Valve святкує ювілей: 30 років інновацій у сфері ПК-ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

rizakrko: 24.08.2026 12:03Я не знаю способу глянути практично жодне з нещодавніх шоу легально в Україні.
Кранчіролл.
dead_rat: 24.08.2026 12:02Що ти верзеш?

Покупки для того і створені, щоб покращити мені життя. Якщо вибір буде взяти безкоштовно з торренту чи заплатити за Нетфлікс і отримати серіал без локалізації на англійську, з кривими субтитрами(текст і мова не співпадають по словам: кажуть Hallo, а в субтитрах Guten Tag) і потім зрозуміти що на Нетфліксі лише перший сезон з трьох.

Тот і виходить що вибір між безкоштовно-якісно-зручно та за гроші-неякісно-калічно
Питання тільки одне - ти пірат чи ні?
destructX
Member

Kirakishou: 24.08.2026 11:57
dead_rat: 24.08.2026 11:37Бо купити фільм це задача з зірочкою. Це треба мати Амазон Прайм, Ютюб, Нетфлікс, НВО, Crunchroll, Дісней … і мабуть ше з пʼяток сервісів поменше. Нема фунуції заплатити і щоб було зручно, є лише вибір між зручним торрентом і пляскою з купою сервісів за свої гроші
Це все звичайні відмазки та лицемірство. Перестав піратити ігри, але продовжую піратити все інше, бо придбати підписку на кранчіролл та нетфлікс не так зручно, як придбати гру в стімі. А для когось придбати гру в стімі не так зручно, як завантажити її з торрентів. До того ж піратська гра без танців з бубном буде запускатися без необхідності мати постійний доступ до інтернет, за відсутності офіційної локалізації іноді матиме фанатську локалізацію і матиме необхідні моди та фікси, які розробники гри часто не можуть зробити роками. Ти або пірат, або ні. І немає значення, який саме контент ти піратиш.
Без інтернету запускаються спокійно в автономному режимі всі не онлайн ігри, локалізації майже ніхто та ніколи не мав (сучасну АІшну парашу не рахую, а комерційних студій з нормальної кількістю проектів - пальців на одній руці буде багато), а тейк про моди/фікси взагалі притягнутий за вуха, вони існують на кожну гру незалежно від того ліцензія це чи піратка :laugh:

а щодо фільмів/серіалів то постом вище дійсно правду сказали, якшо в стім все в одному місці (та ще й з регіональними! цінами, десяток ексклюзивів на інших платформах нема сенсу рахувати) то кожен продакшн хоче ексклюзиву та продається на різних стрімінг сервісах зі своїми підписками та цінами. платити кожному тепер бо не існує "стім для фільмів"? :spy: мабуть не в тій країні народились :laugh:

я не ігровий пірат вже років 15 завдяку Стіму, і пишаюсь цим :lol:
Последний раз редактировалось destructX 24.08.2026 12:12, всего редактировалось 2 раза.
dead_rat
Member

Kirakishou: 24.08.2026 12:05 rizakrko
rizakrko: 24.08.2026 11:50Спробуйте ще купити легально мангу/аніме - завдання найвищої складності.
Те, що в офіційному аніме немає української мови не означає, що ти не маєш змоги придбати підписку на кранчі чи нетфлікс і дивитися там аніме англійською чи російською мовою.
Не можу!!! Навіть англійської нема, лише неякісна німецька з поламаними субтитрами чи японська

Відправлено через 57 секунд:
Kirakishou: 24.08.2026 12:07
rizakrko: 24.08.2026 12:03Я не знаю способу глянути практично жодне з нещодавніх шоу легально в Україні.
Кранчіролл.
dead_rat: 24.08.2026 12:02Що ти верзеш?

Покупки для того і створені, щоб покращити мені життя. Якщо вибір буде взяти безкоштовно з торренту чи заплатити за Нетфлікс і отримати серіал без локалізації на англійську, з кривими субтитрами(текст і мова не співпадають по словам: кажуть Hallo, а в субтитрах Guten Tag) і потім зрозуміти що на Нетфліксі лише перший сезон з трьох.

Тот і виходить що вибір між безкоштовно-якісно-зручно та за гроші-неякісно-калічно
Питання тільки одне - ти пірат чи ні?
Звичайно пірат, хоч і з підпискою на Нетфлікс і Амазон
MqM
Member

MAKKACIN: 24.08.2026 11:21 Гарна інді-компанія, зручний сервіс, нормальний підхід. Правда через брак бюджету не можуть зробити античіт для кс2, пофіксити різні експлоїти на крадіжку акаунтів через ігри і купу різних систем, але нічого, тримаємо щити! Надіємося що за наступні 30 рокі вони назбирають коштів і зроблять це! ;)
Це про які експлойти йде мова у їх власних іграх? :D
Kirakishou
Member

Earanak: 24.08.2026 12:03Пираты совсем уже поехали кукухой, какое то у них обострение в последнее время
Я пірачу аніме. Аніме – друге по піратському трафіку після західних серіалів, а країна номер один, яка піратить аніме – США. Я не пірачу ігри, бо не граю в те лайно, в яке грає 99% широких мас. Я граю в безкоштовні ігри. Але я й не розповідаю, який я не пірат, бо не качаю ігри з торрентів.
Ти або пірат, або ні. Іншого не дано. І я впевнений, що ти теж пірат. Ігри купуєш, але серіали качаєш з торрентів або дивишся онлайн.
MqM
Member

bigmonstr666: 24.08.2026 11:22 хто б мені сказав у 2008 році, та навіть 2015му, що я буду купляти ігри та навіть у сторону торентів дивитись не буду, не повірив би.. стім - це дійсно геніальний продукт :kbd:
Ну подорослішав, став зрілою людиною :super: Думаю справа не лише в Стімі

Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
dead_rat: 24.08.2026 11:37
Kirakishou: 24.08.2026 11:31
Перестали піратити взагалі чи тільки ігри? Бо 99% людей, коли мова заходить про піратство, чомусь не вважають перегляд фільму онлайн за піратство, але ігри з торрентів – вважають. Фільми, серіали, аніме, манга, книги – ви все це купуєте чи тільки ігри?
Бо купити фільм це задача з зірочкою. Це треба мати Амазон Прайм, Ютюб, Нетфлікс, НВО, Crunchroll, Дісней … і мабуть ше з пʼяток сервісів поменше. Нема фунуції заплатити і щоб було зручно, є лише вибір між зручним торрентом і пляскою з купою сервісів за свої гроші
А ще можна банально піти купити на фільм на носіях:) Блюрей диски досі продаються ;)
Afit
Member

dead_rat: 24.08.2026 11:37
Kirakishou: 24.08.2026 11:31
Перестали піратити взагалі чи тільки ігри? Бо 99% людей, коли мова заходить про піратство, чомусь не вважають перегляд фільму онлайн за піратство, але ігри з торрентів – вважають. Фільми, серіали, аніме, манга, книги – ви все це купуєте чи тільки ігри?
Бо купити фільм це задача з зірочкою. Це треба мати Амазон Прайм, Ютюб, Нетфлікс, НВО, Crunchroll, Дісней … і мабуть ше з пʼяток сервісів поменше. Нема фунуції заплатити і щоб було зручно, є лише вибір між зручним торрентом і пляскою з купою сервісів за свої гроші
А ще більшість сервісів мають проблеми з локалізацією. Тому треба свій Стім для фільмів/серіалів
Scoffer
Member

MqM: 24.08.2026 12:14А ще можна банально піти купити на фільм на носіях
Куди піти купити? Можна конкретне місце в Україні де продають ліцензійні DVD/Blu-ray?
Бажано з асортиментом більше ніж кілька дисків, що завалялись з 90х.
MqM
Member

Kirakishou: 24.08.2026 12:12
Earanak: 24.08.2026 12:03Пираты совсем уже поехали кукухой, какое то у них обострение в последнее время
Я не пірачу ігри, бо не граю в те лайно, в яке грає 99% широких мас. Я граю в безкоштовні ігри.
Так серед фрітуплей ігор ще більше сміття, тому вони і закриваються проживши один рік чи два роки
Kirakishou
Member

dead_rat: 24.08.2026 12:11Не можу!!! Навіть англійської нема, лише неякісна німецька з поламаними субтитрами чи японська
Я мав на увазі Україну. Людина, яка про це питала мала на увазі Україну, а не Німеччину. В Україні доступний кранчіролл, ще й з регіональною ціною.
dead_rat: 24.08.2026 12:11Звичайно пірат, хоч і з підпискою на Нетфлікс і Амазон
Питань немає. У мене теж підписка на кранчі, але кілька серіалів кожного сезону я качаю торрентами через регіональні обмеження або відсутність локалізації. З чесними людьми приємно вести розмову. Пірат то й пірат, що тут такого? Навіщо корчити із себе не пірата тільки через те, що купуєш ігри в Стімі? Весь світ піратить, а США взагалі перші в світі по кількості відвідувань піратських сайтів. Навіть ютубери з мільйонами дописувачів не соромляться говорити про те, що вони піратять софт або аніме.
dead_rat
Member

Scoffer: 24.08.2026 12:19
Куди піти купити? Можна конкретне місце в Україні де продають ліцензійні DVD/Blu-ray?
Чи в Німеччині :laugh:
От щоб я заплатив 20, ну 30 євро і мені прислали блюрей з сезоном аніме що я заказав?

Давай спростимо задачу: роздобудьте мені Ліцензійну трилогію володаря перснів, але Director’s cut. Удачі. Лишень на ібей виловлювати бу задорого. Чи нажати три кнопки і отримати тут і зараз
MqM
Member

Scoffer: 24.08.2026 12:19
Бажано з асортиментом більше ніж кілька дисків, що завалялись з 90х.
Ось вам інтернет магазин https://bluraymania.com/uk?srsltid=AfmB ... jWBpSIlYne

А, яке у вас місто я не телепат :D
Ось мені гугл видав в Дніпрі https://jam-media.com.ua/kontaktnaya-informatsiya/
Scoffer
Member

MqM: 24.08.2026 12:23Ось вам інтернет магазин
https://bluraymania.com/uk/collections/ ... in_stock=1
Ну да, ну да :laugh:
Dragobes
Member

Найбільше досягнення Valve це Steam :lol:
спойлер
Изображение
Sum
Junior

Kirakishou: 24.08.2026 11:57 Ти або пірат, або ні. І немає значення, який саме контент ти піратиш.
Плохое настроение у дартаньяна с утра? Тут не про общее понятие пиратства контента люди говорят, и никто никому не доказывает, что он не корсар. Прямо ж написал человек - Я перестал пиратить игры. Большего не сказано.
MqM
Member

Scoffer: 24.08.2026 12:25
MqM: 24.08.2026 12:23Ось вам інтернет магазин
https://bluraymania.com/uk/collections/ ... in_stock=1
Ну да, ну да :laugh:
Що не так? Не змогли придумати відмовку?)
Он навіть в Луцьку реально купити збірку старих фільмів https://vidpravka.com.ua/rocky-1-4-4-bl ... 3343806747
Kirakishou
Member

MqM: 24.08.2026 12:14Думаю справа не лише в Стімі
100%. Справа в тому, що вже не бідна студентота, а маєш роботу і маєш кошти на те, щоб придбати гру.
MqM: 24.08.2026 12:20Так серед фрітуплей ігор ще більше сміття, тому вони і закриваються проживши один рік чи два роки
В одну із ігор граю вже шостий рік і вона не думає закриватися. В інші ігри граю 2-3 роки. Звісно, я на них витрачаю гроші, але це не обов’язково. Якщо не рахувати косметику, все інше в цих іграх можна отримати безкоштовно, питання лише часу. Ну і звісно маю в Стім Резідент Івол, Персону, Ніер. Але лише тому, що на той час, коли я їх купував, їх не було на торрентах, а деяких і досі там немає. Мене триггернуло саме "я тепер не пірат, бо купую ігри в Стімі, хоч і пірачу весь інший контент".
dead_rat
Member

MqM: 24.08.2026 12:29
Що не так? Не змогли придумати відмовку?)
Он навіть в Луцьку реально купити збірку старих фільмів https://vidpravka.com.ua/rocky-1-4-4-bl ... 3343806747
Він регоче, бо це і є саме справжнє піратство. Те що хтось вкарав до вас, а ви йому заплатили не робить цей контент ліцензійним. Це ті самі розкладки з дисками з нульових.
Scoffer
Member

MqM: 24.08.2026 12:29Що не так?
Не так те що два диска в наявності.
А в джемі аж 64. Та в супермаркеті сортів ковбаси більше.
Чи це незначні подробиці?
До того ж в останньому прямо пишуть що регіональний код поляндія. Тобто ніякій ліцензії не відповідає.
Earanak
Member

Kirakishou: 24.08.2026 12:12Ти або пірат, або ні. Іншого не дано. І я впевнений, що ти теж пірат. Ігри купуєш, але серіали качаєш з торрентів або дивишся онлайн.
Я не смотрю аниме, сериалы и фильмы. Последний фильм который я смотрел, если не путаю был в 2008 году.
Мне плевать кто что думает по поводу пиратства. Это уже третье обсуждение пиратства в этом месяце что я читаю.
Потому и диву даюсь, у людей какие то беды с башкой. Важно им видите ли кто их как называет, пиратом или нет... Поехавшие.
Ответить