бусах GSC бусячат"
Гражданин. Вы оверклокерсы перепутали. Тут ua, а ваше место у параши в домене ru
Sanьka
Member

Повідомлення

Якщо суть 3 перейде в ремейк то буде ок.
Трійці не вистачало саме ремейка (ремастер вже був).
З іншої сторони хочеться більше тактичних рішень і т.п. Дуже гарний варіант в плані цього це 7.5 (глобальний мод на 7ку)
Там кожна раса моє свої плюшки і ти тактично прораховуєш як краще скомпонувати різні обставини щоб удар наніс макс дамагу.
У кожного юніта є 2-5 різних навичок які теж треба враховувати. Короче дуже прикольно.

А так гоафон дійсно виглядає круто :super:
Востаннє редагувалось 26.08.2026 11:22 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
Georgin
Member

Повідомлення

Sanьka
Нє-нє-нє, правильно казати "ремастер 1/3 гри був", а потім дроп. Там же все зупинилось тільки на "Restoration of Erathia".
Earanak
Member

Повідомлення

И что, никто даже не написал про 24кб обсер Убисофта ? :laugh:

viewtopic.php?p=4177629#p4177629
Sanьka
Member

Повідомлення

Не розумію тих, хто обсирає все що було після ванільних 3х.
Я фанат 3хя як і взагалі всієї серії, але 5ті класні були. 7мі після глобального моду 7.5 теж цікаві.
ВоГ і Хота теж супер.

Щодо атмосфери.....знаєте в 2000р, коли я з Героїв 2 пересів на 3, я теж плювався, що Герої 3 вбили ту казкову атмосферу Героїв 2. А заставка в меню других взагалі шедевральна. Пройшов час і Герої 3 стали еталоном. Тому якось так.
В будь якому випадку знаю одне - я куплю і пограю :super:
Востаннє редагувалось 26.08.2026 11:32 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
Mozdev
Member

Повідомлення

Mikes: 26.08.2026 10:47 Сейчас же в активном бета-тесте есть Olden Era, она весьма не плоха. Зачем ремейк 3ки то делать, уж делали бы ремейк 5-той, она сильно отличается что от 3ки что от Olden Era....
Olden Era....москалі роблять, хоч і намагаються зробити вигляд що вони не москалі.
Гра Heroes of Might and Magic: Olden Era розробляється студією Unfrozen, яка спочатку була заснована в Росії (Санкт-Петербург), але згодом зареєструвала юридичну особу на Кіпрі для податкових та релокаційних цілей.
Востаннє редагувалось 26.08.2026 11:51 користувачем Mozdev, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти