Alexsandr: ↑
23.08.2026 23:09
GreenMile: ↑
23.08.2026 14:11
Очікувано, не відповіли на жодне питання, проте почали демагогію "а чого воно має вийти з ладу".
Щодо СТО, то ви як і раніше продовжуєте плутати ремонт, тобто відновлення до заводського стану і апгрейт

Подивіться скільки вартує відремонтувати щось і скільки вартує саме ТЮНІНГ авто. Он просто чіп тюнінг зробити - це натурально 5 хв залити прошивку: підключитись до діагностичного роз'єму залити прошивку, все. Але чомусь за це беруть по 400-500 доларів. За шо такі гроші, там же 5 хв роботи без ризиків, м?

Зробити стедж-2, наприклад - це треба ще даунпайп міняти і налаштування, чомусь теж коштує не як за заміна тріснутого стокового колектора. Он на сусідньому СТО за 500 баксів горобця в полі заганяють, але чомусь чіп-тюнінг не роблять, таку елементарну роботу за 5хв
Насколько тупые вопросы такие и ответы.
По вашему виновен и весь риск несет только заказчик.
Так я вас нормально запитав, хто на вашу думку має нести відповідальність і в яких випадках, що вам не подобається в запитаннях? Проте ви просто викручуєтесь загальними фразами і приписуєте мені те, що я не говорив ніколи. Але очевидно чому, бо ви вважаєте що мастер вам повинен гарантувати все і за дешево, але просто боїтесь тут це озвучити
Та ну, а чого ж тоді ви тут так впрягаєтесь, ви замовник, чи виконавець? Там десь на початку просто була озвучена пропозиція виконавця, ви і другий ваш колега, не будучи ні замовниками, ні витконавцями, чомусь почали жваво розказувати як треба робити пропозиції

Вам не здається шо тут щось не так з вашого боку, нє?
23.08.2026 23:09Вы тоже проигнорировали вариант когда молотком разбивают плату и потом возвращают со словами, ну не получилось. Это по вашему нормально.
Яким молотком, яку плату, шо за маячня? Якщо майстер приняв плату в ремонт і спіткнувся та впав на неї і поламав навпіл - винуватий він, звісно, які питання взагалі?
І припиніть приписувати мені ваші власні думки, це дитячий садок якийсь, вас десь образив якийсь майстер - ви вирішили тут відірватися на тему "які всі майстри уроди всюди"?
23.08.2026 23:09Тюнинг какого авто вы собрались делать? Феррари, да дорого, 2108/ЗАЗ не дорого. Если тюнинг конечно не космический. ваш пример требует изменения железа и софта и уменьшает срок жизни двигателя. Это уже если сравнивать с видеокартой то прививание 4070 чипа вместо 3070 + еще память+ и изменения на плате.
Интересно. у вас спутались чиптюнинг и стедж-2

немного, ну совсем не много это разные вещи, впрочем второе включает в себя первое. Для удвоения памяти это все же ближе к стедж-1. не надо переделывать питание, отвод тепла и т.д.
Не важливо яких саме авто, тюнінг - завжди дорожче ніж стоковий ремонт, будь якого авто, хоч ферарі, хоч таза. Це те що ви ніяк второпати не можете.
Подвоєння пам'яті - це дві складові:
1. Механічна заміна чипів.
2. Софтове налаштування.
Тобто це стедж-2. Стейдж-1 - це просто налаштування софта і все. В контектсі відяхи, стейдж-1 - це погратись з ріва тюнером і продавати готові пресети для карт на розгін (+ потужність двигуна), на андервольт (+ економія) і так далі, які зашиті в біос