Ні, було написано я перестав піратити, а не конкретно я перестав піратити ігри. А потім відіслався на те, що новина про Стім. Але в контексті піратства це значення не має. Ти або піратиш контент, або ні. Те, що ти якусь частину із цього контенту купуєш не робить з тебе не пірата. Вінда ліцензійна? Офіс ліцензійний? А може ще й адблоком не користуєшся? Адже користуючись адблоком ти крадеш гроші у ютуберів, а також у адмінів цього форуму, яким потрібно оплачувати домен і хостинг.Sum: ↑ 24.08.2026 12:28Прямо ж написал человек - Я перестал пиратить игры.
Новости
Последние статьи и обзоры
Valve святкує ювілей: 30 років інновацій у сфері ПК-ігор
-
Kirakishou
Member
-
decepticon4891
Junior
До чого тут "інше"? Людина пише, що вона перестала піратити саме ігри, бо тема про ігри. Немає ніякого лицемірстваKirakishou: ↑ 24.08.2026 12:05 Просто коли людина розповідає, що вона перестала піратити тільки тому, що тепер купує ігри в Стімі, а все інше піратить, бо це зручно – саме справжнє лицемірство.
-
dead_rat
Member
Kirakishou
Те що ви не сидите, то не ваша заслуга, а наше недопрацювання (с) Поліція в будь якій країні
Те що ви не сидите, то не ваша заслуга, а наше недопрацювання (с) Поліція в будь якій країні
-
Keyser Soze
Member
Серьезно? ...Earanak: ↑ 24.08.2026 12:35 Последний фильм который я смотрел, если не путаю был в 2008 году.
За что так себя?
-
MqM
Member
Щось важко повірити, що останній фільм подивилися аж в 2008Earanak: ↑ 24.08.2026 12:35Я не смотрю аниме, сериалы и фильмы. Последний фильм который я смотрел, если не путаю был в 2008 году.Kirakishou: ↑ 24.08.2026 12:12Ти або пірат, або ні. Іншого не дано. І я впевнений, що ти теж пірат. Ігри купуєш, але серіали качаєш з торрентів або дивишся онлайн.
Мне плевать кто что думает по поводу пиратства. Это уже третье обсуждение пиратства в этом месяце что я читаю.
Потому и диву даюсь, у людей какие то беды с башкой. Важно им видите ли кто их как называет, пиратом или нет... Поехавшие.
Легше повірити в целібат
-
Earanak
Member
Если меня пчеликс хотел упрекнуть в пиратсве, спросил бы меня про рабочий софт с прогами по 10к баксов а не про аниме и фильмы
Keyser Soze
Keyser Soze
- OFFTOP
- Я и до того как стали популярны Rutube/Youtube/JustinTV/OWN3D/SC2TV/GoodGame - редко смотрел фильмы, интереснее играть в игры было. А как стриминговые площадки и видео-площадки стали популярны то вообще не интересно смотреть фильмы стало. Фильмы требуют вовлечения, концентрации. А мне интереснее фоновый контент, который отвлекает минимально. Сейчас заставить себя посмотреть фильм, наверное будет сложно. Я скорее всего уже через 10 минут альт-табнусь куда то, и половину того что в фильме будет происходить - пройдет мимо меня.
Я запомнил потому что это был Бетмен про детонатор. Да, давно было. Может какой то из фильмов еще посмотрел, но это не точно.
Последний раз редактировалось Earanak 24.08.2026 12:54, всего редактировалось 4 раза.
-
MqM
Member
Ну видно така модель зменшення ризиків працювати по перед замовленнях. Усе таки купувати фільми в нас не модно.Scoffer: ↑ 24.08.2026 12:32Не так те що два диска в наявності.MqM: ↑ 24.08.2026 12:29Що не так?
А в джемі аж 64. Та в супермаркеті сортів ковбаси більше.
Чи це незначні подробиці?
До того ж в останньому прямо пишуть що регіональний код поляндія. Тобто ніякій ліцензії не відповідає.
-
Frost-Nick
Member
А потім закінчується ліценцзія і Соні 1 вересня 2026 року видалить 551 фільм з бібліотеки PlayStation.
-
AlexWest
Member
Те, що деякі ігри лише в Стімі, а деякі в ЕГС - це не те саме, що стримінгові сервіси, бо Нетфлікс не дає мені можливості купити в нього перегляд окремо взятого фільму. Кіносервіси - це аналог PS- чи Іксбокс-підписок.Kirakishou: ↑ 24.08.2026 12:05 Але ігор це теж стосується. Деякі ігри виходять тільки в Стімі, деякі тільки в ЕГС, деякі тільки на консолях.
Просто коли людина розповідає, що вона перестала піратити тільки тому, що тепер купує ігри в Стімі, а все інше піратить, бо це зручно – саме справжнє лицемірство.
Може, ви хотіли сказати "подвійні стандарти", а не лицемірство? Та й не для всіх це стандарти. Я хотів подивитися фінальний сезон STRANGER THINGS, купив підписку на два місяці. Вводити це в постійну практику можна, якщо дуже багато всього дивишся. Так само з ігровими підписками.
Але загалом купувати ігри і при цьому піратити вінду - це ліпше, ніж піратити все підряд. Де тут лицемірство? Не підтримав одних, підтримав інших. Обрав кого підтримати, по мірі своїх фінансових можливостей.
Последний раз редактировалось AlexWest 24.08.2026 12:51, всего редактировалось 1 раз.
-
decepticon4891
Junior
Створи тему "Засудження піратства як явища в усіх його проявах", там це буде доречноKirakishou: ↑ 24.08.2026 12:35 Ні, було написано я перестав піратити, а не конкретно я перестав піратити ігри. А потім відіслався на те, що новина про Стім. Але в контексті піратства це значення не має. Ти або піратиш контент, або ні. Те, що ти якусь частину із цього контенту купуєш не робить з тебе не пірата. Вінда ліцензійна? Офіс ліцензійний? А може ще й адблоком не користуєшся? Адже користуючись адблоком ти крадеш гроші у ютуберів, а також у адмінів цього форуму, яким потрібно оплачувати домен і хостинг.
-
rizakrko
Member
Kirakishou
В мене є доволі значна колекція новел та манги англійською, яку я назбирав по всьому світу - але я не вважаю це нормальним підходом. Так само і з англійськими субтитрами на CR. Про кацапську навіть мови немає, то для геть попаяних. Я хочу дивитися хоча б з українськими субтитрами - а цього немає практично ніде, окрім піратів.
Наразі в нас з українською локалізацєю є певний набір шоу на megogo, фільми у кінотеатрах, а також вже хоч якийсь вибір манги.
Все, що є українською - я купую. Фізичний товар англійською (книги) - також купую. Але коли за це потрібно заплатити, станцювати vpn-танець через регіон, отримати англійські субтитри, та ще й втратити доступ у випадковий день через закінчення трансляції шоу на CR - то це вже не годиться.
Тому ви мабуть праві - заплатити гроші справді можна, але не за те, що я хочу отримати.
В мене є доволі значна колекція новел та манги англійською, яку я назбирав по всьому світу - але я не вважаю це нормальним підходом. Так само і з англійськими субтитрами на CR. Про кацапську навіть мови немає, то для геть попаяних. Я хочу дивитися хоча б з українськими субтитрами - а цього немає практично ніде, окрім піратів.
Наразі в нас з українською локалізацєю є певний набір шоу на megogo, фільми у кінотеатрах, а також вже хоч якийсь вибір манги.
Все, що є українською - я купую. Фізичний товар англійською (книги) - також купую. Але коли за це потрібно заплатити, станцювати vpn-танець через регіон, отримати англійські субтитри, та ще й втратити доступ у випадковий день через закінчення трансляції шоу на CR - то це вже не годиться.
Тому ви мабуть праві - заплатити гроші справді можна, але не за те, що я хочу отримати.
-
destructX
Member
це більше схоже вже на тему дисертаціїdecepticon4891: ↑ 24.08.2026 12:51Створи тему "Засудження піратства як явища в усіх його проявах", там це буде доречноKirakishou: ↑ 24.08.2026 12:35 Ні, було написано я перестав піратити, а не конкретно я перестав піратити ігри. А потім відіслався на те, що новина про Стім. Але в контексті піратства це значення не має. Ти або піратиш контент, або ні. Те, що ти якусь частину із цього контенту купуєш не робить з тебе не пірата. Вінда ліцензійна? Офіс ліцензійний? А може ще й адблоком не користуєшся? Адже користуючись адблоком ти крадеш гроші у ютуберів, а також у адмінів цього форуму, яким потрібно оплачувати домен і хостинг.
-
AlexWest
Member
Є можливість - береш всюди одну ліцензію. Нема можливості - обираєш де брати ліцензію, а де безкоштовно. Нащо робити з цього якийсь культ чи релігію? Старі фільми, наприклад, ти можеш тільки спіратити. В Європі он Стоп Кіллінг Гейм запустили, щоб зробити з піратської ніші легальну, бо іншого способу нема. Інші справи, коли людина купається в баблі, і все піратить. Тут уже цензурних слів немає.Kirakishou: ↑ 24.08.2026 12:35Ні, було написано я перестав піратити, а не конкретно я перестав піратити ігри. А потім відіслався на те, що новина про Стім. Але в контексті піратства це значення не має. Ти або піратиш контент, або ні. Те, що ти якусь частину із цього контенту купуєш не робить з тебе не пірата. Вінда ліцензійна? Офіс ліцензійний? А може ще й адблоком не користуєшся? Адже користуючись адблоком ти крадеш гроші у ютуберів, а також у адмінів цього форуму, яким потрібно оплачувати домен і хостинг.Sum: ↑ 24.08.2026 12:28Прямо ж написал человек - Я перестал пиратить игры.
-
dead_rat
Member
Підтримую, це буде весела тема.decepticon4891: ↑ 24.08.2026 12:51Створи тему "Засудження піратства як явища в усіх його проявах", там це буде доречноKirakishou: ↑ 24.08.2026 12:35 Ні, було написано я перестав піратити, а не конкретно я перестав піратити ігри. А потім відіслався на те, що новина про Стім. Але в контексті піратства це значення не має. Ти або піратиш контент, або ні. Те, що ти якусь частину із цього контенту купуєш не робить з тебе не пірата. Вінда ліцензійна? Офіс ліцензійний? А може ще й адблоком не користуєшся? Адже користуючись адблоком ти крадеш гроші у ютуберів, а також у адмінів цього форуму, яким потрібно оплачувати домен і хостинг.
Всі ж памʼятають оцю прєлєсть? Коли чуваки хотіли ліцензійні відрахування просто так? Тому не забувайте, що зручний Стім у вас завдяки піратам.
The Recording Industry Association of America (RIAA) in the U.S.—along with similar international bodies like the Canadian Private Copying Collective (CPCC)—pushed heavily for compulsory royalties (often called blank media levies or "piracy taxes") on all blank CD-Rs.
-
warp37
Member
Ну Valve действительно много сделали для ПК-гейминга, вытянув его из пучины неорганизованной пиратской платформы, где царил хаос.
Сейчас я даже не могу представить игры на ПК без Steam, где весь этот колхоз бы выглядел как сборка из разных комплектующих, обмотанная синей изолентой.
Valve создали удобную функциональную экосистему с консольным удобством, где удобно купить игру и быстро скачать со скоростью 1 Гбит/с одной кнопкой. Если до 2010 года у меня лицензии на дисках покупались периодически, а остальное пиратилось, то Steam всё изменил - сейчас только Steam, только лицензионные игры, которых у меня за 16 лет уже более 3000 насобиралось.
Steam Deck тоже с колен поднял рынок портативных консолей, выпустив консоль "для всех игр", ещё во многом благодаря SteamOS.
Сейчас хотелось бы купить Steam Controller не за 16000 гривен.
Сейчас я даже не могу представить игры на ПК без Steam, где весь этот колхоз бы выглядел как сборка из разных комплектующих, обмотанная синей изолентой.
Valve создали удобную функциональную экосистему с консольным удобством, где удобно купить игру и быстро скачать со скоростью 1 Гбит/с одной кнопкой. Если до 2010 года у меня лицензии на дисках покупались периодически, а остальное пиратилось, то Steam всё изменил - сейчас только Steam, только лицензионные игры, которых у меня за 16 лет уже более 3000 насобиралось.
Steam Deck тоже с колен поднял рынок портативных консолей, выпустив консоль "для всех игр", ещё во многом благодаря SteamOS.
Сейчас хотелось бы купить Steam Controller не за 16000 гривен.
-
Kirakishou
Member
А Nintendo знає про те, що Steam Deck підняв з колін ринок портативних консолей?warp37: ↑ 24.08.2026 13:07Steam Deck тоже с колен поднял рынок портативных консолей, выпустив консоль "для всех игр", ещё во многом благодаря SteamOS.
-
warp37
Member
А у Nintendo як S.T.A.L.K.E.R. 2, Starfield, Death Stranding 2 чи 007 First Light йдуть? Metro 2039 чи Control Resonant підуть?Kirakishou: ↑ 24.08.2026 13:14А Nintendo знає про те, що Steam Deck підняв з колін ринок портативних консолей?warp37: ↑ 24.08.2026 13:07Steam Deck тоже с колен поднял рынок портативных консолей, выпустив консоль "для всех игр", ещё во многом благодаря SteamOS.
Тому давайте не чіпати платформу з залізом мобільного телефону і графікою від NVIDIA, де було випущено чіп не на Lovelace, а на застарілій Ampere без FG i DLSS 4.5.
Я вже мовчу про про те, що там, щоб дочекатися ігор, треба зачекати після релізу на ПК та стаціонарних консолях ще рік. Це я про ААА - я купую і граю в AAA, одне "марєво" мене не цікавить, як би його не хвалили.
Це не Steam Deck, де я зі своїх 600 годин у "сталкаші" більше третини награв на SD.
Тому під розуміння повноцінної портативної консолі мені більше підпадає Steam Deck, а Switch - це "цяцька" для людей, що не особливо підпадають під класифікацію активного геймера, який купує ААА на основному релізі.
Последний раз редактировалось warp37 24.08.2026 13:38, всего редактировалось 1 раз.
-
MqM
Member
Яскравий приклад монополій:)Frost-Nick: ↑ 24.08.2026 12:49 А потім закінчується ліценцзія і Соні 1 вересня 2026 року видалить 551 фільм з бібліотеки PlayStation.
Тому диски мають жити далі!
-
Enjthesilence
Member
пропустив реліз стім машини. це звичайно факап плотний, за такі кошти настільки слабке залізо, це прям шок
-
MqM
Member
Де ви там крадіжку побачили?dead_rat: ↑ 24.08.2026 12:32Він регоче, бо це і є саме справжнє піратство. Те що хтось вкарав до вас, а ви йому заплатили не робить цей контент ліцензійним. Це ті самі розкладки з дисками з нульових.MqM: ↑ 24.08.2026 12:29
Що не так? Не змогли придумати відмовку?)
Он навіть в Луцьку реально купити збірку старих фільмів https://vidpravka.com.ua/rocky-1-4-4-bl ... 3343806747