Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд ігрової механічної бездротової клавіатури ASUS ROG Strix Morph 96 Wireless
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Огляд ігрової механічної бездротової клавіатури ASUS ROG Strix Morph 96 Wireless
Перший недолік самий важливий, подарував свою клавіатуру після тижня користування саме через подібну підсвітку.
Та й взагалі ціна зависока.
Перший недолік самий важливий, подарував свою клавіатуру після тижня користування саме через подібну підсвітку.
-
Afit
Member
-
destructX
Member
яку підсвітку?yariksom: ↑ 25.08.2026 14:20 Предлагаю обсудить Огляд ігрової механічної бездротової клавіатури ASUS ROG Strix Morph 96 Wireless
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
Подивіться в спеках борда наявність hot swap. Але там думаю немає)Afit: ↑ 25.08.2026 14:30 що вони не з'ємні. Чи таке буває? Я просто не обізнаний в цій темі
-
yariksom
Member
Яка підсвічує не самі літери а платформу під ними, таке й зазначено в статті як перший з недоліків.destructX: ↑ 25.08.2026 15:29яку підсвітку?
-
destructX
Member
а, так це зараз всі сучасні клавіатури такі) це через якість пластику кейкапівyariksom: ↑ 25.08.2026 15:32Яка підсвічує не самі літери а платформу під ними.destructX: ↑ 25.08.2026 15:29яку підсвітку?
-
yariksom
Member
Ну раз всі сучасні такі то мабуть треба таки взяти be quiet! Dark Mount Silent, вона ще й повнорозмірна, а не обрізок. По роботі напад раз в місяць та використовую.destructX: ↑ 25.08.2026 15:35а, так це зараз всі сучасні клавіатури такі) це через якість пластику кейкапів
-
Afit
Member
Я маю на увазі - чи бувають свічі чері не з'ємними?destructX: ↑ 25.08.2026 15:31яку підсвітку?yariksom: ↑ 25.08.2026 14:20 Предлагаю обсудить Огляд ігрової механічної бездротової клавіатури ASUS ROG Strix Morph 96 Wireless
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:Подивіться в спеках борда наявність hot swap. Але там думаю немає)Afit: ↑ 25.08.2026 14:30 що вони не з'ємні. Чи таке буває? Я просто не обізнаний в цій темі
-
Striker
Member
Не зміг би такою користуватись, бо не до душі механіка з великими клавішами, ще й якщо вони шумлять. Багато років користуюсь низькопрофільною мембранкою з ножничним типом конструкції, типу як на ноутбуках - максимально тиха і зручна.
Cougar Vantar AX USB Black
Cougar Vantar AX USB Black
-
destructX
Member
з'ємність світчу залежить не від нього, а від платиAfit: ↑ 25.08.2026 17:00Я маю на увазі - чи бувають свічі чері не з'ємними?destructX: ↑ 25.08.2026 15:31
яку підсвітку?
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
Подивіться в спеках борда наявність hot swap. Але там думаю немає)
якшо в клаві нема хотсвапу - світч просто припаяний
чері світч - дефолтний 3 або 5 піновий, з стандартною шириною ноги (штирьку)
-
Dragobes
Member
А може be quiet! Light Mount Silent?yariksom: ↑ 25.08.2026 16:09 Ну раз всі сучасні такі то мабуть треба таки взяти be quiet! Dark Mount Silent, вона ще й повнорозмірна, а не обрізок.
-
yariksom
Member
Ця дешевша на 4 тисячі але на вигляд теж нічо.Dragobes: ↑ 25.08.2026 19:06А може be quiet! Light Mount Silent?
-
7mindfields
Member
Дуже товстоAfit: ↑ 25.08.2026 14:30 Заявлені чері перемикачі, але в мене сумніви, через те що вони не з'ємні.
-
Melki
Member
нітdestructX: ↑ 25.08.2026 15:35зараз всі сучасні клавіатури такі
красивоеStriker: ↑ 25.08.2026 17:06Cougar Vantar AX USB Black
всем захотели угодить сразуyariksom: ↑ 25.08.2026 16:09be quiet! Dark Mount Silent
-
Afit
Member
7mindfields: ↑ 25.08.2026 19:41Дуже товстоAfit: ↑ 25.08.2026 14:30 Заявлені чері перемикачі, але в мене сумніви, через те що вони не з'ємні.
- спойлер
-
leif
Member
Afit
та мається на увазі, що треба бути ну дуже не в темі, щоб не знати, що всі світчі МХ-стандарту (якому вже скоро 44 роки) однакові в тому, що стосується контактів, незалежно від того solder пцбшка чи хотсвап. просто в першому випадку контактні ноги світча припаюються до відповідних майданчиків на пцб, а в другому -- входять в сокети з підпружиненими ламельками, які контактуючи з ногами забезпечують передачу електричних сигналів, і це обходиться без пайки.
та мається на увазі, що треба бути ну дуже не в темі, щоб не знати, що всі світчі МХ-стандарту (якому вже скоро 44 роки) однакові в тому, що стосується контактів, незалежно від того solder пцбшка чи хотсвап. просто в першому випадку контактні ноги світча припаюються до відповідних майданчиків на пцб, а в другому -- входять в сокети з підпружиненими ламельками, які контактуючи з ногами забезпечують передачу електричних сигналів, і це обходиться без пайки.
-
Afit
Member
Подібну, розгорнуту відповіть я й хотів почутиleif: ↑ 25.08.2026 21:44 Afit
-
Kassatka
Member
Ну оце нормальна клава, не кастрат.Afit: ↑ 25.08.2026 14:30 Мене механічна гіга десь за 1200грн вже восьмий рік радуєЗаявлені чері перемикачі, але в мене сумніви, через те що вони не з'ємні. Чи таке буває? Я просто не обізнаний в цій темі
А ще у клавіатурах помітний явний тренд - якщо дорожча, то зазвичай гірша.
-
bes
Member
Почему асус за такую цену продает не локализованную клавиатуру ? Я так понимаю это же не серяк