Valve святкує ювілей: 30 років інновацій у сфері ПК-ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
big_bang
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Valve святкує ювілей: 30 років інновацій у сфері ПК-ігор

вітаєм звичайно але третю частину пораб вже випустити :laugh:
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Де халва3 Габен??! 22 роки чекаю!
proos
Member

Повідомлення

Штош, благодарим вселённую за стим, за габенушку и за то всё что они сделали для пк игроков. Не известно, что бы было с пк рынком игр если бы не они.
Им процветания, а нам хорошего сервиса от них.
Аве, Габен! :super:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Гарна інді-компанія, зручний сервіс, нормальний підхід. Правда через брак бюджету не можуть зробити античіт для кс2, пофіксити різні експлоїти на крадіжку акаунтів через ігри і купу різних систем, але нічого, тримаємо щити! Надіємося що за наступні 30 рокі вони назбирають коштів і зроблять це! ;)
bigmonstr666
Member

Повідомлення

хто б мені сказав у 2008 році, та навіть 2015му, що я буду купляти ігри та навіть у сторону торентів дивитись не буду, не повірив би.. стім - це дійсно геніальний продукт :kbd:
proos
Member

Повідомлення

bigmonstr666
Аналогічно, перестал пиратить именно благодаря стиму)
Kirakishou
Member

Повідомлення

proos: 24.08.2026 11:24перестал пиратить
Перестали піратити взагалі чи тільки ігри? Бо 99% людей, коли мова заходить про піратство, чомусь не вважають перегляд фільму онлайн за піратство, але ігри з торрентів – вважають. Фільми, серіали, аніме, манга, книги – ви все це купуєте чи тільки ігри?
proos
Member

Повідомлення

Kirakishou
Ты шапку новости внимательно прочитал?)
dead_rat
Member

Повідомлення

Kirakishou: 24.08.2026 11:31
proos: 24.08.2026 11:24перестал пиратить
Перестали піратити взагалі чи тільки ігри? Бо 99% людей, коли мова заходить про піратство, чомусь не вважають перегляд фільму онлайн за піратство, але ігри з торрентів – вважають. Фільми, серіали, аніме, манга, книги – ви все це купуєте чи тільки ігри?
Бо купити фільм це задача з зірочкою. Це треба мати Амазон Прайм, Ютюб, Нетфлікс, НВО, Crunchroll, Дісней … і мабуть ше з пʼяток сервісів поменше. Нема фунуції заплатити і щоб було зручно, є лише вибір між зручним торрентом і пляскою з купою сервісів за свої гроші
rizakrko
Member

Повідомлення

dead_rat
Спробуйте ще купити легально мангу/аніме - завдання найвищої складності. Стримінгові платформи в Україні практично не представлені, а паперова манга тільки останніх кілька років як почала з'являтися на полицях у значимій кількості. Темп розвитку хороший, але досі доволі складно з багатьма популярними історіями.
tablestikus
Member

Повідомлення

rizakrko: 24.08.2026 11:50 dead_rat
Спробуйте ще купити легально мангу/аніме - завдання найвищої складності. Стримінгові платформи в Україні практично не представлені, а паперова манга тільки останніх кілька років як почала з'являтися на полицях у значимій кількості. Темп розвитку хороший, але досі доволі складно з багатьма популярними історіями.
Та наче основні стрімінги вже давно в Україні доступні.
Scoffer
Member

Повідомлення

tablestikus: 24.08.2026 11:52Та наче основні стрімінги вже давно в Україні доступні.
Він про те що треба мати підписку на них всіх щоб дивитись що тобі хочеться тому що ексклюзиви. А це трішки зашкварно.
Плюс там переважно сучасна попса. З нішевим або просто стареньким кіно проблема.
dead_rat
Member

Повідомлення

tablestikus
HBO навіть в Німеччині недоступний був, коли я хотів гру престолів дивитися.

А Demon Slayer чи стрім Сумо подивитися, то треба чорна магія з ВПН і якісь хитрі підписки на прямі японські сервіси
Rex
Member

Повідомлення

alex_sul: 24.08.2026 11:16Де халва3 Габен??! 22 роки чекаю!
Взагалі-то всього навсього 19, якщо рахувати Е2 з 2007 року. А його варто рахувати, бо це пряме продовження оригінальної гри. Скриньте, я думаю, побачимо продовження у 2028-2029 роках. :kbd:
Востаннє редагувалось 24.08.2026 11:57 користувачем Rex, всього редагувалось 1 раз.
Kirakishou
Member

Повідомлення

dead_rat: 24.08.2026 11:37Бо купити фільм це задача з зірочкою. Це треба мати Амазон Прайм, Ютюб, Нетфлікс, НВО, Crunchroll, Дісней … і мабуть ше з пʼяток сервісів поменше. Нема фунуції заплатити і щоб було зручно, є лише вибір між зручним торрентом і пляскою з купою сервісів за свої гроші
Це все звичайні відмазки та лицемірство. Перестав піратити ігри, але продовжую піратити все інше, бо придбати підписку на кранчіролл та нетфлікс не так зручно, як придбати гру в стімі. А для когось придбати гру в стімі не так зручно, як завантажити її з торрентів. До того ж піратська гра без танців з бубном буде запускатися без необхідності мати постійний доступ до інтернет, за відсутності офіційної локалізації іноді матиме фанатську локалізацію і матиме необхідні моди та фікси, які розробники гри часто не можуть зробити роками. Ти або пірат, або ні. І немає значення, який саме контент ти піратиш.
dead_rat
Member

Повідомлення

Kirakishou: 24.08.2026 11:57
dead_rat: 24.08.2026 11:37Бо купити фільм це задача з зірочкою. Це треба мати Амазон Прайм, Ютюб, Нетфлікс, НВО, Crunchroll, Дісней … і мабуть ше з пʼяток сервісів поменше. Нема фунуції заплатити і щоб було зручно, є лише вибір між зручним торрентом і пляскою з купою сервісів за свої гроші
Це все звичайні відмазки та лицемірство. Перестав піратити ігри, але продовжую піратити все інше, бо придбати підписку на кранчіролл та нетфлікс не так зручно, як придбати гру в стімі. А для когось придбати гру в стімі не так зручно, як завантажити її з торрентів. До того ж піратська гра без танців з бубном буде запускатися без необхідності мати постійний доступ до інтернет, за відсутності офіційної локалізації іноді матиме фанатську локалізацію і матиме необхідні моди та фікси, які розробники гри часто не можуть зробити роками. Ти або пірат, або ні. І немає значення, який саме контент ти піратиш.
Що ти верзеш?

Покупки для того і створені, щоб покращити мені життя. Якщо вибір буде взяти безкоштовно з торренту чи заплатити за Нетфлікс і отримати серіал без локалізації на англійську, з кривими субтитрами(текст і мова не співпадають по словам: кажуть Hallo, а в субтитрах Guten Tag) і потім зрозуміти що на Нетфліксі лише перший сезон з трьох.

Тот і виходить що вибір між безкоштовно-якісно-зручно та за гроші-неякісно-калічно
Earanak
Member

Повідомлення

Пираты совсем уже поехали кукухой, какое то у них обострение в последнее время :facepalm:
rizakrko
Member

Повідомлення

tablestikus
Це саме в контексті аніме. Я не знаю способу глянути практично жодне з нещодавніх шоу легально в Україні. Як dead_rat і казав - хіба танці з VPN.
Kirakishou
Member

Повідомлення

rizakrko
rizakrko: 24.08.2026 11:50Спробуйте ще купити легально мангу/аніме - завдання найвищої складності.
Те, що в офіційному аніме немає української мови не означає, що ти не маєш змоги придбати підписку на кранчі чи нетфлікс і дивитися там аніме англійською чи російською мовою. А у випадку з нетфліксом, ти можеш дивитися аніме українською мовою. Звісно, деякі аніме мають регіональні обмеження і придбавши підписку на ті ж кранчі ти не зможеш дивитися взагалі все аніме, яке виходить в сезоні. Саме тому аніме на другому місці в світі після західних серіалів по піратству.

Scoffer
Scoffer: 24.08.2026 11:55Він про те що треба мати підписку на них всіх щоб дивитись що тобі хочеться тому що ексклюзиви. А це трішки зашкварно.
Плюс там переважно сучасна попса. З нішевим або просто стареньким кіно проблема.
Повністю погоджуюся. Але ігор це теж стосується. Деякі ігри виходять тільки в Стімі, деякі тільки в ЕГС, деякі тільки на консолях.
Просто коли людина розповідає, що вона перестала піратити тільки тому, що тепер купує ігри в Стімі, а все інше піратить, бо це зручно – саме справжнє лицемірство.
dead_rat
Member

Повідомлення

Earanak: 24.08.2026 12:03 Пираты совсем уже поехали кукухой, какое то у них обострение в последнее время :facepalm:
В чому поїхали? Я ходив кругами, готовий був КУПИТИ Demon Slayer. Вашу наліво, мені було простіше полетіти в Манчестер на премʼєру в Аймакс ніж купити попередні сезони ліцензійно.
Відповісти