Новини які ми заслужили, залізячна компанія може похвалитися програмним забезпеченням, а не залізяками.
Новини
Останні статті і огляди
NVIDIA анонсувала презентацію GeForce On. Очікується випуск DLSS 4.5 Ray Reconstruction
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить NVIDIA анонсувала презентацію GeForce On. Очікується випуск DLSS 4.5 Ray Reconstruction
Новини які ми заслужили, залізячна компанія може похвалитися програмним забезпеченням, а не залізяками.
-
Filabatya
Member
yariksom
Кому потрібні залізяки без софта?
Кому потрібні залізяки без софта?
-
man1242
Member
юзав новий RR 4.5, імба люта, різниця у фпс між D та F(новий) дорівнює нулю.
-
Artem_M
Member
Шкода, що ігор з апаратним рейтренсингом не так багато...man1242: ↑ 24.08.2026 09:49 юзав новий RR 4.5, імба люта, різниця у фпс між D та F(новий) дорівнює нулю.
Скільки їх там, 5-6?
-
Геральт
Active Member
Мені потрібна залізяка, яка буде тягнути 4k в нативі і без переплати за нейрослоп чи промені.
Щось типу GTX1660, тільки сучасніша.
-
S0N1C
Member
List of games that support ray tracingArtem_M: ↑ 24.08.2026 10:04 Шкода, що ігор з апаратним рейтренсингом не так багато...
Скільки їх там, 5-6?
-
Nekros
Member
Тобі всеодно потрібне згладжування навіть у 4к бо все що менше твого пікселя буде або мерехтіти або зникати, просто менш помітніше через велику щільність пікселів.Геральт: ↑ 24.08.2026 10:06 Мені потрібна залізяка, яка буде тягнути 4k в нативі і без переплати за нейрослоп чи промені.![]()
Або тоді використовувати msaa як у 2005р де параметр х2 при твоїх 4096х4096 буде рендерити у 8192х8192 і виводити у 4к
Востаннє редагувалось 24.08.2026 10:19 користувачем Nekros, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
Геральт
саме тому ви взяли останнє покоління амд і так само візьмете наступне, коли вийде
саме тому ви взяли останнє покоління амд і так само візьмете наступне, коли вийде
-
Nekros
Member
Геральт це ж єдина людина котра не бачить рейтрейсінг, майже як консольщики вище 30фпсFilabatya: ↑ 24.08.2026 10:18 Геральт
саме тому ви взяли останнє покоління амд і так само візьмете наступне, коли вийде![]()
-
byaka
Member
АМД давай, до побачення! 
-
S0N1C
Member
P.S. якщо вже казати шо ігор мало, то кажіть про Path Tracing
https://gg.deals/games/games-with-full- ... g-support/
https://gg.deals/games/games-with-full- ... g-support/
-
Геральт
Active Member
Не обов'язково. А на 4к ще простіше буде. Не завжди, правда, АА можна вирубати, але то вже інша історія.Nekros: ↑ 24.08.2026 10:16 Тобі всеодно потрібне згладжування навіть у 4к
Ось тут тобі прагмата (свіжа гра), без АА взагалі. І заодно DS2 RT on/off. Можеш качнути на комп, запустити одночасно на 2 половинках екрану і самому собі чесно відповісти, чи бачиш ти різницю в тих променях.
https://fex.net/uk/s/nytsrln
Ні, ну АМД без витрачених на безглуздя транзисторів, то взагалі межа мрій. Ок, тоді так: щось типу 5700XT тільки сучасніше )Filabatya: ↑ 24.08.2026 10:18 саме тому ви взяли останнє покоління амд і так само візьмете наступне, коли вийде![]()
-
D_ad
Member
Цікаво, чи буде падіння продуктивності на 30-й лінійці відносно попередньої моделі...
і на скільки.
-
S0N1C
Member
так це ж 9070ХТГеральт: ↑ 24.08.2026 10:34 Ок, тоді так: щось типу 5700XT тільки сучасніше )
-
Геральт
Active Member
S0N1C
Мало бути без переплати за нейрослоп/промені
Мало бути без переплати за нейрослоп/промені
-
Filabatya
Member
Геральт
це якась ностальгія, як ковбаса по 2,2 і трава зеленіша. Кваліті на зелених взагалі не розрізнити від длаа, якщо без лупи, так сам фг2х, я готовий пробачити гостінг стопаків за такий буст фпс в форзі
З того, що дивився в ютубі по червоним, фср 4,1 теж чудовий і ігри нарешті нативно почали підтягувати підтримку 
Filabatya
я про 4К пишу, відповідно 2К кваліті, чи 1080р перформанс, теж вогонь: краще 2К длаа
це якась ностальгія, як ковбаса по 2,2 і трава зеленіша. Кваліті на зелених взагалі не розрізнити від длаа, якщо без лупи, так сам фг2х, я готовий пробачити гостінг стопаків за такий буст фпс в форзі
Filabatya
я про 4К пишу, відповідно 2К кваліті, чи 1080р перформанс, теж вогонь: краще 2К длаа
Востаннє редагувалось 24.08.2026 11:50 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
-
byaka
Member
Може непотрiбно судити по собi?Filabatya: ↑ 24.08.2026 11:21 Геральт
Кваліті на зелених взагалі не розрізнити від длаа, якщо без лупи
Тi хто грає раз на мicць дiйсно невiдрiзнять, а хто грає кожний день бачать шлейфи за об'єктами.
-
S0N1C
Member
Геральт
по ютутбу важко судити, але картинка наче норм, з гарним бустом фпс
по ютутбу важко судити, але картинка наче норм, з гарним бустом фпс
-
Kopstr
Member
Геральт
Насколько плохие твои промени что сама же лиза су в итоге опустила руки и сказала своим разрабам пилить ответку на лучи нвидиа в виде добавления РТ блоков в 9000 серию АМД видеокарт и софт под него
Что там с поддержкой ФСР для всех игр ? Знакомый досих пор не может включать последний ФСР в ММО Проектах на анриле потому что разрабы не хотят спешить с его обновлением а через Адреналин не добавишь а через оптискейлер будет античит кикать.
Ты же наверное не вкурсе ну когда игры перейдут на 6 анрил тебя уже никто спрашивать не будет хочешь ты эти лучи или нет, пока в 5 анриле еще есть опция использовать полноценный РТ или оставить кастрированный люмен ( как например в сталкере 2 где проблемы с корявым люменом даже в новом обновлении не до конца исправили ) то на следующем поколении анрила такой опции не будет.
Насколько плохие твои промени что сама же лиза су в итоге опустила руки и сказала своим разрабам пилить ответку на лучи нвидиа в виде добавления РТ блоков в 9000 серию АМД видеокарт и софт под него
Ты же наверное не вкурсе ну когда игры перейдут на 6 анрил тебя уже никто спрашивать не будет хочешь ты эти лучи или нет, пока в 5 анриле еще есть опция использовать полноценный РТ или оставить кастрированный люмен ( как например в сталкере 2 где проблемы с корявым люменом даже в новом обновлении не до конца исправили ) то на следующем поколении анрила такой опции не будет.
-
kairo
Member
Я не бачу. Грав вчора Форзу 5 в якої DLSS3 і я не можу в 4К відрізнити DLAA від DLSS.byaka: ↑ 24.08.2026 11:41Може непотрiбно судити по собi?
Тi хто грає раз на мicць дiйсно невiдрiзнять, а хто грає кожний день бачать шлейфи за об'єктами.