The Witcher 3 отримає безплатний ремастер із покращеною графікою та трасуванням шляху

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Zealoth
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить The Witcher 3 отримає безплатний ремастер із покращеною графікою та трасуванням шляху

С одной стороны странно делать ремастер после некстген патча, с другой стороны единственное заметное изменение этого патча было то, что современные системы снова перестали тянуть Дикую охоту на максималках. Не сказал бы что игра тогда стала визуально лучше, а вот освещение и быстродействие заметно ухудшилось. С КП77 хотя бы было понятно куда уходит ресурс железа при выдаваемой картинке. А тут видимо решили обстоятельно подойти к даработке игры и движка к выходу нового ДЛС, которое будет рекламировать и завлекать в 4 часть. Что ж отлично, меньше модов придется накатывать при последующих прохождениях.

П.С. Это уже 3-4 переделывание древа прокачки и боевки)
proos
Member

Повідомлення

Если переделают прокачку, то будет отлично. Всё в игре хорошо, кроме прокачки, которая становится бессмысленной после 30лвл
D_ad
Member

Повідомлення

:eek:
Anywаy, чого я, нажаль, не побачив, так це можливості виставляти пресети скілів на якісь вкладки швидкого доступу - щоб швидше перемикати білди, а не тримати це все у голові (хто зрозумів, той зрозумів).

А так новина, звісно, бомбезна: ремастер + 2 попередніх DLC усім власникам навіть базової версії на шарік + саме DLC

При чому підтягують вони не лише графоній, а і елементи геймплею, такі як анімації взаємодії з оточенням, добивання...

Трохи... в замєшатєльствє, коли встиг перепройти гру для того, щоб зберегти save-файл а тут тобі кажуть: ЧУВАК, МИ ПЕРЕРОБИЛИ ТВОЮ УЛЮБЛЕНУ ГРУ! Тобто... ну що ж, перепройду ЩЕ РАЗ...)
dead_rat
Member

Повідомлення

D_ad
Заздрю людям, що можуть проходити гру кілька раз. Я один раз пройшов з зачисткою всіх ?, то тепер просто длц пройду

:beer:
l-m
Member

Повідомлення

Чесно кажучи вже після переднього "next-gen оновлення" швидкодія стала поганою, а якість мало покращилась. Мені здається навіть 5090 у 4к ледь видавала 60 фпс. Тепер буде 20?)

От щоб було круто, так це українська локалізація, але схоже що навряд дочекаємось.
mult
Member

Повідомлення

Оце чудова новина, якраз думав про повторне проходження, а тут ця новина.
Значить відкладу поки проходження до ремастера :)
Поки що можна Сталкер 2 побігати.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

А нахіба? Круто, але нахіба? Я пів року назад проходив - чудово виглядає. Єдиний нюанс для мене - одночасно замало скілів можна юзати))
waryag
Member

Повідомлення

Геніальний таймінг, щоб оновити гру під більш вибагливе залізо. Наче попереднього було недостатньо
_Andrik_
Member

Повідомлення

Власне вчора ввечері якась обнова на 14 гб залетіла до Відьмака 3 , вже йшов спати і не дивився що там
Afit
Member

Повідомлення

l-m: 26.08.2026 09:16 Чесно кажучи вже після переднього "next-gen оновлення" швидкодія стала поганою, а якість мало покращилась. Мені здається навіть 5090 у 4к ледь видавала 60 фпс. Тепер буде 20?)

От щоб було круто, так це українська локалізація, але схоже що навряд дочекаємось.
Справа в тому що гра повноцінно переїзджає на DX12 і в плані оптимізації повинно стати краще, бо повноцінна багатопотоковий рендерінг й інші нововведення в DX12 раціональніше використовують ресурси.
Ні разу не проходив повністю ні одну частину Відьмака. Розумію що гра одна з найкращіх, але не мій сетинг. Все ж хочеться підтримати поляків за старання доробки версії для ПК, тож нарешті придбаю (бо грав за часів піратської моди :D
Що цікаво, попри перехід на UE5 вони й далі розвивають двигун і виглядає в ньому все так круто, й оптимізон достойний. Можливо повністю не закинуть його а згодом повернуться
Востаннє редагувалось 26.08.2026 09:44 користувачем Afit, всього редагувалось 1 раз.
mult
Member

Повідомлення

MAKKACIN
Це чудово наприклад для тих, хто останній раз проходив гру багато років тому :)
Тим більше якщо там перероблять багато чого.
Але думаю без модів все одно буде те, мені завжди було щось не так і правив модами :)
ddO
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 26.08.2026 09:33 Круто, але нахіба?
Підігрів інтересу перед виходом доповнення та наступної частини. Безплатна обнова графіки - непогана провокація перепройти гру ще раз. Щоб люди згадали про що була гра, історію, геймплей, а не вривалися в гру, як в закинутий серіал - коли все наче знайоме, але не згадаєш що до чого. Для настільки глибокої рольової гри із своїм масштабним лором ідея хороша.
Agoris
Member

Повідомлення

Походу прийшов час перепройти возьмака)) :super:
vsx
Member

Повідомлення

Надеюсь древо навыков расширят, после урезания в некст гене. А по графике может скооперировались с халком хоганом и его новым паком текстур?
По поводу лучей и их реконструкции, скорее всего в таком режиме игру потянут только те карты что сейчас по 5к продают. С длсс естественно.
Rex
Member

Повідомлення

Цікаво, а оригінал некст-ген оригінал залишиться доступним, чи його приберуть, як це було зі Скайрімом?
FirstTDM
Member

Повідомлення

Zealoth: 26.08.2026 08:55 The Witcher 3 отримає безплатний ремастер із покращеною графікою та трасуванням шляху
Какая дивная новость! B-)

Легендарная игра и опять улучшения графики, круто, конечно, но посмотрим что получится. Как бы не совсем понятно, что можно кардинально улучшить после некстген патча.

А тут еще и обещания изменения игрового процесса... интересно...

Значит будет отличный повод еще раз перепройти... Короче говоря - ждем :super:
warp37
Member

Повідомлення

Надеюсь на подтяжку к стандартам игры на GeForce 50 и то, что будет отдельной игрой в библиотеке.
penetrator
Member

Повідомлення

Это шо теперь моя 5080 вместо 30 фпс в «некстген патче» будет выдавать 15? :laugh:
Telcontar
Member

Повідомлення

Там ще й українську локалізацію нарешті завезуть як у основну гру, так і у нове DLC.
А ще русню кинули з озвучкою для нового DLC :lol:
Востаннє редагувалось 26.08.2026 10:20 користувачем Telcontar, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

А самого головного в новині не сказали - буде українська локалізація.
Відповісти